Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 30., szerda 9:59

GT szokasos 2 soros rovid ertekeles :mrgreen: drukkolj csak a Realnak a dontoben. Bale es Modric miatt fogd fel ugy, hogy a Spurs jatszik :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 30., szerda 9:30

Részemről is grat a győzelemhez és a továbbjutáshoz, őszintén szólva nekem meglepetés volt, hogy kivertétek a Bayern, az meg főleg, hogy ennyire simán. Teljesen megérdemelten jutottatok tovább, Ancelotti baromi jól összerakta a védekezést, a Bayern pedig nagyon gyenge volt, ennél sokkal többet vártam volna tőlük.

Guardiola... Én imádom, mert rengeteget adott nekünk, de ezt itt ő rontotta el nagyrészt. Gondolok itt főleg az első meccsre, ahol a tavalyi direkt támadásépítést nyomaiban sem igazán láthattuk. Tegnap úgy-ahogy megvoltak ezek is, leginkább a mérkőzés legelején, de az odavágón gyakorlatilag egyáltalán nem. Nagy csalódás eddig ez a Pep-projekt Münchenben. Kíváncsi leszek, be fogja-e látni ezek után, hogy a továbbiakban ezen a szinten nem fog működni az, amit próbál játszatni a csapatával. Velünk működött anno, de nekünk volt egy csúcsformában futballozó Messink és Iniestánk Robben és Ribéry helyett.

Nálatok ez a Ramos-Pepe duó valami elképesztő volt, az odavágón is, de a tegnapi összecsapáson meg pláne. Szerintem nagy százalékban az ő érdemük, hogy alig-alig volt képes helyzeteket kialakítani a Bayern. Carvajalnak is elismerésem, úgy vette le a pályáról Ribéry-t, ahogy azt kell. (És tudom, hogy csúnya dolog a káröröm, de nem tudtam megállni, hogy ne röhögjem ki a franciát, aki azok után, hogy Aranylabdát követelt magának heteken át, akkora világi flop volt mindkét meccsen, hogy olyat ritkán látni. Tegnap az első félidőben az a keresztlabdája a bal szélről, ami a címzett mellett legalább öt méterrel hagyta el a játékteret, hab volt a tortán. :lol: )

Kíváncsi leszek a továbbiakra, arra, hogy mit fog kezdeni a Real a döntőbeli ellenfelével, mert abban szinte biztos vagyok, hogy Modricék fognak kezdeményezni, akár a Chelsea, akár az Atlético lesz az ellenfél, és nem azt a fajta játékot láthatjuk majd a Madrid részéről, mint ezen a két találkozón. Sajnos több esélyt látok a Chelsea továbbjutására ma, ami azért lenne érdekes, mert akkor a döntőben tényleg nem tudom, kinek szurkoljak... Mert hiába játszanának a Reallal, ennek a Chelsea-nek Mourinhóstól és buszostól egyszerűen egy pillanatig sem tudnék drukkolni. Úgyhogy szerintem csatlakozom Rolihoz, egy reggelig tartó tizenegyespárbajt szeretnék, előtte meg tömegverekedést, félpályás gólokat, esernyőcseleket és hasonló szépségeket. :mrgreen:

Amúgy valahogy nem tudom elképzelni, hogy innen ne nyerjétek meg a BL-t, akárki is lesz az ellenfél, szerintem olyan hihetetlen mértékű mentális löketet ad a csapatnak az, hogy végre ott vannak a Tizedik kapujában, ráadásul úgy, hogy előtte rommá verték a Bayernt, hogy erőből behúzzák, jöhet az Atlético a rugdosódással, jöhet a Chelsea a busszal...

Ronaldo neve mellé pedig - sajnos vagy nem sajnos - be lehet írni az újabb Aranylabdát, kupagyőztes, BL-gólkirály, a BL még meglehet, a bajnoki cím még meglehet, a Pichichi még meglehet és a vébén és alkothat még. Az ellenfelei közül pedig Messi visszaesett, ha megnyeri a vébét az argentinoknak, akkor talán lehet valamennyi esélye, Ribéry sehol sincs, talán még Suárez lehet ott a top3 közelében, ha lehoz egy kiváló vébét.

