Nem semmi meglátásaztán vagy jön mourinho 3 bl serlege 3 különböző csapattal, vagy a 10.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 22:27
Nem semmi meglátásaztán vagy jön mourinho 3 bl serlege 3 különböző csapattal, vagy a 10.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 29., kedd 22:24
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 29., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 29., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 29., kedd 20:33
csak nehogy 7-et rugjanak is mellepheco írta:Gondolom, hogy nem 3 védővel fog játszani a Bayern. Lahm ott lesz a jobboson, max sokat húzódik fel, de az nála nem újdonság. Ha meg esetleg tényleg 3 védővel játszanak, remélem beleszaladnak egy ötösbe...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 29., kedd 20:01
Papa; ezért is írtam, hogy ha úgy játszunk, ahogy tudunk, akkor meglesz!Csakhogy ez nem így működik...hogy "már megérdemelnék..." Hanem küzdeni,hajtani,futballozni,oszt onnantól le van szarva a szerencse.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 29., kedd 19:52
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 29., kedd 19:45
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:43
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 29., kedd 19:38
alapból egyetértenék veled.morientes írta:Csakhogy ez nem így működik...hogy "már megérdemelnék..." Hanem küzdeni,hajtani,futballozni,oszt onnantól le van szarva a szerencse.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 29., kedd 19:38
Az a baj, hogy már annyira pörgök, hogy nem akarok holnap úgy felkelni, hogy bass*a meg már megint. NEM! Már olyan zenét hallgatok ami még inkább felpörget, himnusz stb. Eddig is reménykedtem és bíztam a csapatban, de most tényleg olyan közel vagyunk, hogy ezt csak mi szúrhatjuk el. De én hiszek a sorsban, miszerint véletlenek nem történnek, most a nagy számok alapján nekünk kell ott lennünk és ezt tudja jól Fortuna is.Géci írta:Én is úgy vagyok vele, hogy ha döntőzünk nincs az az isten, hogy ne mi nyerjünk. Egyszerűen annyira akrja már a csapat, hogy törött lábbal is végigfociznák kb... Egy biztos! Ma példát veszek hehe-ről és beszörpözök a haverokkal, ha kikapunk, ha nyerünk. A másik, hogy ha nem nyerünk holnap nem leszek jó kedvembe!!!
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 19:37
Csakhogy ez nem így működik...hogy "már megérdemelnék..." Hanem küzdeni,hajtani,futballozni,oszt onnantól le van szarva a szerencse.döntő, amit az elmúlt évek jogos buktái után lassan meg is érdemelnének már ezek a srácok! B-)
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 29., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:34
Én is úgy vagyok vele, hogy ha döntőzünk nincs az az isten, hogy ne mi nyerjünk. Egyszerűen annyira akrja már a csapat, hogy törött lábbal is végigfociznák kb... Egy biztos! Ma példát veszek hehe-ről és beszörpözök a haverokkal, ha kikapunk, ha nyerünk. A másik, hogy ha nem nyerünk holnap nem leszek jó kedvembe!!!BBeno írta:nagyon bizakodó vagyok, de sajnos eddig mindig valami miatt cserben hagyott az aktuális csapat. rossz visszemlékezni hogy anno kezdtük úgy favoritként a fogadóirodák szerint a BL-t hogy gagot, heinzet stb-t a sorainkban tudtuk és ez a keret fényévekkel erősebb és idén meglehet. 1 meccs és miénk a BL ez biztos. ha ezt a Bayernt ütjük ma akkor nincs az a Chelsea amelyik az utunkba áll. múltkori bayern-real BL elődöntőben is az lett volna az utolsó lépcsőfok, annak a chelseanek nem lett volna esélye. most visszaadhat valamit a sors. HALA
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 29., kedd 19:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:30
Akkor az nem valami jóRealista24 írta:Nem tudtam elmenni. De biztos jó
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 19:27
Nem tudtam elmenni. De biztos jóGéci írta:Milyen a hangulat Münchenbe?Realista24 írta:Én csak egyet, jussunk be a döntőbe
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 29., kedd 19:27
Milyen a hangulat Münchenbe?Realista24 írta:Én csak egyet, jussunk be a döntőbe
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 19:22
Én csak egyet, jussunk be a döntőbemadridronie írta:2 dolgot kérnék a fúktól; egyrészt adjunk ki magunkból ma mindent, másrészt higgadtan, okosan focizzunk --> akkor meglesz a döntő, amit az elmúlt évek jogos buktái után lassan meg is érdemelnének már ezek a srácok!Jó megérzéseim vannak, Hala Madrid!
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem