Én nagyon szoros mérkőzést tippelek,mindkét csapat be fog találni,ami azért jó hír,mert akkor hármat kell hogy kapjunk,hogy kiesésre álljunk.
2-1 vagy 1-1 a tippem. mindkettővel továbbjutunk,hol kell aláírni?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 29., kedd 10:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 10:02
a taktika az, hogy amíg iván tolja a baromságait a stúdióban beállunk, aztán mehet a mókaR.M.C.F írta:Én lehet nem is merem nézni.....bemegyek egy kocsmába,háttal...és tolom az etanolt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 29., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. április 29., kedd 9:56
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. április 29., kedd 9:54
nagyon biztató hírA Real Madrid eddig 7 alkalommal látogatott Münchenbe a Bajnokok Ligájában, és egyszer sem tudott nyerni. A csapat neve mellett 6 vereség és 1 döntetlen áll. Bár az eredmények lehangolóak, azt azonban meg kell jegyezni, hogy az eddigi összes eredménnyel továbbjutna ma a Királyi Gárda (2-1 öt alkalommal, 3-2 és 1-1 egy-egy alkalommal). Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 9:42
ha a fórumozók szörpözésén múlna, 5-0ra győznénkhehe írta: sztem az első verzió lesz, ki tudja milyen kimenetellel.
keményen fogok szörpözni, a fórum közelébe nem jövök.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 29., kedd 9:40
sztem az első verzió lesz,
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. április 29., kedd 9:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 29., kedd 9:33
Dehogynememényen fogok szörpözni, a fórum közelébe nem jövök.
Jól összemixelted az elmúlt évek kieséseitzóval beszorulunk teljesen és bekapjuk a gólt, ami után felrobban a stadion. kétségbeesés jeleit látni ramoson és vesztes barátain, a jól ismert "nabmegmármegintkezdődik" arcot. céronaldo tüzeli a többieket és csapkod hogy miért nem támadunk le és miért nem toljuk feljebb a védekezést. folyamatosan nyom a bájern, talán volt ott egy kapufa is, labdát megtartani és kihozni egyáltalán nem tudunk. a többire már nem emlékszem, de ez nem túl jó így![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 29., kedd 9:31
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 29., kedd 8:56
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 29., kedd 8:55
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. április 29., kedd 5:48
Ramioli írta:Remélem a bíráskodás korrekt lesz a meccsen, és nem fog lejteni a hazaiak fele mint amikor a barca ellen játszottak, csak 3 szabálytalan gólt lőttek , Kassait megkente Uli:-)) simán kinézem belőle azok után hogy megy a sittre -:-)) biztos ártatlan bárányka , adócsalás ez meg az:-))1 méteres les, amerikai focis elzárás, gól előtti szabálytalanság.. azt a Blt úgy megvették mint a sicc ! ott voltak a kapuban évek óta és ez miatt már frusztráltak voltak:-)![]()
Német focit fel kellett hozni a béka feneke alól :-)) Bl döntő előtt bejelentik hogy Göcze a Dortmundban folytatja :-) vajon miért:-) hogy megzavarja az ellenfelet... én már nem lepődöm meg semmin
![]()
mindent bevetnek ezek amit lehet , ezek semmitől nem riadnak vissza.. Mutatják a szépet kifele, közben meg a legnagyobb Arrogáns emberek irányítják a klubot ..
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 29., kedd 3:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 21:48
nem kell annyira rohanniuk, amúgy is lassan szoktak belelendülni..meg hát jah, ha megnézik az ellenfél támadótrióját, most azért nem werderes, frankfurtos, mittoménmilyen arcok lesznek ott. több távoli lövést várok tőlük, meg szerintem götze kezdeni fog, az ő üresbe mozgásaival akarják majd megbontani a falunkatRamioli írta:Nem fognak nekünk esni annyira, éppen Németországban azon vitáznak hogy Egészséges Bale, Cr, És Benzema, és összeállt újra a világ leggyorsabb támadó triója a BBC és öngyilkosság lenne nekünk esni , (amiben van igazság) de ahogy fogy az idő egyre többet kell kockáztatnia a Bayernek, kíváncsi vagyok mit talál ki Pep, remélem eltaktikázza magát:-)El Unico írta:Remélem felkészültek a srácok arra,hogy le fog minket támadni a Bayern,és óriási nyomás alatt leszünk. Ezek tuti,hogy vért isznak majd a meccs előtt,és ha nem szerzünk valahogy egy gólt,lehetőleg még előttük,akkor nagy baj lehet. Aggódom,mert Guardiola nyilatkozatából egyértelműen kivehető,mire készül... direktebb,letámadásos futball,még nagyobb intenzitással,még támadóbb futball. Azt sem fogják engedni,hogy kihozzuk a labdát,mindent rúghatunk majd fel a *csába.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 28., hétfő 21:35
Nem fognak nekünk esni annyira, éppen Németországban azon vitáznak hogy Egészséges Bale, Cr, És Benzema, és összeállt újra a világ leggyorsabb támadó triója a BBC és öngyilkosság lenne nekünk esni , (amiben van igazság) de ahogy fogy az idő egyre többet kell kockáztatnia a Bayernek, kíváncsi vagyok mit talál ki Pep, remélem eltaktikázza magát:-)El Unico írta:Remélem felkészültek a srácok arra,hogy le fog minket támadni a Bayern,és óriási nyomás alatt leszünk. Ezek tuti,hogy vért isznak majd a meccs előtt,és ha nem szerzünk valahogy egy gólt,lehetőleg még előttük,akkor nagy baj lehet. Aggódom,mert Guardiola nyilatkozatából egyértelműen kivehető,mire készül... direktebb,letámadásos futball,még nagyobb intenzitással,még támadóbb futball. Azt sem fogják engedni,hogy kihozzuk a labdát,mindent rúghatunk majd fel a *csába.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 21:17
Müllerben azért ott az x-faktor, azt láttukSierra írta: Nekem is egyből ez jutott eszembe.![]()
![]()
Mondjuk ez nem a barca, csak guardiola.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 28., hétfő 21:14
Nekem is egyből ez jutott eszembe.schranzer írta:Pep Guardiola: "Elképzelhető, hogy más fegyvereket is be kell vetnünk a Madrid ellen"
Jonnek a muesesek, piroslapok, 11esek
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 28., hétfő 21:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 20:22
Az más volt kicsit...ott már a labdeszedő gyerek is elhitte madridi oldalon hogy megvan a továbbjutás...tán még a dortmundiak is,de Klopp nem...és majdnem pofára is estünk.Én csak egyet kérek a csapattól...hogy játszanak teljes szívükből, alázattal, odaadással. Nem szeretném azt látni, mint Dortmundban.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem