Iróniát érzek ebben, szóval visszakérdeznék:MIKOR nőttek fel? Mert fél kezemen meg tudnám számolni, talán az se kéne.
Az elmúlt három hétben kétszer.

Először a Barcelona elleni kupadöntőben, aztán a Bayern elleni párharcban. Oké, tegnap vert 2 gólt, de a továbbjutást Karim odavágón szerzett góljának (amiben komoly szerepe volt, ezt nem vitatom el) és Ramos 2 fejesének köszönhetjük, nem annak, hogy az akkor már padlón lévő Bayernnek vert még kettőt.
Ehhez képest sok helyen úgy jön le, mintha Cé egyedül oldott volna meg mindent(*) (itt például a "nyugi, ha a döntőben nem fog gólt lőni megint jön a szokásos nagy meccseken szar duma " és a "ennyi elég?
vagy megint a következő meccsre halasztjuk azt hogy most akkor jön-e a fontos pillanatokba vagy nem?" hozzászólásokra gondolok), pedig ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor ezt a párharcot a tökéletes védekezésnek köszönhetjük, főleg a Ramos - Pepe duónak, akik 180 perc alatt nem hibáztak (vagy ha igen, az olyan volumenű volt, ami a kutyát nem érdekelte).
Továbbra sem írtam rá semmi rosszat, csak számomra furcsa, hogy beírtam valamit, aminek bőven volt valóságalapja, erre ilyen reakciót kapok.
A rekordhoz gratulálok, remélem a döntőben elkattan ő is meg Bale is, aztán szétszedik Courtois vagy Cech (Schwarzer) kapuját.
* - például: MU elleni két gólja, amik nagyon fontosak voltak; Barca elleni kupadöntőben a fejese; Barca elleni El Clásicó, amivel bajnokságot nyertünk; idei Atletico elleni kupavisszavágón szerzett góljai, amivel teljesen elvette a kedvüket. Ilyenekre gondoltam tegnap és most is, hogy ilyenből nem volt még BL elődöntőben.