Kommentáld a híreket
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Mandzukic olcsón jó lett volna ha...nem játszott volna tegnap ilyen ótvar stílusban ellenünk. Így nem kell, legalábbis nekem. Suarez jó, de csak akkor jöjjön szerintem, ha Benzemát nem adjuk el, hogy meglegyen Suarez ára. Ez esetben úgy tudom elképzelni a két csatár játszatását, hogy eltérő taktikaesetén játszanának, illetve Benzema játszhatna hátrébb is, mondjuk a jobb szélen, ahol Bale nyomja, egymás cseréiként, magyarul váltogathatnánk Benzemát, Suarezt és Bale-t, ahogy a helyzet, azaz az ellenfél, vagy éppen a játékosok fizikai állapota igényli. De nálam sem volna elsődleges most a csatárkérdés, vagy ha jönne is valaki, inkább valami Adabayorféle csere arc olcsóért, és inkább Khedira/Alonso/Illara/Casemiro négyes egyike helyett kellene egy normális játékos. De nem hiszem, hogy Perez tenyere ne viszketne, így biztos vagyok benne, hogy megint lesz valami nagy igazolásunk, és legalább egy közepesen nagy. (csak Coentraot sikerüljön megtartani, ahogy Di Mariát is)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nohát...Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...

Ami a cserecsatár dolgot illeti...valami rutinos róka,aki nem háborog ha padozik...
Adebayort emlegette valaki,nos ő mostanában nemhogy padozik,de Sherwoodnál alapember lett...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Ha választani lehetne, én Rodrigot preferálnám, újabb saját nevelés, a Benficában egész jól muzsikál.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Cserecsatár téma: Lehet ki fogtok röhögni,de én Adebayort néztem ki. Tapasztalt,ismeri az itteni légkört és szerintem simán bevállalná azt,hogy a meccsek túlnyomó többségében padozik. Ja és taktikailag is egy plusz opciót jelenthetne. Mondjuk egy újabb üzlet a Spurs-szel nem tudom mennyire lenne jó ötlet,amennyiért ők ide adnák annyiért biztos kapnánk jobb játékost is.
Furcsának tartom egyébként,hogy Suarezen kívül nem nagyon van pletyka senkiről. Az ő leigazolását viszont feleslegesnek tartanám,azon okok miatt,amit már előttem is fejtegettetek.
Mandzukic-al még kiegyeznék esetleg,őt még lehet rá is tudnánk venni a váltásra,mert Lewandowski mellett sok sansza nem igen lesz. Mondjuk a Bayernből eleve szinte lehetetlen igazolni,a tegnapi után meg...

Furcsának tartom egyébként,hogy Suarezen kívül nem nagyon van pletyka senkiről. Az ő leigazolását viszont feleslegesnek tartanám,azon okok miatt,amit már előttem is fejtegettetek.
Mandzukic-al még kiegyeznék esetleg,őt még lehet rá is tudnánk venni a váltásra,mert Lewandowski mellett sok sansza nem igen lesz. Mondjuk a Bayernből eleve szinte lehetetlen igazolni,a tegnapi után meg...

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric
Hozzuk el Mario Gomes-t.Tomixtrem írta: Ezt osztom. Én legszívesebben egy tapasztalt, higgadt lesipuskást látnék Karim mögött. Valami olyan játékost, aki ha bejön a 79. percben és a 88.-ban 1-1-nél elépattan a labda a 16-oson belül, beb*ssza, csak ennyit csinál. Egy ilyen jó RvN féle valakit, amiből nincs túl sok persze...
De nekem pl. egy Pandev, Klose (még kb. talán Eto'o ha nem lenne Eto'o) teljesen megfelelne.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Figo, Ronaldo
Ezt osztom. Én legszívesebben egy tapasztalt, higgadt lesipuskást látnék Karim mögött. Valami olyan játékost, aki ha bejön a 79. percben és a 88.-ban 1-1-nél elépattan a labda a 16-oson belül, beb*ssza, csak ennyit csinál. Egy ilyen jó RvN féle valakit, amiből nincs túl sok persze...L.Miki írta:Viszont valaki kell Benzema alternatívájaként. Én nem adnék ki ennyi pénzt Suarezért, nálam nem ér ennyit. Egyértelmű, hogy Karimé az első számú csatér, az ő szárnya alá kell hozni valakit, akit nyugodt szívvel dob be az ember ha baj van, vagy csak úgy.tubatibi írta:Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...
A kp-ra kell koltsunk rengeteg penzt, meg johet egy-ket toltelek:)
De nekem pl. egy Pandev, Klose (még kb. talán Eto'o ha nem lenne Eto'o) teljesen megfelelne.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Viszont valaki kell Benzema alternatívájaként. Én nem adnék ki ennyi pénzt Suarezért, nálam nem ér ennyit. Egyértelmű, hogy Karimé az első számú csatér, az ő szárnya alá kell hozni valakit, akit nyugodt szívvel dob be az ember ha baj van, vagy csak úgy.tubatibi írta:Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...
Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- morientes
Suarezt azt rebestgetik hogy valami 85 millio,(hogy font vagy ajro azt nemtom).De hogy mi igaz ebből...madridronie írta:Vajon ismét gurul a gyógyszer (2 forgatókönyv is létezik, amiben nem tartanám elképzelhetetlennek)?Florentino busca nuevos 'Galácticos'
Luis Suárez y Pogba, ¿al Madrid por 150 millones?Mindenesetre Perez papa újfent nem sz@rral gurigázna, ha ezt összehozza ilyen formában!
![]()

LEGIO PATRIA NOSTRA

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Vajon ismét gurul a gyógyszer (2 forgatókönyv is létezik, amiben nem tartanám elképzelhetetlennek)?Florentino busca nuevos 'Galácticos'
Luis Suárez y Pogba, ¿al Madrid por 150 millones?

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nem baj,jó a haja,jól mutat totálban....megy hozzá a fehér...ennyi bőven elég...

Egyetértek; húzzuk be és a fentiek + az ász pár maradjon talpon, aztán csókolom.Én ezek miatt nem aggódok, nem ők a kulcsjátékosaink. Modric, CR, DM vagy Benzema pótlása sokkal nehézkesebb lenne.

RealMadrid
RealMadrid
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Xabi meg Ramos kipontozódásához annyit, hogy ezek pótolható dolgok lennének. Bárki lesz az ellenfél mi leszünk ott a kezdeményezőbbek, ilyen játéknál, különösen, ha a kontrákat kell majd lefülelni kevésbé jó az öreg, mint a buszozásban. Ramos persze fontos meg ikon, de Varane tudja pótolni meg Ramos hülyeségein nem egy meccs ment már el. Én ezek miatt nem aggódok, nem ők a kulcsjátékosaink. Modric, CR, DM vagy Benzema pótlása sokkal nehézkesebb lenne.
- morientes
Nem baj,jó a haja,jól mutat totálban....megy hozzá a fehér...ennyi bőven elég...realistahuni írta:Pogbanál ne azt a pár dugót nézzétek ha egyáltalán láttátok őt játszani. Érdemes figyelgetni a Juve meccseket, a gyerek továbbra is csak tehetség, és kurvára nem ér 50 millákat. Még a jelenlegi erkorcsosúlt piacon is max 20 milla lenne a reális értéke. És abban is biztos vagyok, hogy nem lesz ő ilyen Makelele, Vieira, Essien, Yaya szintnek a közelében sem.
.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Pogbanál ne azt a pár dugót nézzétek ha egyáltalán láttátok őt játszani. Érdemes figyelgetni a Juve meccseket, a gyerek továbbra is csak tehetség, és kurvára nem ér 50 millákat. Még a jelenlegi erkorcsosúlt piacon is max 20 milla lenne a reális értéke. És abban is biztos vagyok, hogy nem lesz ő ilyen Makelele, Vieira, Essien, Yaya szintnek a közelében sem.
- morientes
Megelőztél...R.M.C.F írta:Nem mondom jó lenne pogba is és kroos is, de ha őket sem építjük be megfelelően,vagy közben eladjuk a fél csapatot,vagy lecseréljük az edzőt,akkor majd nekik sem fog jönni a 10.ik....és ők is "fejben gyengék" lesznek hamar itt.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Akkor én most szólok, hogy szerintem Pogba minden, csak fejben nem erős. Idén egyáltalán nincsen elájulva tőle a szaksajtó, eléggé beképzelt lett, 50 milláért több mint kockázat a gyerek. . .R.M.C.F írta:Nem mondom jó lenne pogba is és kroos is, de ha őket sem építjük be megfelelően,vagy közben eladjuk a fél csapatot,vagy lecseréljük az edzőt,akkor majd nekik sem fog jönni a 10.ik....és ők is "fejben gyengék" lesznek hamar itt.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem mondom jó lenne pogba is és kroos is, de ha őket sem építjük be megfelelően,vagy közben eladjuk a fél csapatot,vagy lecseréljük az edzőt,akkor majd nekik sem fog jönni a 10.ik....és ők is "fejben gyengék" lesznek hamar itt.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- madridronie
Pár hete az ügynöke elég világosan beszélt, elmondta, hogy a szezon végén (illetve a vb. után) értékelik majd a helyzetet (addig csak és kizárólag az eredményes szereplésre koncentrálna a klub és nemzeti csapatában is); a francia egyébként jól érzi magát a Juvéban (éppen ezért az ő szerződéshosszabbítási ajánlatukat sem veti el), ugyanakkor Raiola szerint egy bomba ajánlat a Real Madridtól minden korábbi elképzelést, forgatókönyvet átírhat!Paul Pogba. :Đ madridronie, ha van valami fejlemeny az ugyben nagyon szivesen varjuk, te mennyi eselyt adsz az erkezesere?
Az nem kérdés, hogy Gündogan sérülése után a Real Madrid első számú középpályás célpontjává vált a fiatal francia, mint ahogy véleményem szerint az sem véletlen, hogy nem hosszabbított már az idény közepén Vidalhoz hasonlóan! Komoly esélyt látok a szerződtetésére (főleg egy esetleges kiváló BL. szerepléssel a zsebben)

Adnám, őt majd jövőre "ingyé" :Đ , az ügynöke szerint jelenleg úgy áll a dolog, hogy kitölti a jövőre lejáró szerződést és ingyen dobbant az egyik európai gigaklubhoz!Melle meg egy Kroos es tanar kp-nk lesz.
RealMadrid
RealMadrid