még viccnek is rossztorjack írta: úgyis régen igazoltunk már a barcától...![]()

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 2., péntek 13:24
még viccnek is rossztorjack írta: úgyis régen igazoltunk már a barcától...![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 2., péntek 13:11
úgyis régen igazoltunk már a barcától...ziro4vr írta:ez a hír mennyire komoly, hogy Fabregas mehet? nem futott be igazán nálatok, helye sincs sokszor, mindig lecserélik, de úgy elküldeni, hogy Thiago már elment, Xavi nyugdíjas, Iniesta is lassan kifelé fog menni..badarságnak tűnhetGT37 írta: Én a többséggel ellentétben örülnék neki... Ráadásul elvileg Puyolt szeretné másodedzőjének...El nem tudom mondani, mennyire boldog lennék, ha ilyen módon a klub kötelékeiben maradhatna a Kapitány.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 2., péntek 13:08
Meg az hogy ő elég univerzális játékos,tud játszani szélsőt,vkp-t ha kell,(barca stilusut hozzáteszem),vagy hamis kilencest,vagy irányítót...szal én sem érteném ha elpasszolnák...ziro4vr írta:ez a hír mennyire komoly, hogy Fabregas mehet? nem futott be igazán nálatok, helye sincs sokszor, mindig lecserélik, de úgy elküldeni, hogy Thiago már elment, Xavi nyugdíjas, Iniesta is lassan kifelé fog menni..badarságnak tűnhetGT37 írta: Én a többséggel ellentétben örülnék neki... Ráadásul elvileg Puyolt szeretné másodedzőjének...El nem tudom mondani, mennyire boldog lennék, ha ilyen módon a klub kötelékeiben maradhatna a Kapitány.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 2., péntek 12:57
ez a hír mennyire komoly, hogy Fabregas mehet? nem futott be igazán nálatok, helye sincs sokszor, mindig lecserélik, de úgy elküldeni, hogy Thiago már elment, Xavi nyugdíjas, Iniesta is lassan kifelé fog menni..badarságnak tűnhetGT37 írta: Én a többséggel ellentétben örülnék neki... Ráadásul elvileg Puyolt szeretné másodedzőjének...El nem tudom mondani, mennyire boldog lennék, ha ilyen módon a klub kötelékeiben maradhatna a Kapitány.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 2., péntek 12:40
Én a többséggel ellentétben örülnék neki... Ráadásul elvileg Puyolt szeretné másodedzőjének...Géci írta:Elég sok felé olvasni, hogy Luis Enrique lesz a barca edzője jövőre... Ők tudják...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 14:36
Inkább úgy kellet volna fogalmaznod,kérdő módban...Ők tudják???Géci írta:Elég sok felé olvasni, hogy Luis Enrique lesz a barca edzője jövőre... Ők tudják...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 30., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 30., szerda 11:29
Szerintem meg meccs után fél nappal értelmetlen más csapatok szurkolóinak véleményére adni, főleg ismeretlen internetes közösségére. Az ostobábbja a dühtől nem lát, ami később sem fog változni a csalódott részük meg a saját sebeit nyalogatja, esetleg kivetítve ezt az ellenfél szurkolóira. 2-3 nap eltelte után aztán már értelmes, a helyzetet a valóságnak megfelelően kezelő értékelésekbe is bele lehet futni. Addig szerintem felesleges, mind a két részről. (mondjuk kevesebb tenyérbemászó dolog van a frissen regisztráltaknál egy-egy hatalmas győzelem/vereség esetén az ellen vagy saját fórumunkon)Én meg pont azt látom, hogy meglepően sokan elismerik a mostani csapatot. Egy fokkal talán szerényebb felfogású a bandánk, mint 1-2 éve és ez az ellendrukkereknél is visszaköszön.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 30., szerda 11:01
Elismernek, de nem szeretnek minket. A Real mindig is olyan csapat volt, hogy vagy neki szurkolsz, vagy utálod. Kíváncsi leszek, hogy ezek után hány nem Real szurkolótól fogom azt hallani, hogy a Realnak szorít a döntőben.nmate írta:Én meg pont azt látom, hogy meglepően sokan elismerik a mostani csapatot. Egy fokkal talán szerényebb felfogású a bandánk, mint 1-2 éve és ez az ellendrukkereknél is visszaköszön.
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. április 30., szerda 10:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 30., szerda 10:54
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 30., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 30., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 30., szerda 9:30
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 30., szerda 9:00
Egy reggelig tartó tizenegyes-párbajért szorítok majd akkorRealista24 írta: Őőőőő...ahogy értem utálod a Chelseat, és ha velük játszunk akkor kinek szurkolsz? A soha véget nem érő hosszabbításnak?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 30., szerda 8:56
Őőőőő...ahogy értem utálod a Chelseat, és ha velük játszunk akkor kinek szurkolsz? A soha véget nem érő hosszabbításnak?soadroli írta:Én is gratulálok, így megkúrni a Bayernt, nem semmi. Nyilván a döntőben nem fogok nektek szurkolni, de a 3 csapat közül ti érdemlitek meg talán a legjobban. Még az Atletico is, Chelsea semmiképp. Remélem jó kis finálé lesz.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 30., szerda 8:50
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 30., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 30., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 30., szerda 0:47
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem