Szövegértelmezést kezd el szerintem előbb te. Én nem azt mondtam, hogy a meccsen voltak jobbak, hanem alapból erősebbek, mint mi. Mert még mindig a gyengébb csapat adja fel a saját játékát, és mi bizony feladtuk azt. Még akkor is, ha ez a játék passzol leginkább a csapathoz.morientes írta:Csak hogy itt a tegnapi meccsről van szó...először is.Aztán....nem azt mondtam hogy rosszak voltunk,hanem hogy nem tartottak minket esélyesnek.De mi voltunk a legjobbak,mivel megyertük a BL-t.Majd Liszabonban kiderül hogy idén is mi leszünk e vajon...ja és matt...szövegértelmezés...már mondtam98-as csapatra emlékeztet, meg nem mi voltunk az esélyesek, meg azt is ilyen játékkal húztuk be? Ha nem mi voltunk a BM ellen az esélyesebbek, akkor mi vagyunk a jobb csapat? Vagy a BM-nél jobbak vagyunk, de a Chelsea Atma páros már esélyesebb?
Az meg, hogy mi voltunk a legjobbak, mert megnyertük? Hát nem sántít egy kicsit szerinted? A 2010-es Inter a legjobb volt? A 2012-es Chelsea a legjobb volt? Ha az Chelsea kiver minket a fináléban, akkor automatikusan jobb csapatnak kell elkönyvelni őket nálunk? Ok. Ma is tanultam valamit... Taníts még mester, a nevetés amúgy is jótékony hatással van az egészségre...