Visszatérve még a fináléra, arra leszek kíváncsi, hogy Isco vagy Illarra fog-e játszani Alonso helyett. Alapesetben utóbbit mondanám, de egy Chelsea- vagy egy Atlético-jellegű védelem ellen lehet, hogy jobb, ha még egy kreatív emberke van fent a pályán Isco személyében, aki képes komoly zavart okozni az ellenfél hátsó alakzatában.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 30., szerda 9:00

Realista24 írta: Őőőőő...ahogy értem utálod a Chelseat, és ha velük játszunk akkor kinek szurkolsz? A soha véget nem érő hosszabbításnak? :mrgreen:
Egy reggelig tartó tizenegyes-párbajért szorítok majd akkor :mrgreen:
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 30., szerda 8:56

soadroli írta:Én is gratulálok, így megkúrni a Bayernt, nem semmi. Nyilván a döntőben nem fogok nektek szurkolni, de a 3 csapat közül ti érdemlitek meg talán a legjobban. Még az Atletico is, Chelsea semmiképp. Remélem jó kis finálé lesz.
Őőőőő...ahogy értem utálod a Chelseat, és ha velük játszunk akkor kinek szurkolsz? A soha véget nem érő hosszabbításnak? :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 30., szerda 8:50

Én is gratulálok, így megkúrni a Bayernt, nem semmi. Nyilván a döntőben nem fogok nektek szurkolni, de a 3 csapat közül ti érdemlitek meg talán a legjobban. Még az Atletico is, Chelsea semmiképp. Remélem jó kis finálé lesz.
Kép

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 30., szerda 8:37

Azt meg nem is értem, hogy lehet vki annyira elfogult, hogy hülyeségeket írkál. A tegnapi Real nem volt deffenzív. Egy 4-0-át nem kell magyarázni. Engem is meglepett az eredmény. Nem a Real győzelem, csak az eredmény. De véleményem szerint támdóbb volt a csapatotok, mint odahaza.
Viszont a döntőben egy Chelsea ellen más lesz/lenne. Azok kontrázni akarnak, be fognak állni a kapujuk elé, ami nem ízlik nektek.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 30., szerda 8:28

Előbb-utóbb minden edző belefut a késbe. Én bírom Guardiola-t, de valljuk be, kijárt már neki is egy pofon. Ahogy anno Mourinho is megkapta. Kíváncsi leszek ebből mit tanul Pep. Ha mást nem, hogy legközelebb nem küldi fel a csapatát védekező középpályás nélkül. A sikerek azt sugallhatják, hogy sérthetetlen vagy. Vele is elszállt a ló, eltaktikázta magát, nem kicsit. Ilyen a foci, Egyszer fent, egyszer lent és a sorstól megkapod a számlát.

Érdekes döntő lenne egy Chelsea-Real. Egészen más meccs lenne mint a tegnapi.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 30., szerda 0:47

NST: Mi a legfőbb különbség Heynckes és Guardiola között?
Tudom hogy leginkabb a BL odavagorol szol a cikk, viszont minden Barcelona szurkolonak kuldom az alabbi mondatot:

"Nem igaz tehát, hogy Guardiola belehal a támadásszervezés szépségébe, épp ellenkezőleg: kinyírja azt. Értelmét tekintve a Bayern labdatartása a Real ellen pont akkora catenaccio volt, mint az Inter megbonthatatlan bekkelése Mourinho alatt. Csak az eszköz más, a cél ugyanaz. "
(ja es igen, ezt egy Barcelona szimpatizans irta)

a cikk vegi videot pedig mindenkinek ajanlom aki szereti a taktikai dolgokat.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 30., szerda 0:45

Van több gáz komment a túl oldalon (, ahogy itt is lenni szokott), de ott is megvannak a korrekt, józan észre intő arcok. Legalább is nekem így tűnik, a legfrissebb oldalakat átfutva.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 30., szerda 0:44

Realista24 írta:
Respect.

Viszont amiket olvasok odaát...borzasztó vergődés megy. De az különösen tetszik, hogy azzal nyugtatják magukat, hogy oda-vissza megvertek minket. Ráadásul még a mostani meccsünknek a stílusát is minősítik, és nem pozitívan. Szerencsére a fő hangadók itt már véglegest kaptak :lol: :lol:
Innen is megy egy Respect.

Egy hónapja valamikor írtam, ha döntőzünk majd esetleg nyerünk(még nem nyertünk) az lesz a következő odaát, hogy de hát nem vagyunk korszakos csapat :lol: :lol: :lol: Átnéztem és láss csodát :lol: :lol: Mind1 a korrekt Barcásoknak(annak a 2-3 darabnak) jár a pacsi a többi meg vergődjön.

Ha már Barca-Real, kiváncsi vagyok a Guardiola story végére, nem lepődnék meg ,ha nyáron Barcelonában kötne ki, nyilván sokan örülnének neki de szerintem azzal az utolsó szöget vernék be a koporsójukba.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 30., szerda 0:44

Bevallom,bűnbe estem,átnéztem a túloldalra. Hát,srácok... :lol: boldogan jöttem "haza",maradjunk ennyiben. :lol:
:goat:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 30., szerda 0:38

Respect Leslie. :)

Szegény Barca drukkerek,kinek fognak szurkolni egy Chelsea-Real Madrid BL döntőben? :lol:
:goat:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 30., szerda 0:37

Realista24 írta:Viszont amiket olvasok odaát..
No hát ne is mond... 0-3 után szünetbe benéztem. Erre ilyeneket olvasok, hogy ezek ellen ők is döntőznének, meg, hogy minket a bajnokságba oda vissa vertek. Hát erre szavak nincsenek... :roll:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 30., szerda 0:28

lesliejr írta:Egy ilyen meccs után úgy illik, hogy a legnagyobb ellenfél szurkolója gratulál. Én is ezt teszem. Gratulálok!!!

Az egyik szemem sír a másik nevet. Sír, mert nyertetek 4-0-ra és nevet, mert azért legbelül jó volt látni így kisz@pni azt a Bayern-t, akik tavaly minket intéztek el.
Respect.

Viszont amiket olvasok odaát...borzasztó vergődés megy. De az különösen tetszik, hogy azzal nyugtatják magukat, hogy oda-vissza megvertek minket. Ráadásul még a mostani meccsünknek a stílusát is minősítik, és nem pozitívan. Szerencsére a fő hangadók itt már véglegest kaptak :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 29., kedd 23:19

Egy ilyen meccs után úgy illik, hogy a legnagyobb ellenfél szurkolója gratulál. Én is ezt teszem. Gratulálok!!!

Az egyik szemem sír a másik nevet. Sír, mert nyertetek 4-0-ra és nevet, mert azért legbelül jó volt látni így kisz@pni azt a Bayern-t, akik tavaly minket intéztek el.

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. április 29., kedd 14:46

Matt009 írta:A Barca nem sáros a Neymar üzletben. Van még valaki, aki meglepődik ezen a híren? :vivo: :coffee:
kicsit összefoglalná valaki ezt a Neymar átigazolási ceremóniát? nem nagyon vagyok képben...

Alvest meg úgyanúgy rühellem mint eddig, egy majom marad továbbra is.. banán ide-banán oda.
joabulicsak

ozil91
Kedvenc játékosaid: Robben, vdV, Torres
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Netherlands, Germany

HozzászólásSzerző: ozil91 » 2014. április 28., hétfő 22:55

azt mondom hogy Chadlit nem felismerni még oké, aki elfogultan csak katalónyiáról álmodozik és followingolja annál érthető, de hogy még Marta-t se :D :D az már azért mosolycsaló :)
These battle scars don't look like they're fading
Don't look like they're ever going away
They ain't never gonna change
These battle...

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2014. április 28., hétfő 22:48

Tipikus 21. század.. valóban csattanósan válaszolt, de ebből is divat lett. :lol: Az ismerőseim rakják ki a banános képeket... :fpalm: Sok álszent "rasszizmuelleniharcos".

Ez meg.. :lol:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 8588_n.jpg

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 28., hétfő 22:32

Divatot teremtett Alves. Rühellem, hogy szó nincs rá, de a tegnapi cselekedete hát az kész. :lol:
És akkor még jönnek ezek az emberek és folytatják. Betegek. :lol: :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 22:26

ziro4vr írta:
'shutterisland írta:nem semmi, hogy mit indított el ez a tökfej tegnap. :lol:
és még rengeteg szurkoló, tv-s személyiség, stb.
nem gondoltam volna, hogy ebből még rasszizmus elleni kampány téma is lehet. :mrgreen:
először azt hittem Kun mellett Falcao van, de aztán gyanús lett :lol: mert hogy ő magasabb azért :hmmm:
az a nő garantáltan jobban focizik nálad, nyugi :lol: :D
Kép
Kép
Kép

Vissza: