HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. május 24., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 12:17
Jó kérdés; egy biztos --> a katalánok tegnap szépen hazakullogtak Neymar és mindenféle egyezség nélkül (már ami a Santost illeti) és tartják a 22 (egyes információk szerint 25 millás ajánlatukat)! Ezzel az AS cikkel én őszintén szólva nem tudok mit kezdeni és egyelőre nem is kommentálnám, picit tündérmesébe illő párbeszédet közöltek a néppel és nekem inkább tűnik kacsának, mint sem igaznak, de ugye a remény hal meg utoljára!Van még esély Neymarra, vagy csak arra kell(ett)ünk, hogy magasabb összeget írhassanak a brazilok az árcédulára?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 24., péntek 12:10
Nem tudom mire gondolsz, de még az égvilágon senkit nem igazoltunk le...Majd szeptember elsején esetleg ezt el lehet majd mondani, deaddig kicsit korai. Főleg, hogy bőven szó van azért a középpályásokról.Mert elegem van abból, hogy egy sikertelen szezon után ki akarja vágni a fél csapatot, telerakni támadóval, miközben a középpálya rém gyenge. Szánalmas ez a vagdalkozás, amit művel, szerintem ő sem tudja, hogy mit kéne tenni igazán, kiket kéne hozni, csak nagyot durranjon a neve az átigazolási piacon.
Csak az a baj, hogy erz nem feltétlenül így működik ám.de a minőségi játékosokért igen is ki kell adni,és ha egy pakk 200milla,akkor annyi.Úgy is marketingértékben előbb-utóbb megtérül a dolog...
ÉÁn meg azt nem értem, ha valki úgy tud írni bármiről a témában, hogy az nélkülöz bármiféle gazdasági alapot. Bár továbbra sem döntünk mi semmit egyébként, azért legalább az elméleti feltevéseinket is illene a valósághoz igazítani amennyire lehet. Különben jöjjön az, hogy vegyük meg Messit 500 millióért, meg Casillas mögé Buffont meg Neuer-t, nehogy már Adánnak legyen a harmadik számú kapus.Nem értem én az embereket...úgy irkálnak néha,mintha az igazolási pénzeket,vagy tudomisén a klubb fenntartásához szükséges lét,nekik kellene kitermelniük....
HozzászólásSzerző: Movember » 2013. május 24., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 11:58
Amig nincs itt az uj edzo addig CSAK azzal kene foglalkozni hogy a hianyposztokon megcsinalni az igazolasokat, mint peldaul a kozeppalya, vagy a jobbhatved, higuain potlasa. Nem elzavarni olyanokat akik csak megtobb hianyposztot generalnak.
Egyszeruen nevetseges ez a strategia. Szanalmas.
Ehhez igazából annyit, hogy az érdemi és végleges döntésre azért több mint valószínű, hogy csak az új edző bemutatása után kerül majd sor és igazából onnantól kezdve számíthatunk a pletykaáradat második, és a valósághoz picit jobban közelítő hullámaira is!Egyszerűen pénzügyileg nem fér bele a vezetőségnél ez a "biztosítás", túl drága. Én bírom egyébként, nem bánnám feltétlenül, ha maradna, de teljesen megértem ha a vezetőség el akarja adni. Szerintem egyébként 20 fölött is kaphatunk érte, jó neve van a balhátvéd piacon, és pénzes csapatokról pletykálnak.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 24., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 11:46
Vagy megvárni az átigazolási szezon végét, aztán pálcát törni fölötte. :-)Egy normális koncepciót kéne kialakítani.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 24., péntek 11:45
Nem értem én az embereket...úgy irkálnak néha,mintha az igazolási pénzeket,vagy tudomisén a klubb fenntartásához szükséges lét,nekik kellene kitermelniük....Amúgy meg be kell építeni a csapatba ahelyett, hogy ilyen Neymarokat igazolunk. 2 tehetség közül az egy saját nevelés és ingyen van, a másikért meg egy rakás pénzt kellene fizetni. Egyértelmű, hogy inkább Jesének kellene lehetőséget adni
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. május 24., péntek 11:44
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 24., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 24., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. május 24., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 11:04
nem volt időőőőMi van beteg voltál, vagy sok volt a szörp?![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 24., péntek 10:57
Persze, hogy neked többet ér, mert nem te fizeted. Egyszerűen illúzió az, hogy két azonos képességű csapatot kell kiállítania egy top csapatnak. Nincs ilyen csapat, nem is lesz. A bal hátvéd poszt meg a legrosszabb ilyen szempontból a kapus után (mármint ezzel a két játékossal), mert egyik sem tud máshol játszani. Egy Pepe mondjuk két embert helyettesíthet(és még ki lehet tenni középpályára is, bár azt inkább hagyjuk), Nacho gyakorlatilag négy helyen bevethető, a középpályásaink, támadóink felállástól függően variálhatok, a cserék is ott szoktak törénni az esetek nagy részében. De Marcelo vagy Coentrao nem tud és nem is szokott játszani, vagy ez vagy az játszik, ritkán lecserélve.én is úgy gondolkozom hogy marcelo az alap kezdő. de közbejöhet akármi. egy vehemensebb meccs amin kiszórja magát. jön egy sérülés hetekre kidől és nem egy coentrao lép be helyette mint idén. hanem egy nacho. mekkora visszaesés ez minőségben. idén egyáltalán nem voltam ideges mikor nem volt marcelo. tudtam hogy coentrao lehozza az elvártat és valljuk be lehozta. nálam retkes pár milliónál többet ér a biztonság érzet hogy két ilyen balhátvédünk van de ezt elégszer mondtam.
6 millióba került Canales...Annyiért annyi Iscot hozhatunk tőlem, amennyi jól esik. Viszont a malagai-ért 35 milliót kérnek.Emlékszem, amikor Canalesről volt szó, hogy érkezni fog, mindenki úgy oda volt érte, közben meg nem hiszem, hogy sokat látták mások a Racingban focizni, ráadásul akkor ő még semmit sem tett le az asztalra.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 24., péntek 10:54
Mi van beteg voltál, vagy sok volt a szörp?hehe írta:kicsit ránéztem jobban neymarra, nem láttam túl sokat az elmúlt hónapokban.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. május 24., péntek 10:53
Írok neked pár felállást, ami miatt úgy áradozott itt mindenki az utóbbi időben:és vidal hány ember?
és szted milyen gyors, ha a barca 3 kp-ssal vagy akár egy bájern 4-5 emberrel megszállva a kp-t gurigázik?
egyértelműen kevés a 2 középpályás, 4 támadó.
pont az ilyen taktika miatt kényszerülünk a bekkelős kontrafocira.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 24., péntek 10:50
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. május 24., péntek 10:47
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 24., péntek 10:46
Ez az ár mondjuk tényleg nagyon meredek érte; de úgy tűnik ő lesz befutó, la.is Ancelottinál mindenképp (Lewandowskit a németek szerint nem érdekli sem a Madrid, sem a MU. ajánlata és nem hajlandó máshova igazolni csak a Bayern Münchenbe, akár jövőre ingyen is)!Remek lenne 63 millió Cavaniért
Egyre kisebb az esélye az idei érkezésének; pár hónappal ezelőtt csak a brit sajtó szellőztette meg ma viszont már a Marca is lehozta, hogy a British Telecom cég, a BT is közvetítési jogokat szerzett a PL. mecssekre, heti egy mérkőzésre, aminek kulcsfigurájává a walesi ászt tették meg (1 évre)! Korábban az angolok szakkommentátori melóról beszéltek, míg a Marca egyelőre csak arról cikkezik, hogy az arcát adja a dolgokhoz és mint képviselő jár el a buliban!Remélem még odatesszük magunkat és vagy 70-et adunk Baleért és meg is vagyunk.
Ezt meg nagyon adom!Amig nincs itt az uj edzo addig CSAK azzal kene foglalkozni hogy a hianyposztokon megcsinalni az igazolasokat, mint peldaul a kozeppalya, vagy a jobbhatved, higuain potlasa. Nem elzavarni olyanokat akik csak megtobb hianyposztot generalnak.
Egyszeruen nevetseges ez a strategia. Szanalmas.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 24., péntek 10:46
Nálam Biglia leigazolása ugyanolyan szintű, mintha 63-at kiadnánk Cavaniért, ezért írtam.Ja, mert Cavani vagy Bale kb. Biglia kaliberek...
Francbanem jó. Biglia megy a Lazioba 6 millióért
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem