Hát nemtom....mióta volt a PSG elleni meccsük...feltörte londonban a franciák seggét a háló...rendesen mint a satu,rápréselték őket a tizenhatosra...minden lövés,beadás életveszélyes volt,nem úgy mint tegnap a bayoroknál...és a párizsiak be is törtek...
Csakhogy a PSG is labdabirtoklós csapat inkább, ráadásul úgy mentek oda, mint mi a Dortmund ellen, fejben már félig az elődöntőben érezték magukat.
Egyébként ők lesznek...a chelsea...madridban az atmanak egy épkézláb megmozdulása nem volt ellenük,csak a szimpla mezőny fölény...
Ha az atleticonak nem votl értelmes megmozdulása, akkor a chelseanek mi volt? ők még helyzetecskékig sem jutottak el. Két nagyon hasonló csapat, akiknek pont nem fekszik a másik játéka.
Megtippelni sem tudom, mi lesz este, de remélem a továbbjutónál a fél csapat kipontozódik, bár ahogy néztem, nem sok veszélyeztetett játékos van sajnos, 4 kiállítás meg csak nem valószínű.
Simán lőhet pontrúgásból vagy kontrából valamelyik csapat egy csomó gólt, ez tényleg olyan, hogy se a 3-0-nál, se a 0-3-nál nem lepődnék meg egy kicsit sem.
És azt sem tudom eldönteni, hogy melyik csapatot kapjuk. Mondjuk pont nem is látom a meccset, szóval ez a rész is megoldódik.