Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 28., hétfő 22:22

na, ő sem maradhatott ki. :lol:

ez a 3 másodperc volt sajnos a legjobb performansz alvestől idén. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 22:20

'shutterisland írta:nem semmi, hogy mit indított el ez a tökfej tegnap. :lol:
és még rengeteg szurkoló, tv-s személyiség, stb.
nem gondoltam volna, hogy ebből még rasszizmus elleni kampány téma is lehet. :mrgreen:
először azt hittem Kun mellett Falcao van, de aztán gyanús lett :lol: mert hogy ő magasabb azért :hmmm:
Nem illik.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 28., hétfő 22:07

nem semmi, hogy mit indított el ez a tökfej tegnap. :lol:

agu
prandelli
dembelé meg gététudjaki
coutinho és suarez
rc
oscar, luiz és willian
neymarék
hulk és a kis család
moura
mertens

és még rengeteg szurkoló, tv-s személyiség, stb.
nem gondoltam volna, hogy ebből még rasszizmus elleni kampány téma is lehet. :mrgreen:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 28., hétfő 22:00

Matt009 írta:A Barca nem sáros a Neymar üzletben. Van még valaki, aki meglepődik ezen a híren? :vivo: :coffee:

én picit igen.. józan paraszti ésszel gondolkodva.. mégis ki a tököm sáros az átigazolásában ha nem az a csapat amelyik leigazolta????? wtf?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 28., hétfő 21:31

kezdésnek egy

.....holnap 20.00 kor kezdek,meghívott egy haverom kocsmai meccsnézésre....azt hiszem megmutatom hogyan kell azt csinálni.
Matt009 írta:A Barca nem sáros a Neymar üzletben. Van még valaki, aki meglepődik ezen a híren? :vivo: :coffee:
Soha egy percig nem volt kérdéses hogy ők sárosak valamiben is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 28., hétfő 21:29

A Barca nem sáros a Neymar üzletben. Van még valaki, aki meglepődik ezen a híren? :vivo: :coffee:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 21:29

R.M.C.F írta:Inkább azon elmélkedjünk,hogy tudjuk egy cirka 30 évre újra magunk mögé toszni őket.
kezdésnek egy bajnoki cím és egy béellgyőzelem 1 hónapon belül, majd egy spanyol és egy európai szuperkupa, aztán egy klubvébé győzelem megteszi januárig.

aztán újratárgyalhatjuk az ügyet.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 28., hétfő 21:25

Inkább azon elmélkedjünk,hogy tudjuk egy cirka 30 évre újra magunk mögé toszni őket.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 21:10

Hehe én bírom az írásaidat, mert neked általában teljesen mindegy, hogy kit mocskolsz. :D
De ebben most nincs igazad, és nem értem, miért nem érted meg.
A dologhoz hozzájön, hogy a következő meccsen egészen biztosan Titóról fogunk megemlékezni újfent, a Camp Nouban, a saját szurkolók előtt.
oké, részemről befejeztem, csak leírtam min elmélkedtem :D

sajnálom mindkét embert és lesz ahogy lesz.
amúgy is jobban érdekel, hogy holnap lenyelessük a cuccot a bájernnel, a maradékot meg szétcsapkodjuk strandpapuccsal. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2014. április 28., hétfő 21:08

Hehe én bírom az írásaidat, mert neked általában teljesen mindegy, hogy kit mocskolsz. :D
De ebben most nincs igazad, és nem értem, miért nem érted meg.
A dologhoz hozzájön, hogy a következő meccsen egészen biztosan Titóról fogunk megemlékezni újfent, a Camp Nouban, a saját szurkolók előtt.

Nem óhajtok vitát generálni, meg semmi közöm hozzá, hogy ki miért drukkol, de sokakról megint az jön le, hogy "inkább ne nyerjük meg, de fontosabb, hogy az ellenfél se". Ha mi lennénk hasonló helyzetben, tuti, hogy drukkolnék a Maridnak, már volt is rá példa az elmúlt 2 évtizedben.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 28., hétfő 20:42

Realista24 írta:
Dupla D írta:mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.

remélem senki nem gondolja azt, hogyha a Barca nincs három ponton belül a matracosokhoz képest, akkor nem adja le a meccset ellenük.
Nem olyan bonyolult ez. Ahogy ő sem, ugy pl. en sem akarom hogy egy percig is esélye legyen a katalanoknak a bajnoki címre.
Mikor mar azt hiszed nem nyernek semmit....
látom az éremnek ezt az oldalát is, és meg is értem, én csak Prométheusz lekezelő megnyilvánulására reagáltam. én a következő meccseken a Barcának fogok szurkolni. az meg, ha világi szerencsével, vagy birói segítséggel húzzák be a meccseket az külön öröm most számomra. maximalista vagyok. akarom a bajnoki címet is, és jelenleg erre az egyetlen esély egy motivált Barca az utolsó fordulóban. persze ehhez még kell egy Atlético botlás is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 20:28

Két eset van....mikor a szövetség elrendeli minden pályán a kötelező gyásszünetet...meg van hogy az adott klub megemlékezik valakiről,volt játékos,edző,szurker stb...de ez fakultatív,nem kötelező protokoll...én így tudom.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

delPotro
Kedvenc játékosaid: Villa
Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona

HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. április 28., hétfő 18:13

Éves szinten mennyi volt La Liga játékos hal meg, mondjuk azért mert idősek? Barca meccsek előtt is nemegyszer van megemlékezés volt játékos halála miatt, más meccseken ugyanakkor nincs gyászszünet. Viszont ott volt Antonio Puerta halála, ha jól emlékszem ott mindegyik csapat meccsén megemlékeztek róla. Ez a különbség.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 28., hétfő 17:37

hehe írta:számít a különbség, ha az eredmény ugyanaz?
Ha mar focis oldalon vagyunk, neked se CSAK az szamit hogy nyerunk, hanem az is ahogyan nyerunk.
hehe írta:tehát akkor aki 80-90 éves az dögöljön meg, mert már élt eleget. :lol:
aki meg rákban vagy más betegségben , de az a lényeg, hogy fiatalon, azt meg gyászoljuk bőven.

nincs több kérdésem. :lol:
Durvan fogalmaztal, de egyebkent igen. Nem mindegy hogy valaki 20 evesen hal meg ugy, hogy meg elotte az elet, vagy 80 evesen hogy mar mindent elert, vannak gyerekei, unokai, esetleg dedunokai is.
hehe írta:a barcelona is mutathat együttérzést egy jó edző és nagy bajnok iránt, aki bár nem 1 évig volt edző és nem rekordpontszámmal nyert bajnokságot fiatalon, de azért a real madrid történelmét ő is írta.
Egyebkent a Zaragozaban 1, a Gijonban pedig 2 evig volt edzo.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 17:23

számít a különbség, ha az eredmény ugyanaz?

tehát akkor aki 80-90 éves az dögöljön meg, mert már élt eleget. :lol:
aki meg rákban vagy más betegségben , de az a lényeg, hogy fiatalon, azt meg gyászoljuk bőven.

nincs több kérdésem. :lol:

a barcelona is mutathat együttérzést egy jó edző és nagy bajnok iránt, aki bár nem 1 évig volt edző és nem rekordpontszámmal nyert bajnokságot fiatalon, de azért a real madrid történelmét ő is írta.
Kép
Kép
Kép

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. április 28., hétfő 17:18

hehe írta:valóban nem látom át a két helyzet közti különbséget, mert sztem nincs különbség.

vagy ki az, aki szerint vilanova különb ember volt, mint boskov? ki mer ilyet kijelenteni?
Különb ember volt-e azt nem tudom. Nem ismertem egyiküket sem.
De az egyikük 82 évesen halt meg a kor miatt, valószínűleg egy teljes élettel a háta mögött. Idős emberek halála megrázó, de sajnos idővel várható. Míg a másik 45 évesen halt meg egy kór miatt, és azért az emberek 45 év után még szoktak élni. Nem tudom, hogy a gyerekei hány évesek, hogy Ő még miket érhetett volna el stb. Arról nem beszélve, hogy tudtommal a rák komoly fájdalmakkal is jár(hat).
Nem azért emlékeztek meg a Realnál, mert hogy Ő a Barca egyik volt edzője. Hanem mert váratlan(?) volt ilyen fiatalon a halála, és családja és a Barca felé így mutattunk együttérzést. Boskové szerintem nem volt az. Szóval van különbség.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 28., hétfő 16:59

hehe írta:valóban nem látom át a két helyzet közti különbséget, mert sztem nincs különbség.

vagy ki az, aki szerint vilanova különb ember volt, mint boskov? ki mer ilyet kijelenteni?

persze ez mindaddig találgatás, amíg a barca ki nem fut a következő meccsre, akkor derül ki, hogy lesz-e boskovért gyászszünet vagy sem.
Ebben igazad is van, en se arra akartam kilyukadni hogy az egyik kulonb ember volt mint a masik, mert ki vagyok en vagy te vagy barki mas hogy errol dontsunk. Inkabb azt probaltam mondani, hogy mig az egyiket szinte mindenki ismerte a spanyol foci berkeiben, addig a masikat inkabb csak a veteranok, ezert nem meglepo ha az egyikrol mindenki megemlekezik, a masikrol meg talan par csapat.

OFF: Kicsit hasonlo a helyzet mint itt. (a bal oldali uriembert mindenki ismeri, a jobboldalit pedig max paran. Az egyik halalhirevel tele volt az osszes sajto, a masikrol talan par cikk ha megjelent.)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 28., hétfő 16:07

persze ez mindaddig találgatás, amíg a barca ki nem fut a következő meccsre, akkor derül ki, hogy lesz-e boskovért gyászszünet vagy sem.
+1
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 16:00

valóban nem látom át a két helyzet közti különbséget, mert sztem nincs különbség.

Kép
Kép
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 28., hétfő 13:15

Bocs hehe, de szerintem teljesen hulyesegeket beszelsz es vagy csak provokalni akarsz, vagy tenyleg nem latod at a ket helyzet kozti kulonbseget.

Ez meg mindig Spanyolorszag, a spanyol liga. Ha meghal egy fiatal edzo aki elozo evben meg koztunk volt, akkor szamomra egyertelmu hogy minden csapat megemlekezik rola, legyen az a Real Madrid, a Barcelona vagy a Getafe edzoje.

Az viszont minden csapat sajat dolga hogy megemlekezik-e egy olyan edzorol aki 35 evvel ezelott a csapatnal jatszott.

Vissza: