ez a 3 másodperc volt sajnos a legjobb performansz alvestől idén.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 28., hétfő 22:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 22:20
először azt hittem Kun mellett Falcao van, de aztán gyanús lett'shutterisland írta:nem semmi, hogy mit indított el ez a tökfej tegnap.![]()
és még rengeteg szurkoló, tv-s személyiség, stb.
nem gondoltam volna, hogy ebből még rasszizmus elleni kampány téma is lehet.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 28., hétfő 22:07
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 28., hétfő 22:00
Matt009 írta:A Barca nem sáros a Neymar üzletben. Van még valaki, aki meglepődik ezen a híren?![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 28., hétfő 21:31
kezdésnek egy
Soha egy percig nem volt kérdéses hogy ők sárosak valamiben is.Matt009 írta:A Barca nem sáros a Neymar üzletben. Van még valaki, aki meglepődik ezen a híren?![]()
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 28., hétfő 21:29
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 21:29
kezdésnek egy bajnoki cím és egy béellgyőzelem 1 hónapon belül, majd egy spanyol és egy európai szuperkupa, aztán egy klubvébé győzelem megteszi januárig.R.M.C.F írta:Inkább azon elmélkedjünk,hogy tudjuk egy cirka 30 évre újra magunk mögé toszni őket.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 28., hétfő 21:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 21:10
oké, részemről befejeztem, csak leírtam min elmélkedtemHehe én bírom az írásaidat, mert neked általában teljesen mindegy, hogy kit mocskolsz.
De ebben most nincs igazad, és nem értem, miért nem érted meg.
A dologhoz hozzájön, hogy a következő meccsen egészen biztosan Titóról fogunk megemlékezni újfent, a Camp Nouban, a saját szurkolók előtt.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 28., hétfő 21:08
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 28., hétfő 20:42
látom az éremnek ezt az oldalát is, és meg is értem, én csak Prométheusz lekezelő megnyilvánulására reagáltam. én a következő meccseken a Barcának fogok szurkolni. az meg, ha világi szerencsével, vagy birói segítséggel húzzák be a meccseket az külön öröm most számomra. maximalista vagyok. akarom a bajnoki címet is, és jelenleg erre az egyetlen esély egy motivált Barca az utolsó fordulóban. persze ehhez még kell egy Atlético botlás is.Realista24 írta:Nem olyan bonyolult ez. Ahogy ő sem, ugy pl. en sem akarom hogy egy percig is esélye legyen a katalanoknak a bajnoki címre.Dupla D írta:mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.
remélem senki nem gondolja azt, hogyha a Barca nincs három ponton belül a matracosokhoz képest, akkor nem adja le a meccset ellenük.
Mikor mar azt hiszed nem nyernek semmit....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 20:28
HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. április 28., hétfő 18:13
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 28., hétfő 17:37
Ha mar focis oldalon vagyunk, neked se CSAK az szamit hogy nyerunk, hanem az is ahogyan nyerunk.hehe írta:számít a különbség, ha az eredmény ugyanaz?
Durvan fogalmaztal, de egyebkent igen. Nem mindegy hogy valaki 20 evesen hal meg ugy, hogy meg elotte az elet, vagy 80 evesen hogy mar mindent elert, vannak gyerekei, unokai, esetleg dedunokai is.hehe írta:tehát akkor aki 80-90 éves az dögöljön meg, mert már élt eleget.![]()
aki meg rákban vagy más betegségben , de az a lényeg, hogy fiatalon, azt meg gyászoljuk bőven.
nincs több kérdésem.
Egyebkent a Zaragozaban 1, a Gijonban pedig 2 evig volt edzo.hehe írta:a barcelona is mutathat együttérzést egy jó edző és nagy bajnok iránt, aki bár nem 1 évig volt edző és nem rekordpontszámmal nyert bajnokságot fiatalon, de azért a real madrid történelmét ő is írta.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 17:23
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 28., hétfő 17:18
Különb ember volt-e azt nem tudom. Nem ismertem egyiküket sem.hehe írta:valóban nem látom át a két helyzet közti különbséget, mert sztem nincs különbség.
vagy ki az, aki szerint vilanova különb ember volt, mint boskov? ki mer ilyet kijelenteni?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 28., hétfő 16:59
Ebben igazad is van, en se arra akartam kilyukadni hogy az egyik kulonb ember volt mint a masik, mert ki vagyok en vagy te vagy barki mas hogy errol dontsunk. Inkabb azt probaltam mondani, hogy mig az egyiket szinte mindenki ismerte a spanyol foci berkeiben, addig a masikat inkabb csak a veteranok, ezert nem meglepo ha az egyikrol mindenki megemlekezik, a masikrol meg talan par csapat.hehe írta:valóban nem látom át a két helyzet közti különbséget, mert sztem nincs különbség.
vagy ki az, aki szerint vilanova különb ember volt, mint boskov? ki mer ilyet kijelenteni?
persze ez mindaddig találgatás, amíg a barca ki nem fut a következő meccsre, akkor derül ki, hogy lesz-e boskovért gyászszünet vagy sem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 28., hétfő 16:07
+1hehe írta:valóban nem látom át a két helyzet közti különbséget, mert sztem nincs különbség.
persze ez mindaddig találgatás, amíg a barca ki nem fut a következő meccsre, akkor derül ki, hogy lesz-e boskovért gyászszünet vagy sem.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 16:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 28., hétfő 13:15
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem