Én nem vettem észre, hogy akkora arcuk lenne az Arsenal szurkolónak!Legalábbis nem vettem volna észre, hogy nagyobb az arc mint pld itt(

) vagy máshol!
Az Útwenger más tészta, valakinek bejön a humoruk és szándékos(!) arcoskodásuk valakinek nem!Nekem igen, én bírom a humorukat, de szerintem a legegyedibb és az véleményem szerint legjobb blog(foci szinten) is az övék!
Egyébként én becsülöm aki úgy igazán Arsenal szurkoló, mert ennyi év szopás után is kitartani a csapat mellett, nem egyszerű!
A FA kupa döntőre szerveznek még közösen másokkal egy meccsnézést a szimpatizánsoknak és jelenleg úgy néz ki, hogy több mint 500-an lesznek bár mondjuk lehet, hogy a fele nem megy el, de akkor az a 200 fő is elég szép lenne!Bár nem tudom itthon mennyien szoktak lenni egy ilyen közös meccsnézésen!
Amúgy nem játszik rosszul az Arsenal, mióta visszatért Ramsey és igen lehet röhögni Özil

azóta látványosan javult a csapat játéka!Csak hát így kéne a nagyobb csapatok ellen is...
A következőév mérföldkő lesz a klub életében szerintem!
Közben Giroud is gólt lőtt, na hátha elviszi így valaki!(GT, egy Soldado-Giroud csatársor?

)