hanem alapból erősebbek, mint mi
eddig én is ezt gondoltam.....de ma már nem. Ez van. A real a jobb,ezt pedig be is bizonyították,iskola volt ez.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 30., szerda 15:09
hanem alapból erősebbek, mint mi
HozzászólásSzerző: jansky » 2014. április 30., szerda 15:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 14:50
Igen....mindig az a a csapat a jobb,aki nyer.És a legjobb aki megnyeri a sorozatot.Ez nem pontozásos sportág,hanem gólra játszák.De már ezt is mondtam.Igen.Akkor az inter,meg a chelsea volt a legjobb...és ha legyőznek minket a döntőben,akkor az a csapat a legjobb...mindent meg lehet magyarázni,de a győzelmet azt nem kell.Szövegértelmezést kezd el szerintem előbb te. Én nem azt mondtam, hogy a meccsen voltak jobbak, hanem alapból erősebbek, mint mi. Mert még mindig a gyengébb csapat adja fel a saját játékát, és mi bizony feladtuk azt. Még akkor is, ha ez a játék passzol leginkább a csapathoz.
Az meg, hogy mi voltunk a legjobbak, mert megnyertük? Hát nem sántít egy kicsit szerinted? A 2010-es Inter a legjobb volt? A 2012-es Chelsea a legjobb volt? Ha az Chelsea kiver minket a fináléban, akkor automatikusan jobb csapatnak kell elkönyvelni őket nálunk? Ok. Ma is tanultam valamit... Taníts még mester, a nevetés amúgy is jótékony hatással van az egészségre...

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 30., szerda 14:49
Aztán mi a makkomért erősebbek?Én nem azt mondtam, hogy a meccsen voltak jobbak, hanem alapból erősebbek, mint mi.
HozzászólásSzerző: Ryel » 2014. április 30., szerda 14:48
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 30., szerda 14:39
Szövegértelmezést kezd el szerintem előbb te. Én nem azt mondtam, hogy a meccsen voltak jobbak, hanem alapból erősebbek, mint mi. Mert még mindig a gyengébb csapat adja fel a saját játékát, és mi bizony feladtuk azt. Még akkor is, ha ez a játék passzol leginkább a csapathoz.morientes írta:Csak hogy itt a tegnapi meccsről van szó...először is.Aztán....nem azt mondtam hogy rosszak voltunk,hanem hogy nem tartottak minket esélyesnek.De mi voltunk a legjobbak,mivel megyertük a BL-t.Majd Liszabonban kiderül hogy idén is mi leszünk e vajon...ja és matt...szövegértelmezés...már mondtam98-as csapatra emlékeztet, meg nem mi voltunk az esélyesek, meg azt is ilyen játékkal húztuk be? Ha nem mi voltunk a BM ellen az esélyesebbek, akkor mi vagyunk a jobb csapat? Vagy a BM-nél jobbak vagyunk, de a Chelsea Atma páros már esélyesebb?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 14:29
Csak hogy itt a tegnapi meccsről van szó...először is.Aztán....nem azt mondtam hogy rosszak voltunk,hanem hogy nem tartottak minket esélyesnek.De mi voltunk a legjobbak,mivel megyertük a BL-t.Majd Liszabonban kiderül hogy idén is mi leszünk e vajon...ja és matt...szövegértelmezés...már mondtam98-as csapatra emlékeztet, meg nem mi voltunk az esélyesek, meg azt is ilyen játékkal húztuk be? Ha nem mi voltunk a BM ellen az esélyesebbek, akkor mi vagyunk a jobb csapat? Vagy a BM-nél jobbak vagyunk, de a Chelsea Atma páros már esélyesebb?

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. április 30., szerda 14:18
R.M.C.F írta:egy BM est kikészìtettem idegileg úgy hogy többé nem fog meccset sem nézni.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 30., szerda 14:17
Gratula kapásból ellent is mondtál magadnak.morientes írta:Hát komolyan mondom ilyen már tényleg nincs...Én bizony nem hallgatok. A BM a jobb csapat (bár ezt nem bizonyították, sőt...), csak az okosabb győzött... Fájdalom, hogy évekig nem mi voltunk az okosabbak...Há' melyik meccset nézted?
![]()
Amúgy engem a dolog a 98-as ügyre emlékeztet,akkor sem a real volt a legnagyobb esélyes,(MU-t,Juvet sokkal nagyobb esélyesnek tartották),a csapat eléggé szét is volt esve,(asszem nem voltunk négyben a bajnokságban),de Jupp mester szépen összegyúrta legalább a BL-re a csapatatot,és hasonló stilusú játékkal aztán be is húztuk....
De ahogy fentebb írták...ne örüljünk még teljesen önfeledten,döntőt bukni igen fájdalmas....és az a chelsea...nem lesz egyszerű.Mert ők lesznek.Szinte ebben biztos vagyok....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 14:13
Hát komolyan mondom ilyen már tényleg nincs...Én bizony nem hallgatok. A BM a jobb csapat (bár ezt nem bizonyították, sőt...), csak az okosabb győzött... Fájdalom, hogy évekig nem mi voltunk az okosabbak...

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 30., szerda 14:11
te is pipáltál egyet a bakancslistán akkorR.M.C.F írta:élek. szarul vagyok. nagyon megcsináltam. egy BM est kikészìtettem idegileg úgy hogy többé nem fog meccset sem nézni.BLaZE írta:R.M.C.F vajon él még?
el se hiszem srácok hogy 12 év után újra a döntőben. Még mindig nem tudom felfogni. Tökéletes meccs volt a tegnapi!![]()
nem tudtak bezárni, elmenekültem.Kiengedtek?

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 30., szerda 11:17
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. április 30., szerda 10:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 30., szerda 9:23
élek. szarul vagyok. nagyon megcsináltam. egy BM est kikészìtettem idegileg úgy hogy többé nem fog meccset sem nézni.BLaZE írta:R.M.C.F vajon él még?
el se hiszem srácok hogy 12 év után újra a döntőben. Még mindig nem tudom felfogni. Tökéletes meccs volt a tegnapi!![]()
HozzászólásSzerző: Lanx » 2014. április 30., szerda 9:05
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 30., szerda 9:04
Döntőben veszíteni a legrosszabb...főleg az Atletico vagy a Chelsea ellen...én nagyon tartok tőlük...de nem azért mert jobbak, hanem azért, mert óriási bekkelés lesz a részükről...egy gólt meg bármikor bemakkolhatnak...a döntőben pedig nemhiszem, hogy sok gólos meccs lenne...nüanszok, meg a szerencse dönt...Realista24 írta:Arcoskodasnak akkor lesz helye, ha meg is nyerjük. Másodiknak lenni vagy nyolcadiknak...edes mindegy ilyen szempontból nálam.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 30., szerda 9:04
Hát igen, a triplázás után lehet bulizniRealista24 írta:Arcoskodasnak akkor lesz helye, ha meg is nyerjük. Másodiknak lenni vagy nyolcadiknak...edes mindegy ilyen szempontból nálam.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. április 30., szerda 8:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 30., szerda 8:49
Kiengedtek?hehe írta:volt tegnap vmi meccs?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 30., szerda 8:47
Eger - Mezőkövesd csúcsrangadó felvételről. Hegyi közvetített. Nagy meccs volt.hehe írta:volt tegnap vmi meccs?
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem