Nèzd matt...tegnap jobbak voltunk...meg a multhéten...a bayern meg,ezzel a Guardiolas feelingel,mióta megnyerték a bajnokságot,csak lötyög.Mikor ezt leírtam,anno,te kincstári optimizmusnak nevezted,azt íetad,(nem szó szerint persze),hogy lehet,de akkor hol vagyunk mi...még hétfőn is azt írtad,hogy nem az ossasunakkal kell foglalkozni,merthogy mi idén egy erős csapartal sem bírtunk el...erre felsoroltam juvet,barcat,dortmundot...mire te,de hogy az egyik sem a bayern...mire én...hogy de hisz idehaza is legyőztük őket...mire te...hogy ez az eredmény nekik pont jó,és hogy majd felfalnak minket 70e ember előtt...Én lehet hogy nem vágom olyan szinten a focit,(vagy legalább is nem hiszem azt,hogy igen),mint te,de láttam már 1-2-3 ezer meccset,tehát van tapasztalat,hogy megitéljem,hogy mikor esik vissza egy csapat,és mikor fejlődik egy másik...vagy éppen egy játékos.S ha tévedek,elismerem.Nem beszélek mellé.Akkor is mikor mondom,hogy Ronaldo elkapta a fonalat,megmosolyogtál,hogy ilyet tőlem nem vártál volna...ilyen gyerekes hsz-t,hogy majd,ahogy írtam,biztos lő egyet....mert hát rajta is lehetett látni,hogy megint tűzben van,hogy visszajött az önbizalom,az adottság meg sose volt kérdés...Tegnap jobbak voltunk. Maradjunk ennyiben.
De ha ezt akarod, akkor pontosítok, mert valóban pontatlanul fogalmaztam. A tegnap nyújtott teljesítményünk olyan kibaszott jó teljesítmény volt, hogy az üti a BM minden idei teljesítményét. Csak a csapatban eddig ez sajnos nem volt benne. Ezért nem leszünk bajnokok. A tegnapi erő, amit mutattunk domináns és triplázást érő erő. De ennyire meggyőzőek idén még nem voltunk. Meccsről meccsre javultunk a nagyok ellen, ami dicséretes. Gratula a csapatnak. Érte. Ha ezen a szinten meg tudunk maradni, akkor igen, mi vagyunk a foci új királyai.
Szal legyen béke matt,örüljünk a sikernek,aztán ha neked a bayern a jobb csapat,hát legyen.Nekem nem.