Realista24 írta:
Nem olyan bonyolult ez. Ahogy ő sem, ugy pl. en sem akarom hogy egy percig is esélye legyen a katalanoknak a bajnoki címre.
Mikor mar azt hiszed nem nyernek semmit....
nekem is pontosan ez a legfőbb bajom, hogy bármi van húzzák be a meccseiket, tegnapi is ,de előtte lévő pár fordulóban is csak a szerencsének köszönhették sokszor, hogy nem hullajtottak pontokat...
Espanyol ellen 0-1 tizenegyessel, ami erősen vitatható volt, de biztos, hogy nagyon érdekes volt az a szitu...
aztán megverték a Betist 3-1re kettő darab 11essel (ugye a 2.nál Messi kihagyta és épp hogy bement a kipattanó) és egy öngóllal...
aztán vhogy kikaptak a Granadától, ez meg is lepett erőteljesen...
aztán jött a Bilbao meccs, ahol megint nagyon erőteljesen benne volt a pontvesztés... Sanchez eltört lövését kotorta be Pedro, aztán jött az a szabadrúgás, amit les miatt meg se adtak volna, csak az egyik zseni Bilbao védő a mai napig nem érthető okokból behátrált a kapuba... aztán a tegnapi meccs 2-0ás hátrányból 2 öngól... és ez zsinórban az 5 legutóbbi bajnokijuk volt. 5 nagyon-nagyon necces bajnokin 3 pontot buktak.
most ezek után én már mindent el bírok képzelni, hogy a Real meg az Atleti megbotlik vhol és máris a Barca kezében van, hogy megnyerik-e a bajnokságot...
Valószínűleg Barca sorfalat fog már állni az utolsó meccsen, ez a legvalószínűbb, de láttam én már sok érdekes dolgot és hatalmasat fordulatokat a végén...