HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 27., vasárnap 18:17
Ezzel valószínűleg el is szállt a bajnokság. nem hiszem, hogy az everton ekkora szívességet tenne nekünk...
A szezonunk ígyis csodálatos volt, senki nemgondolta volna, hogy ebben a szezonban reális esélyünk lenne a bajnokságra. 5 év után újra BL-ben, ráadásul rögtön a főtáblán. Szerintem ez volt az utolsó esélye Gerrardnak, hogy PL-t nyerjen, és pont a vele történt szerencsétlenség miatt úszott ez el. Ez felfoghatatlan.
Az látszik így a szezon végén, hogy azért kijön, kinek van jó kezdő 11-e, meg kerete. Már a Norwich ellen is látszott, hogy elfáradt a csapat. Nemis csoda, 13-15 játékossal nemlehet egy szezont megnyerni, pedig úgy nézett ki, sikerülhet.
A Chelsearől meg annyit, hogy minden csapat azt játssza, amit tud. Ez a Chelsea ehhez ért, ami számomra érthetetlen, hogy ennyi pénzből ilyen legalja szintet tudnak csak hozni. Volt ebben a mai meccsben 2. perces időhúzás, Stoke-os bedobások, undormányok. Egy cseppet nem nőtt a szememben a Chelsea vagy Mou, sőt.
All in all, büszke vagyok a csapatomra, amiért álmodozhattam, és még most is jó érzés Pool drukkernek lenni. A chelsea 2. gólja után meg a YNWA. Na ez a foci.