Én is élőben néztem.Realista24 írta: Csak azért írtam, mert élőben néztem![]()
A tv-ben.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 29., kedd 23:27
Én is élőben néztem.Realista24 írta: Csak azért írtam, mert élőben néztem![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 29., kedd 23:26
Lécci ne menjRealista24 írta:Csak azért írtam, mert élőben néztem
Május 24...irány Lisszabon?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 29., kedd 23:25
Szerintem nem sok, de majd figyelni fogom az ismerőseimet, hogy hányan lesznek Real MAdrid drukkerek. Bár rengetegen utálják vagy nem szimpatizálnak a csapattal, szóval könnyen feltűnne ha valaki az ismerőseim közül Madridos lett.Donát írta:Az megvan, hogy mennyi divatdrukker jön majd ezután a Madridomra?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 29., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. április 29., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 23:22
Csak azért írtam, mert élőben néztemnmate írta:Realista24 írta:Kéretik nem emlegetni![]()
![]()
Csak válaszoltam
Amúgy nem tudom. Én holnap AtManak szurkolok, de Chelseat is meg tudjuk verni. Okos játék kell, kis teret hagyni nekik hátul, azt cső.
Kell a 10. Leszarom milyen áron.
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 29., kedd 23:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 29., kedd 23:20
Realista24 írta:Kéretik nem emlegetni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. április 29., kedd 23:19
Jó hát szerintem az kitörlődött a memóriámból. Valamilyen oknál kifolyólag. Nem is értem.Donát írta:Tavaly a kupa döntőbenrealfan91 írta:Portonak meg az Internek olyan bivaly kerete volt?Mourinho nagyon makkfaktoros 1 meccsen, 2 meccses párharcba még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 29., kedd 23:17
Mondjuk azért az Atma sem panaszkodhat. Viszont ők nem buszoznak és nincs az a nagy taktikus edző sem, aki időt húz és stb.realfan91 írta:Portonak meg az Internek olyan bivaly kerete volt? Mourinho nagyon makkfaktoros 1 meccsen, 2 meccses párharcba még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 23:16
Kéretik nem emlegetninmate írta:1 éve, Copa del Rey. Csak mondjuk a Chelsea játékosai meghalnának érte.realfan91 írta:még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. április 29., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 29., kedd 23:14
Tavaly a kupa döntőbenrealfan91 írta:Portonak meg az Internek olyan bivaly kerete volt?Mourinho nagyon makkfaktoros 1 meccsen, 2 meccses párharcba még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 29., kedd 23:14
1 éve, Copa del Rey. Csak mondjuk a Chelsea játékosai meghalnának érte.realfan91 írta:még csakcsak verhető, 1 meccsen döntőben nem emlékszem h valaha is kikapott volna.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 29., kedd 23:13
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. április 29., kedd 23:12
Portonak meg az Internek olyan bivaly kerete volt?L.Miki írta:Őszintén nem tudom, hogy melyik lenne az optimálisabb. Bár ez a Chelsea amilyen gyenge nevekből áll könnyen verhető, persze az a buszozás az nem biztos, hogy kellemes lenne. De ilyen támadószekcióval nehogy már ne vegyük be a kaput. Meg ilyen védekezéssel nehogy már Ba, meg Torres lőjön gólt, vagy Schürrle.
Az Atletico pedig nagyon harcos csapat, jobbak elől, mint a Chelsea. Nem tudom őszintén. De mindegy is, hogy ki lesz meg kell verni és meg kell nyerni a tizediket. HA Atletico ellen akkor ellenük, ha a londoniak ellen akkor ellenük. Kész. Ne mszabad elbízniuk magukat a srácoknak, nyerni kell.
José mit érez vajon? Carlonak és Zizounak egy évbe tellett a döntőbe jutni... neki pedig egyszer sem itt léte alatt. Kíváncsi vagyok, hogy mi jár a fejében.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 29., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. április 29., kedd 23:09
nem, az egyik patkány, a másik egy busz.DavieS írta:a patk*nyok szeretném, sztem ellenük könnyebb lenne valamivel...
oh, wait...egyik kutya másik eb.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 29., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 29., kedd 23:05
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem