A tegnapi és a mai termés
Mielőtt felkel a Nap
Erre is sor került végre. Sokan kultfilmnek tekintik az alkotást, részben igazuk van, mások tipikus
bölcsészfilmnek állítják be, és a pokolba kívánják.
Jó film volt, pozitív löketet ad az embernek, a végén pedig úgy gondolja: jó élni

8
Mielőtt lemegy a Nap
Sejtettem, hogy nem egymás után kellene néznem őket, mert monotonná fog válni, sajnos így is lett

Valahogy több mélyre szántó gondolatot vártam, itt inkább a személyes teret mutatták be, a kellő mértékig szerencsére.
6
A zöld urai (=Epic)
Haverokkal néztük, teljesen ismeretlen volt számomra a film eddig, de szerencsére megnéztem. 3d-ben profi lehetne a film, a téma és a környezet adott lenne egy profi kivitelezésre. Az animációs filmek kliséit tartalmazza általában (ha vannak ilyenek

). Volt pár olyan jelenet, ahol majdnem sírva röhögtünk, voltak egyéni húzások benne, ami tetszett. Külön érdekes volt az őrök jelmeze, azt részletesen megvizsgáltam, nem tudom miért.
7
Verdák 2
Az első részét nagyon kedveltem annak idején, ez most kevésbé tetszett. Próbálják a rozsdás vontatóval megmenteni a filmet, de ez nagyon kevés volt, őszintén szólva többet vártam a filmtől, ezért is halogattam a nézését, nem akartam csalódni, sikerült
5
Jack Reacher
Ez a csalódás másik fele. Tom Cruise, na mondom nem fog tetszeni, megutáltatták velem a színészt, bár nem rossz egyáltalán. A film elég érdekes, jól felépített.
7
Aki még tud ehhez a vonalhoz hasonlót mondani mint pl: Law abbading citizen, The shooter, David Gale élete, akkor ne habozzon, és még adjon példát ilyenekre
Képszakadás
Ez is
haverokkalnézős volt, aránylag jó film, átmenetet képez a Másnaposok-Project X között kb. Tetszett, ahogy folyamatosan derülnek ki a dolgok a szereplőkről, helyén van a buli stb, nem viszik túlzásba a fingós-böfögős poénokat sem (asszem nem is volt benne, mindenféleképpen).
6
Véres gyémánt
Hm... Érdekes is jó is, de hosszú és unalmas is. Nehéz állást foglalnom, kb. egy hét múlva pontosabb képet tudok alkotni a filmről. Egy végletekig kidolgozott film, ami sajnos az élmény kárára történik.
7