Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Elég sok felé olvasni, hogy Luis Enrique lesz a barca edzője jövőre... Ők tudják...

-
Szerintem meg meccs után fél nappal értelmetlen más csapatok szurkolóinak véleményére adni, főleg ismeretlen internetes közösségére. Az ostobábbja a dühtől nem lát, ami később sem fog változni a csalódott részük meg a saját sebeit nyalogatja, esetleg kivetítve ezt az ellenfél szurkolóira. 2-3 nap eltelte után aztán már értelmes, a helyzetet a valóságnak megfelelően kezelő értékelésekbe is bele lehet futni. Addig szerintem felesleges, mind a két részről. (mondjuk kevesebb tenyérbemászó dolog van a frissen regisztráltaknál egy-egy hatalmas győzelem/vereség esetén az ellen vagy saját fórumunkon)Én meg pont azt látom, hogy meglepően sokan elismerik a mostani csapatot. Egy fokkal talán szerényebb felfogású a bandánk, mint 1-2 éve és ez az ellendrukkereknél is visszaköszön.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Elismernek, de nem szeretnek minket. A Real mindig is olyan csapat volt, hogy vagy neki szurkolsz, vagy utálod. Kíváncsi leszek, hogy ezek után hány nem Real szurkolótól fogom azt hallani, hogy a Realnak szorít a döntőben.nmate írta:Én meg pont azt látom, hogy meglepően sokan elismerik a mostani csapatot. Egy fokkal talán szerényebb felfogású a bandánk, mint 1-2 éve és ez az ellendrukkereknél is visszaköszön.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Úristen milyen pesszimista voltam mikor kihúzta nekünk Figo a Bayern-t, aztán ahogy telt az idő egyre többet éreztem a csapatban, jött a kupadöntő ahol azért nagy fegyvertény volt,h CR nélkül is nyertünk, mondjuk nem játszottunk azon a meccsen fele annyira jól se mint ezen a két meccsen. Féltem még tegnap is de ahogy elkezdődött a meccs láttam a fiúkon,h nincsenek betojva, jöttek a veszélyes támadásaink és nem volt többet náluk a labda az első 20-25 percben. Majd jött a csoda dupla, ami eldöntötte a párharcot, csatlakozok a srácokhoz, köszönöm Real Madrid ezt a fantasztikus estét/éjszakát. Én is- mint jó páran - először várhatok úgy BL döntőt,hogy ott lesz a kedvenc. Nincs még zsebben a 10. de bizom Ancelottiban aki nagy pedagógus és végre rendet tudott tenni a fejekben ami JM-nek nem sikerült.
Nem lenne jó ha nagy lenne a mellény, főleg a szurkolók körében. Legyünk mi a szerény győztesek. Olvasgattam persze én is bőrgatyás fórumon, hát ott már előjött minden, miszerint elcsaltuk az idei Dortumund elleni és ezt figyeljétek, a tavalyi MU párharcot is.. Csalódottság van, de ennyire? Na mind1. Egy meccset kérek még a fiuktól ilyen koncentrációval és odafigyeléssel. Utána mindenki mehet a strandok mellé Vébét játszani.
Nem lenne jó ha nagy lenne a mellény, főleg a szurkolók körében. Legyünk mi a szerény győztesek. Olvasgattam persze én is bőrgatyás fórumon, hát ott már előjött minden, miszerint elcsaltuk az idei Dortumund elleni és ezt figyeljétek, a tavalyi MU párharcot is.. Csalódottság van, de ennyire? Na mind1. Egy meccset kérek még a fiuktól ilyen koncentrációval és odafigyeléssel. Utána mindenki mehet a strandok mellé Vébét játszani.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én meg pont azt látom, hogy meglepően sokan elismerik a mostani csapatot. Egy fokkal talán szerényebb felfogású a bandánk, mint 1-2 éve és ez az ellendrukkereknél is visszaköszön.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Savanyu a szollo!! Barcasokat szetveti a sarga irigyseg! (tisztelet a kiv) odaig mennek hogy meg az altaluk vilag legjobban utalt is Mourinhot is eltetik meg drukkolnak neki hogy vegye ki a vazat a kezunkbol!!-;) azert is fel fogjuk emelni a kupat!! Tul vagyunk a vilag legjobb csapatanak tartott bayern munchenen ..tehat a nehezen!! Innen mar csak mi bachatjuk el!! Ezt mar nagy valoszinuseggel hazahozzak..kicsi az esely ra hogy megbuknak.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
GT szokasos 2 soros rovid ertekeles
drukkolj csak a Realnak a dontoben. Bale es Modric miatt fogd fel ugy, hogy a Spurs jatszik

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Részemről is grat a győzelemhez és a továbbjutáshoz, őszintén szólva nekem meglepetés volt, hogy kivertétek a Bayern, az meg főleg, hogy ennyire simán. Teljesen megérdemelten jutottatok tovább, Ancelotti baromi jól összerakta a védekezést, a Bayern pedig nagyon gyenge volt, ennél sokkal többet vártam volna tőlük.
Guardiola... Én imádom, mert rengeteget adott nekünk, de ezt itt ő rontotta el nagyrészt. Gondolok itt főleg az első meccsre, ahol a tavalyi direkt támadásépítést nyomaiban sem igazán láthattuk. Tegnap úgy-ahogy megvoltak ezek is, leginkább a mérkőzés legelején, de az odavágón gyakorlatilag egyáltalán nem. Nagy csalódás eddig ez a Pep-projekt Münchenben. Kíváncsi leszek, be fogja-e látni ezek után, hogy a továbbiakban ezen a szinten nem fog működni az, amit próbál játszatni a csapatával. Velünk működött anno, de nekünk volt egy csúcsformában futballozó Messink és Iniestánk Robben és Ribéry helyett.
Nálatok ez a Ramos-Pepe duó valami elképesztő volt, az odavágón is, de a tegnapi összecsapáson meg pláne. Szerintem nagy százalékban az ő érdemük, hogy alig-alig volt képes helyzeteket kialakítani a Bayern. Carvajalnak is elismerésem, úgy vette le a pályáról Ribéry-t, ahogy azt kell. (És tudom, hogy csúnya dolog a káröröm, de nem tudtam megállni, hogy ne röhögjem ki a franciát, aki azok után, hogy Aranylabdát követelt magának heteken át, akkora világi flop volt mindkét meccsen, hogy olyat ritkán látni. Tegnap az első félidőben az a keresztlabdája a bal szélről, ami a címzett mellett legalább öt méterrel hagyta el a játékteret, hab volt a tortán.
)
Kíváncsi leszek a továbbiakra, arra, hogy mit fog kezdeni a Real a döntőbeli ellenfelével, mert abban szinte biztos vagyok, hogy Modricék fognak kezdeményezni, akár a Chelsea, akár az Atlético lesz az ellenfél, és nem azt a fajta játékot láthatjuk majd a Madrid részéről, mint ezen a két találkozón. Sajnos több esélyt látok a Chelsea továbbjutására ma, ami azért lenne érdekes, mert akkor a döntőben tényleg nem tudom, kinek szurkoljak... Mert hiába játszanának a Reallal, ennek a Chelsea-nek Mourinhóstól és buszostól egyszerűen egy pillanatig sem tudnék drukkolni. Úgyhogy szerintem csatlakozom Rolihoz, egy reggelig tartó tizenegyespárbajt szeretnék, előtte meg tömegverekedést, félpályás gólokat, esernyőcseleket és hasonló szépségeket.
Amúgy valahogy nem tudom elképzelni, hogy innen ne nyerjétek meg a BL-t, akárki is lesz az ellenfél, szerintem olyan hihetetlen mértékű mentális löketet ad a csapatnak az, hogy végre ott vannak a Tizedik kapujában, ráadásul úgy, hogy előtte rommá verték a Bayernt, hogy erőből behúzzák, jöhet az Atlético a rugdosódással, jöhet a Chelsea a busszal...
Ronaldo neve mellé pedig - sajnos vagy nem sajnos - be lehet írni az újabb Aranylabdát, kupagyőztes, BL-gólkirály, a BL még meglehet, a bajnoki cím még meglehet, a Pichichi még meglehet és a vébén és alkothat még. Az ellenfelei közül pedig Messi visszaesett, ha megnyeri a vébét az argentinoknak, akkor talán lehet valamennyi esélye, Ribéry sehol sincs, talán még Suárez lehet ott a top3 közelében, ha lehoz egy kiváló vébét.
Visszatérve még a fináléra, arra leszek kíváncsi, hogy Isco vagy Illarra fog-e játszani Alonso helyett. Alapesetben utóbbit mondanám, de egy Chelsea- vagy egy Atlético-jellegű védelem ellen lehet, hogy jobb, ha még egy kreatív emberke van fent a pályán Isco személyében, aki képes komoly zavart okozni az ellenfél hátsó alakzatában.
Guardiola... Én imádom, mert rengeteget adott nekünk, de ezt itt ő rontotta el nagyrészt. Gondolok itt főleg az első meccsre, ahol a tavalyi direkt támadásépítést nyomaiban sem igazán láthattuk. Tegnap úgy-ahogy megvoltak ezek is, leginkább a mérkőzés legelején, de az odavágón gyakorlatilag egyáltalán nem. Nagy csalódás eddig ez a Pep-projekt Münchenben. Kíváncsi leszek, be fogja-e látni ezek után, hogy a továbbiakban ezen a szinten nem fog működni az, amit próbál játszatni a csapatával. Velünk működött anno, de nekünk volt egy csúcsformában futballozó Messink és Iniestánk Robben és Ribéry helyett.
Nálatok ez a Ramos-Pepe duó valami elképesztő volt, az odavágón is, de a tegnapi összecsapáson meg pláne. Szerintem nagy százalékban az ő érdemük, hogy alig-alig volt képes helyzeteket kialakítani a Bayern. Carvajalnak is elismerésem, úgy vette le a pályáról Ribéry-t, ahogy azt kell. (És tudom, hogy csúnya dolog a káröröm, de nem tudtam megállni, hogy ne röhögjem ki a franciát, aki azok után, hogy Aranylabdát követelt magának heteken át, akkora világi flop volt mindkét meccsen, hogy olyat ritkán látni. Tegnap az első félidőben az a keresztlabdája a bal szélről, ami a címzett mellett legalább öt méterrel hagyta el a játékteret, hab volt a tortán.

Kíváncsi leszek a továbbiakra, arra, hogy mit fog kezdeni a Real a döntőbeli ellenfelével, mert abban szinte biztos vagyok, hogy Modricék fognak kezdeményezni, akár a Chelsea, akár az Atlético lesz az ellenfél, és nem azt a fajta játékot láthatjuk majd a Madrid részéről, mint ezen a két találkozón. Sajnos több esélyt látok a Chelsea továbbjutására ma, ami azért lenne érdekes, mert akkor a döntőben tényleg nem tudom, kinek szurkoljak... Mert hiába játszanának a Reallal, ennek a Chelsea-nek Mourinhóstól és buszostól egyszerűen egy pillanatig sem tudnék drukkolni. Úgyhogy szerintem csatlakozom Rolihoz, egy reggelig tartó tizenegyespárbajt szeretnék, előtte meg tömegverekedést, félpályás gólokat, esernyőcseleket és hasonló szépségeket.

Amúgy valahogy nem tudom elképzelni, hogy innen ne nyerjétek meg a BL-t, akárki is lesz az ellenfél, szerintem olyan hihetetlen mértékű mentális löketet ad a csapatnak az, hogy végre ott vannak a Tizedik kapujában, ráadásul úgy, hogy előtte rommá verték a Bayernt, hogy erőből behúzzák, jöhet az Atlético a rugdosódással, jöhet a Chelsea a busszal...
Ronaldo neve mellé pedig - sajnos vagy nem sajnos - be lehet írni az újabb Aranylabdát, kupagyőztes, BL-gólkirály, a BL még meglehet, a bajnoki cím még meglehet, a Pichichi még meglehet és a vébén és alkothat még. Az ellenfelei közül pedig Messi visszaesett, ha megnyeri a vébét az argentinoknak, akkor talán lehet valamennyi esélye, Ribéry sehol sincs, talán még Suárez lehet ott a top3 közelében, ha lehoz egy kiváló vébét.
Visszatérve még a fináléra, arra leszek kíváncsi, hogy Isco vagy Illarra fog-e játszani Alonso helyett. Alapesetben utóbbit mondanám, de egy Chelsea- vagy egy Atlético-jellegű védelem ellen lehet, hogy jobb, ha még egy kreatív emberke van fent a pályán Isco személyében, aki képes komoly zavart okozni az ellenfél hátsó alakzatában.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Egy reggelig tartó tizenegyes-párbajért szorítok majd akkorRealista24 írta: Őőőőő...ahogy értem utálod a Chelseat, és ha velük játszunk akkor kinek szurkolsz? A soha véget nem érő hosszabbításnak?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Őőőőő...ahogy értem utálod a Chelseat, és ha velük játszunk akkor kinek szurkolsz? A soha véget nem érő hosszabbításnak?soadroli írta:Én is gratulálok, így megkúrni a Bayernt, nem semmi. Nyilván a döntőben nem fogok nektek szurkolni, de a 3 csapat közül ti érdemlitek meg talán a legjobban. Még az Atletico is, Chelsea semmiképp. Remélem jó kis finálé lesz.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Én is gratulálok, így megkúrni a Bayernt, nem semmi. Nyilván a döntőben nem fogok nektek szurkolni, de a 3 csapat közül ti érdemlitek meg talán a legjobban. Még az Atletico is, Chelsea semmiképp. Remélem jó kis finálé lesz.

-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azt meg nem is értem, hogy lehet vki annyira elfogult, hogy hülyeségeket írkál. A tegnapi Real nem volt deffenzív. Egy 4-0-át nem kell magyarázni. Engem is meglepett az eredmény. Nem a Real győzelem, csak az eredmény. De véleményem szerint támdóbb volt a csapatotok, mint odahaza.
Viszont a döntőben egy Chelsea ellen más lesz/lenne. Azok kontrázni akarnak, be fognak állni a kapujuk elé, ami nem ízlik nektek.
Viszont a döntőben egy Chelsea ellen más lesz/lenne. Azok kontrázni akarnak, be fognak állni a kapujuk elé, ami nem ízlik nektek.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Előbb-utóbb minden edző belefut a késbe. Én bírom Guardiola-t, de valljuk be, kijárt már neki is egy pofon. Ahogy anno Mourinho is megkapta. Kíváncsi leszek ebből mit tanul Pep. Ha mást nem, hogy legközelebb nem küldi fel a csapatát védekező középpályás nélkül. A sikerek azt sugallhatják, hogy sérthetetlen vagy. Vele is elszállt a ló, eltaktikázta magát, nem kicsit. Ilyen a foci, Egyszer fent, egyszer lent és a sorstól megkapod a számlát.
Érdekes döntő lenne egy Chelsea-Real. Egészen más meccs lenne mint a tegnapi.
Érdekes döntő lenne egy Chelsea-Real. Egészen más meccs lenne mint a tegnapi.
- h3x0r
NST: Mi a legfőbb különbség Heynckes és Guardiola között?
Tudom hogy leginkabb a BL odavagorol szol a cikk, viszont minden Barcelona szurkolonak kuldom az alabbi mondatot:
"Nem igaz tehát, hogy Guardiola belehal a támadásszervezés szépségébe, épp ellenkezőleg: kinyírja azt. Értelmét tekintve a Bayern labdatartása a Real ellen pont akkora catenaccio volt, mint az Inter megbonthatatlan bekkelése Mourinho alatt. Csak az eszköz más, a cél ugyanaz. "
(ja es igen, ezt egy Barcelona szimpatizans irta)
a cikk vegi videot pedig mindenkinek ajanlom aki szereti a taktikai dolgokat.
Tudom hogy leginkabb a BL odavagorol szol a cikk, viszont minden Barcelona szurkolonak kuldom az alabbi mondatot:
"Nem igaz tehát, hogy Guardiola belehal a támadásszervezés szépségébe, épp ellenkezőleg: kinyírja azt. Értelmét tekintve a Bayern labdatartása a Real ellen pont akkora catenaccio volt, mint az Inter megbonthatatlan bekkelése Mourinho alatt. Csak az eszköz más, a cél ugyanaz. "
(ja es igen, ezt egy Barcelona szimpatizans irta)
a cikk vegi videot pedig mindenkinek ajanlom aki szereti a taktikai dolgokat.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Van több gáz komment a túl oldalon (, ahogy itt is lenni szokott), de ott is megvannak a korrekt, józan észre intő arcok. Legalább is nekem így tűnik, a legfrissebb oldalakat átfutva.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Innen is megy egy Respect.Realista24 írta:
Respect.
Viszont amiket olvasok odaát...borzasztó vergődés megy. De az különösen tetszik, hogy azzal nyugtatják magukat, hogy oda-vissza megvertek minket. Ráadásul még a mostani meccsünknek a stílusát is minősítik, és nem pozitívan. Szerencsére a fő hangadók itt már véglegest kaptak![]()
Egy hónapja valamikor írtam, ha döntőzünk majd esetleg nyerünk(még nem nyertünk) az lesz a következő odaát, hogy de hát nem vagyunk korszakos csapat

Ha már Barca-Real, kiváncsi vagyok a Guardiola story végére, nem lepődnék meg ,ha nyáron Barcelonában kötne ki, nyilván sokan örülnének neki de szerintem azzal az utolsó szöget vernék be a koporsójukba.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Bevallom,bűnbe estem,átnéztem a túloldalra. Hát,srácok...
boldogan jöttem "haza",maradjunk ennyiben.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Respect Leslie.
Szegény Barca drukkerek,kinek fognak szurkolni egy Chelsea-Real Madrid BL döntőben?

Szegény Barca drukkerek,kinek fognak szurkolni egy Chelsea-Real Madrid BL döntőben?

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
No hát ne is mond... 0-3 után szünetbe benéztem. Erre ilyeneket olvasok, hogy ezek ellen ők is döntőznének, meg, hogy minket a bajnokságba oda vissa vertek. Hát erre szavak nincsenek...Realista24 írta:Viszont amiket olvasok odaát..

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Respect.lesliejr írta:Egy ilyen meccs után úgy illik, hogy a legnagyobb ellenfél szurkolója gratulál. Én is ezt teszem. Gratulálok!!!
Az egyik szemem sír a másik nevet. Sír, mert nyertetek 4-0-ra és nevet, mert azért legbelül jó volt látni így kisz@pni azt a Bayern-t, akik tavaly minket intéztek el.
Viszont amiket olvasok odaát...borzasztó vergődés megy. De az különösen tetszik, hogy azzal nyugtatják magukat, hogy oda-vissza megvertek minket. Ráadásul még a mostani meccsünknek a stílusát is minősítik, és nem pozitívan. Szerencsére a fő hangadók itt már véglegest kaptak

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema