Azon az áron nem, amit ajánlottak a katalánok érte; vagy nem, csak kérdezem (mert én így értelmeztem)????Közben Neymar apja elmondta, hogy úgy néz ki a Santos nem kívánja eladni a fiát,

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 13:24
Azon az áron nem, amit ajánlottak a katalánok érte; vagy nem, csak kérdezem (mert én így értelmeztem)????Közben Neymar apja elmondta, hogy úgy néz ki a Santos nem kívánja eladni a fiát,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 24., péntek 13:17
Ha van lehetpőségünk, javítani kell mindkettőn, a kereten és a taktikán is. De ez utóbbi majd Ancelotti dolga lesz.A keretünk lehetne jobb is, de elég kellene legyen egy BL győzelemhez. Nem is elsősorban a kerettel van a baj, hanem hogy szaladgálunk össze vissza, semmi rendszer, semmi taktika.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 24., péntek 13:12
Na...ha figyelmesen végigolvastad volna amit írtam,akkor kiderülne,hogy célirányosan gondoltam a nagyobb volumenű befektetéseket,egy egy játékosba.Magyarán,nem azt mondtam hogy vegyünk meg boldog-boldogtalant,hanem azt,hogy igenis minőségi játékosokat kell igazolni 1-1 posztra,és bizony ez nem olcsó.Ezek bizony 10milliós összegek.ÉÁn meg azt nem értem, ha valki úgy tud írni bármiről a témában, hogy az nélkülöz bármiféle gazdasági alapot. Bár továbbra sem döntünk mi semmit egyébként, azért legalább az elméleti feltevéseinket is illene a valósághoz igazítani amennyire lehet. Különben jöjjön az, hogy vegyük meg Messit 500 millióért, meg Casillas mögé Buffont meg Neuer-t, nehogy már Adánnak legyen a harmadik számú kapus.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 13:09
Jó ez. Amég ők ilyenekkel szemétkednek addig van esélyünk. Nagyon jó, hogy nincs igazán pénzük, mert elment a sok saját nevelésremadridronie írta:Óriási; a Barca, mint azt már fentebb mondtam nem hajlandó 20 millánál egy centtel sem többet adni Neymarért, így amennyiben a Santos tovább keménykedik velük, úgy a katalán különítmény ad a tarajosnak további 10 millát azért, hogy maradjon még 1 évet Brazíliában hogy aztán jövőre ingyen távozhasson tőlük!![]()
![]()
MÉS QUE UN CLUB
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. május 24., péntek 13:08
Hát igen,láthattuk Pepét a Dortmund ellen,milyen megbízhatóan teljesített...Minőségben összességében javulás lesz de ezzel hogy Pepe és Coentrao is eladó sorban van szerintem olyan embereket fogunk veszíteni akiket egy sérülés és eltiltás , formahanyatlás esetén nyugodt szívvel be lehet tenni úgy hogy az nem megy a minőség rovására.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 13:05
Óriási; a Barca, mint azt már fentebb mondtam nem hajlandó 20 millánál egy centtel sem többet adni Neymarért, így amennyiben a Santos tovább keménykedik velük, úgy a katalán különítmény ad a tarajosnak további 10 millát (úgyis gyakorlottak már ebben és eddig is bejött) azért, hogy maradjon még 1 évet Brazíliában hogy aztán jövőre ingyen távozhasson tőlük!If Santos is not willing to accept the amount offered, then Barcelona will pay Neymar €10 million to stay at Santos next season and play in the Camp Nou as of the 2014-15 season. In this way, the player will be blocked from joining another team and we will leave a free agent, which will mean Santos won't see a penny.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 24., péntek 13:05
Hmmm kösz az infót! Azért tök érdekes, hogy Modric ügyben tök ellentmondásosakRealista24 írta:Mindkettő madridi.Akkor gondolom a Marca a katalán, de amúgy tök8 szenylap mind
Sport.es, mundodeportivo a (főbb) katalán lapok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 13:03
Mindkettő madridi.Akkor gondolom a Marca a katalán, de amúgy tök8 szenylap mind
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 24., péntek 13:01
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 12:38
Itt azért ennél picit többről van szó; ez az előszerződés közel 1,5 évvel ezelőtt köttetett épp a Barca Bernabeubeli bajnoki és klubvb. győzelme után, gyakorlatilag pont a hanyatlásuk megkezdése előtt, amikor még tényleg ők voltak megkérdőjelezhetetlenül a világ legjobb csapata és még Pep sem döntötte el, hogy lelécel, miközben a José féle bunker és ketrecharc + az edző karakterisztikája, filozófiája nagyon messze állt a Neymar féle elképzelésektől! Azóta viszont sok minden megváltozott; a Barca visszább esett minden szempontból (/játék minősége, dominancia stb./ --> persze így is a világ 4 legjobb csapatának egyike, de azért ........Érdemes ilyen játékosnál erőlködni, akire úgy kell ráerőltetni, hogy a Realban játsszon. Biztosan nagyon elkötelezett lenne a csapat iránt.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. május 24., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 24., péntek 12:36
biztos, madridi.Lehet rosszul emlékszem,
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. május 24., péntek 12:36
nem.Géci írta: de ez az AS nem katalán sportnapilap?
mitől?Géci írta:Isco érkezése már-már biztosra vehető
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 24., péntek 12:35
Erre már rájöhettél volna hogy rég nem ezek az értékek dominálnak sajnos. Mondhatunk itt nagy bölcsességeket de más lett a világ és a foci is.Érdemes ilyen játékosnál erőlködni, akire úgy kell ráerőltetni, hogy a Realban játsszon
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 24., péntek 12:32
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 12:27
Gondolom akkor lesz maximum meggyőzve, amikor már hivatalosan is be lesz jelentve, hogy ki az edző, aki szépen felhívja telefonon és biztosítja arról, hogy van helye a csapatban. Namost a Konföd. Kupa júni 15-én elkezdődik, ez azt jelenti, hogy nemsokára elmennek edzőtáborozni. Mire nálunk kiderül biztosan, hogy ki az elnök, edző már fognak jönni az olyan nyilatkozatok, hogy Neymar most csak a Konföd. Kupára koncentrál (a la David Villa).madridronie írta: Személyes véleményem (egyben reményeim) szerint nem esélytelen a dolog, de ehhez Neymart előbb át kell tudni csábítani és meg kell győzni arról, hogy a madridi átigazolással minimum olyan jól járna, mintha a Barcába menne; a kérdés az, hogy erre van-e esély és hogy végül sikerül-e?!? Ellenkező esetben szinte biztos, hogy a katalánoknál folytatja majd a karrierjét!
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 24., péntek 12:23
Érdemes ilyen játékosnál erőlködni, akire úgy kell ráerőltetni, hogy a Realban játsszon. Biztosan nagyon elkötelezett lenne a csapat iránt.szerint nem esélytelen a dolog, de ehhez Neymart előbb át kell tudni csábítani és meg kell győzni arról, hogy a madridi átigazolással minimum olyan jól járna, mintha a Barcába menne
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. május 24., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 12:17
Jó kérdés; egy biztos --> a katalánok tegnap szépen hazakullogtak Neymar és mindenféle egyezség nélkül (már ami a Santost illeti) és tartják a 22 (egyes információk szerint 25 millás ajánlatukat)! Ezzel az AS cikkel én őszintén szólva nem tudok mit kezdeni és egyelőre nem is kommentálnám, picit tündérmesébe illő párbeszédet közöltek a néppel és nekem inkább tűnik kacsának, mint sem igaznak, de ugye a remény hal meg utoljára!Van még esély Neymarra, vagy csak arra kell(ett)ünk, hogy magasabb összeget írhassanak a brazilok az árcédulára?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem