legalább ma engedd el magad papahehe írta:ne csináljátok, még van egy döntő, nem nyertünk semmit.![]()
allianzban is ment a pólóosztás, mintha nyertünk volna akármit is![]()
simán képesek vagyunk kikapni

holnaptól mufurckodhatsz

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 22:50
legalább ma engedd el magad papahehe írta:ne csináljátok, még van egy döntő, nem nyertünk semmit.![]()
allianzban is ment a pólóosztás, mintha nyertünk volna akármit is![]()
simán képesek vagyunk kikapni
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 29., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 29., kedd 22:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 22:48
12 év rabszolgaságdannen írta:12 év, el sem hiszem... hatalmas grat az egész csapatnak, hala madrid
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 29., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. április 29., kedd 22:45
Sajnos nincs,pedig most megnézném a fejét!Donát írta:100% mindenkinek!!!
Neten néztem, Hegyi van a stúdióban?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 29., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 29., kedd 22:43
sikerült kibekkelni![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 22:43
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 29., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 29., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 29., kedd 22:41
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. április 28., hétfő 13:14
Hál istennek nem, mert akkor lennének érdekes eredmények, mint a boxban. Sporttágnál maradva nem értem miért akadnak még ki emberek ezen, és hoznak fel mindenféle statokat, a boxban sem törődnek azzal, ha valaki 10 meneten keresztül alig üt, aztán a 11.-ben meg kiüti az ellenfelét, mint nemrég a Pacquiao-Marquez meccs után senki sem arról beszélt, hogy Manny jobb volt, meg irányította a meccset, hanem a minden eldöntő pofon volt a téma.ziro4vr írta:Paran pontozasos sportagnak tartjak a focit..tevesen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 13:02
Na ès a bayernek mennyi volt?Értem ez alatt hogy veszélyes....gólhelyzet....hát kb 2...mert hogy ott passzolgattak,mégcsak nem ia a 16-unknál,hanem picit feljebb,az nem támadás kategória nálam...Meséld már Mr. Matekprofesszor, hogy hány támadásunk volt?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 28., hétfő 12:28
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 28., hétfő 10:52
Matt009 írta:Nem kötözködésképpen, de mégis mire alapozod ezt? A tegnapi két eltalált szuper bombájára? Jobb napjain is ellődözgeti az ilyen lehetőségek felét az égbe, az, hogy most mákkal kettőt jól eltalált, nem jelenti azt, hogy formában van. De ha még formában lenne, sem lenne 100%, hogy ver egyet. 1 db helyzete volt hazain, nem hiszem, hogy több lesz idegenben sem, ha szarul alakulnak a dolgok.morientes írta:Nekem biztató hogy Ronaldo elkapni látszik megint a fonalat...egyet ver münchenben én biztos vagyok benne...
Amúgy nagyon kellene a gól CR-től, csak szerintem ez nem azon fog múlni, hogy formában van, vagy hogy akar-e vagy sem. Az egész azon múlik, hogy lesz-e lehetősége, meg mennyire lesz mákos a BM. Ha 10 perc után mennek kettővel, akkor végiggurigázzák a meccset anélkül, hogy helyzetbe kerülnénk.
3 vagy 4 helyzetünk lesz egész meccsen, abból kellene 2-t beverni, és így meglehet a továbbjutás. Másképp nem igazán hiszem. Lesz 3 gól a BM-ben kedden.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. április 27., vasárnap 21:41
Természetesen. Ilyen van, ez normális. Én is hasonlóan voltam Mourinhoval, a különbség az, hogy két és fél év után adtam ennek igazán hangot, amikor már körvonalazódott, hogy ez így nem fog működni. Mattnél pedig ez simán csak az unszimpátiából fakad. De az ellentéttől, ami ez és aközött van, hogy ő magát ennek ellenére totál elfogulatlannak, racionalistának és realistának állítja be, herótot kapok.dzsi91 írta:De úgyérzem ,hogy ez az egész műsor Ancelotti-nak szól amit már egy éve hallgatunk tőled...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 27., vasárnap 21:37
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2014. április 27., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 27., vasárnap 21:32
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem