Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 30., szerda 18:11

Mandzukic olcsón jó lett volna ha...nem játszott volna tegnap ilyen ótvar stílusban ellenünk. Így nem kell, legalábbis nekem. Suarez jó, de csak akkor jöjjön szerintem, ha Benzemát nem adjuk el, hogy meglegyen Suarez ára. Ez esetben úgy tudom elképzelni a két csatár játszatását, hogy eltérő taktikaesetén játszanának, illetve Benzema játszhatna hátrébb is, mondjuk a jobb szélen, ahol Bale nyomja, egymás cseréiként, magyarul váltogathatnánk Benzemát, Suarezt és Bale-t, ahogy a helyzet, azaz az ellenfél, vagy éppen a játékosok fizikai állapota igényli. De nálam sem volna elsődleges most a csatárkérdés, vagy ha jönne is valaki, inkább valami Adabayorféle csere arc olcsóért, és inkább Khedira/Alonso/Illara/Casemiro négyes egyike helyett kellene egy normális játékos. De nem hiszem, hogy Perez tenyere ne viszketne, így biztos vagyok benne, hogy megint lesz valami nagy igazolásunk, és legalább egy közepesen nagy. (csak Coentraot sikerüljön megtartani, ahogy Di Mariát is)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 18:02

Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...
Nohát...:D Mikor egy páran ugyan ezt mondogattuk,mit kaptunk mi ezért...:)

Ami a cserecsatár dolgot illeti...valami rutinos róka,aki nem háborog ha padozik...
Adebayort emlegette valaki,nos ő mostanában nemhogy padozik,de Sherwoodnál alapember lett...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2014. április 30., szerda 17:05

Ha választani lehetne, én Rodrigot preferálnám, újabb saját nevelés, a Benficában egész jól muzsikál.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. április 30., szerda 16:59

Cserecsatár téma: Lehet ki fogtok röhögni,de én Adebayort néztem ki. Tapasztalt,ismeri az itteni légkört és szerintem simán bevállalná azt,hogy a meccsek túlnyomó többségében padozik. Ja és taktikailag is egy plusz opciót jelenthetne. Mondjuk egy újabb üzlet a Spurs-szel nem tudom mennyire lenne jó ötlet,amennyiért ők ide adnák annyiért biztos kapnánk jobb játékost is. :lol:
Furcsának tartom egyébként,hogy Suarezen kívül nem nagyon van pletyka senkiről. Az ő leigazolását viszont feleslegesnek tartanám,azon okok miatt,amit már előttem is fejtegettetek.
Mandzukic-al még kiegyeznék esetleg,őt még lehet rá is tudnánk venni a váltásra,mert Lewandowski mellett sok sansza nem igen lesz. Mondjuk a Bayernből eleve szinte lehetetlen igazolni,a tegnapi után meg... :mrgreen:

Ryel
Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: Ryel » 2014. április 30., szerda 16:53

Tomixtrem írta: Ezt osztom. Én legszívesebben egy tapasztalt, higgadt lesipuskást látnék Karim mögött. Valami olyan játékost, aki ha bejön a 79. percben és a 88.-ban 1-1-nél elépattan a labda a 16-oson belül, beb*ssza, csak ennyit csinál. Egy ilyen jó RvN féle valakit, amiből nincs túl sok persze...
De nekem pl. egy Pandev, Klose (még kb. talán Eto'o ha nem lenne Eto'o) teljesen megfelelne.
Hozzuk el Mario Gomes-t. :D

Tomixtrem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Tomixtrem » 2014. április 30., szerda 16:45

L.Miki írta:
tubatibi írta:Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...
A kp-ra kell koltsunk rengeteg penzt, meg johet egy-ket toltelek:)
Viszont valaki kell Benzema alternatívájaként. Én nem adnék ki ennyi pénzt Suarezért, nálam nem ér ennyit. Egyértelmű, hogy Karimé az első számú csatér, az ő szárnya alá kell hozni valakit, akit nyugodt szívvel dob be az ember ha baj van, vagy csak úgy.
Ezt osztom. Én legszívesebben egy tapasztalt, higgadt lesipuskást látnék Karim mögött. Valami olyan játékost, aki ha bejön a 79. percben és a 88.-ban 1-1-nél elépattan a labda a 16-oson belül, beb*ssza, csak ennyit csinál. Egy ilyen jó RvN féle valakit, amiből nincs túl sok persze...
De nekem pl. egy Pandev, Klose (még kb. talán Eto'o ha nem lenne Eto'o) teljesen megfelelne.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 30., szerda 16:34

tubatibi írta:Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...
Viszont valaki kell Benzema alternatívájaként. Én nem adnék ki ennyi pénzt Suarezért, nálam nem ér ennyit. Egyértelmű, hogy Karimé az első számú csatér, az ő szárnya alá kell hozni valakit, akit nyugodt szívvel dob be az ember ha baj van, vagy csak úgy.

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 30., szerda 16:33

megtért hegyi? :'(
http://nol.hu/sport/real-madrid-kiralyi ... ia-1459411

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 30., szerda 16:27

Suarez pajtink fele annyira lenne hasznos csapatszinteb, mint Karim...
"If you don't like your destiny, don't accept it."

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 30., szerda 16:24

madridronie írta:
Florentino busca nuevos 'Galácticos'
Luis Suárez y Pogba, ¿al Madrid por 150 millones?
Vajon ismét gurul a gyógyszer (2 forgatókönyv is létezik, amiben nem tartanám elképzelhetetlennek)? :mrgreen: Mindenesetre Perez papa újfent nem sz@rral gurigázna, ha ezt összehozza ilyen formában! :smile: :iszunk:
Suarezt azt rebestgetik hogy valami 85 millio,(hogy font vagy ajro azt nemtom).De hogy mi igaz ebből... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 30., szerda 3:26

Florentino busca nuevos 'Galácticos'
Luis Suárez y Pogba, ¿al Madrid por 150 millones?
Vajon ismét gurul a gyógyszer (2 forgatókönyv is létezik, amiben nem tartanám elképzelhetetlennek)? :mrgreen: Mindenesetre Perez papa újfent nem sz@rral gurigázna, ha ezt összehozza ilyen formában! :smile: :iszunk:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 29., kedd 14:54

A tegnapi utazasos video utan itt vannak a kovetkezo reszek:

BEHIND THE SCENES: Real Madrid's arrival in Munich
BEHIND THE SCENES: Real Madrid at their hotel in Munich
BEHIND THE SCENES: Real Madrid visit & train at Allianz Arena

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 29., kedd 14:50

Nem baj,jó a haja,jól mutat totálban....megy hozzá a fehér...ennyi bőven elég...
:lol: :lol: :lol:
Én ezek miatt nem aggódok, nem ők a kulcsjátékosaink. Modric, CR, DM vagy Benzema pótlása sokkal nehézkesebb lenne.
Egyetértek; húzzuk be és a fentiek + az ász pár maradjon talpon, aztán csókolom. :mrgreen:

RealMadrid

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2014. április 29., kedd 13:59

Xabi meg Ramos kipontozódásához annyit, hogy ezek pótolható dolgok lennének. Bárki lesz az ellenfél mi leszünk ott a kezdeményezőbbek, ilyen játéknál, különösen, ha a kontrákat kell majd lefülelni kevésbé jó az öreg, mint a buszozásban. Ramos persze fontos meg ikon, de Varane tudja pótolni meg Ramos hülyeségein nem egy meccs ment már el. Én ezek miatt nem aggódok, nem ők a kulcsjátékosaink. Modric, CR, DM vagy Benzema pótlása sokkal nehézkesebb lenne.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 13:41

realistahuni írta:Pogbanál ne azt a pár dugót nézzétek ha egyáltalán láttátok őt játszani. Érdemes figyelgetni a Juve meccseket, a gyerek továbbra is csak tehetség, és kurvára nem ér 50 millákat. Még a jelenlegi erkorcsosúlt piacon is max 20 milla lenne a reális értéke. És abban is biztos vagyok, hogy nem lesz ő ilyen Makelele, Vieira, Essien, Yaya szintnek a közelében sem.
Nem baj,jó a haja,jól mutat totálban....megy hozzá a fehér...ennyi bőven elég...

. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 29., kedd 13:19

Pogbanál ne azt a pár dugót nézzétek ha egyáltalán láttátok őt játszani. Érdemes figyelgetni a Juve meccseket, a gyerek továbbra is csak tehetség, és kurvára nem ér 50 millákat. Még a jelenlegi erkorcsosúlt piacon is max 20 milla lenne a reális értéke. És abban is biztos vagyok, hogy nem lesz ő ilyen Makelele, Vieira, Essien, Yaya szintnek a közelében sem.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 29., kedd 13:15

R.M.C.F írta:Nem mondom jó lenne pogba is és kroos is, de ha őket sem építjük be megfelelően,vagy közben eladjuk a fél csapatot,vagy lecseréljük az edzőt,akkor majd nekik sem fog jönni a 10.ik....és ők is "fejben gyengék" lesznek hamar itt.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megelőztél...:D Most ők vezetik a slágerlistát,(bár Kroost nem értem,nem az a poszt ami Pogba sztm,a stílus meg tuti nem az,ha őt leigazoljuk akkor Illarra mi a **nak...na mindegy.),de aztán ha nem válnának be,akkor lenne más aki kurva fontos lenne hogy jöjjön...:D Ez itt így megy amióta világ a világ... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 29., kedd 13:12

R.M.C.F írta:Nem mondom jó lenne pogba is és kroos is, de ha őket sem építjük be megfelelően,vagy közben eladjuk a fél csapatot,vagy lecseréljük az edzőt,akkor majd nekik sem fog jönni a 10.ik....és ők is "fejben gyengék" lesznek hamar itt.
Akkor én most szólok, hogy szerintem Pogba minden, csak fejben nem erős. Idén egyáltalán nincsen elájulva tőle a szaksajtó, eléggé beképzelt lett, 50 milláért több mint kockázat a gyerek. . .

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 29., kedd 13:08

Nem mondom jó lenne pogba is és kroos is, de ha őket sem építjük be megfelelően,vagy közben eladjuk a fél csapatot,vagy lecseréljük az edzőt,akkor majd nekik sem fog jönni a 10.ik....és ők is "fejben gyengék" lesznek hamar itt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 29., kedd 13:03

Paul Pogba. :Đ madridronie, ha van valami fejlemeny az ugyben nagyon szivesen varjuk, te mennyi eselyt adsz az erkezesere?
Pár hete az ügynöke elég világosan beszélt, elmondta, hogy a szezon végén (illetve a vb. után) értékelik majd a helyzetet (addig csak és kizárólag az eredményes szereplésre koncentrálna a klub és nemzeti csapatában is); a francia egyébként jól érzi magát a Juvéban (éppen ezért az ő szerződéshosszabbítási ajánlatukat sem veti el), ugyanakkor Raiola szerint egy bomba ajánlat a Real Madridtól minden korábbi elképzelést, forgatókönyvet átírhat!

Az nem kérdés, hogy Gündogan sérülése után a Real Madrid első számú középpályás célpontjává vált a fiatal francia, mint ahogy véleményem szerint az sem véletlen, hogy nem hosszabbított már az idény közepén Vidalhoz hasonlóan! Komoly esélyt látok a szerződtetésére (főleg egy esetleges kiváló BL. szerepléssel a zsebben) :mrgreen: , viszont keményen kell majd tejelni érte, simán 50 milla felett! :hmmm:
Melle meg egy Kroos es tanar kp-nk lesz. :mrgreen:
Adnám, őt majd jövőre "ingyé" :Đ , az ügynöke szerint jelenleg úgy áll a dolog, hogy kitölti a jövőre lejáró szerződést és ingyen dobbant az egyik európai gigaklubhoz!

RealMadrid

Vissza: