Real Madrid vs. Barcelona
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Bocs hehe, de szerintem teljesen hulyesegeket beszelsz es vagy csak provokalni akarsz, vagy tenyleg nem latod at a ket helyzet kozti kulonbseget.
Ez meg mindig Spanyolorszag, a spanyol liga. Ha meghal egy fiatal edzo aki elozo evben meg koztunk volt, akkor szamomra egyertelmu hogy minden csapat megemlekezik rola, legyen az a Real Madrid, a Barcelona vagy a Getafe edzoje.
Az viszont minden csapat sajat dolga hogy megemlekezik-e egy olyan edzorol aki 35 evvel ezelott a csapatnal jatszott.
Ez meg mindig Spanyolorszag, a spanyol liga. Ha meghal egy fiatal edzo aki elozo evben meg koztunk volt, akkor szamomra egyertelmu hogy minden csapat megemlekezik rola, legyen az a Real Madrid, a Barcelona vagy a Getafe edzoje.
Az viszont minden csapat sajat dolga hogy megemlekezik-e egy olyan edzorol aki 35 evvel ezelott a csapatnal jatszott.
- delPotro
- Kedvenc játékosaid: Villa
- Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona
Egy szóval sem mondtam hogy nem lesz megemlékezés. Nem kell ennyire túlreagálni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
értem, akkor mi sem állunk meg egy percre cruyff halálakor, illetve ők is leszarják majd, ha di stefano meghal.delPotro írta:A klubokhoz rengeteg személy köthető, ha minden csapat megemlékezne a másik elhunytjáról akkor minden meccset 1 perces néma csenddel kellene kezdeni. Boskov 35(?) éve volt a Real edzője, Tito meg tavaly volt a Barcáé. Tudom hogy ebbe is bele lehet kötni, de szerintem a két dolog között azért van egy csöpp különbség. Fordított esetben is ez lett volna.hehe írta:btw kiváncsi vagyok boskov halála után lesz-e 1 perces gyászszünet a barca meccsén, mert nálunk vilanova miatt volt.
csak mondom.
fasza

- delPotro
- Kedvenc játékosaid: Villa
- Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona
A klubokhoz rengeteg személy köthető, ha minden csapat megemlékezne a másik elhunytjáról akkor minden meccset 1 perces néma csenddel kellene kezdeni. Boskov 35(?) éve volt a Real edzője, Tito meg tavaly volt a Barcáé. Tudom hogy ebbe is bele lehet kötni, de szerintem a két dolog között azért van egy csöpp különbség. Fordított esetben is ez lett volna.hehe írta:btw kiváncsi vagyok boskov halála után lesz-e 1 perces gyászszünet a barca meccsén, mert nálunk vilanova miatt volt.
csak mondom.
- hehe
és?rm222 írta:nem a kán kán is csomót keresni villanova spanyol volt.hehe írta:btw kiváncsi vagyok boskov halála után lesz-e 1 perces gyászszünet a barca meccsén, mert nálunk vilanova miatt volt.
csak mondom.

nekem is pontosan ez a legfőbb bajom, hogy bármi van húzzák be a meccseiket, tegnapi is ,de előtte lévő pár fordulóban is csak a szerencsének köszönhették sokszor, hogy nem hullajtottak pontokat...Realista24 írta: Nem olyan bonyolult ez. Ahogy ő sem, ugy pl. en sem akarom hogy egy percig is esélye legyen a katalanoknak a bajnoki címre.
Mikor mar azt hiszed nem nyernek semmit....
Espanyol ellen 0-1 tizenegyessel, ami erősen vitatható volt, de biztos, hogy nagyon érdekes volt az a szitu...
aztán megverték a Betist 3-1re kettő darab 11essel (ugye a 2.nál Messi kihagyta és épp hogy bement a kipattanó) és egy öngóllal...
aztán vhogy kikaptak a Granadától, ez meg is lepett erőteljesen...
aztán jött a Bilbao meccs, ahol megint nagyon erőteljesen benne volt a pontvesztés... Sanchez eltört lövését kotorta be Pedro, aztán jött az a szabadrúgás, amit les miatt meg se adtak volna, csak az egyik zseni Bilbao védő a mai napig nem érthető okokból behátrált a kapuba... aztán a tegnapi meccs 2-0ás hátrányból 2 öngól... és ez zsinórban az 5 legutóbbi bajnokijuk volt. 5 nagyon-nagyon necces bajnokin 3 pontot buktak.
most ezek után én már mindent el bírok képzelni, hogy a Real meg az Atleti megbotlik vhol és máris a Barca kezében van, hogy megnyerik-e a bajnokságot...
Valószínűleg Barca sorfalat fog már állni az utolsó meccsen, ez a legvalószínűbb, de láttam én már sok érdekes dolgot és hatalmasat fordulatokat a végén...
nem a kán kán is csomót keresni villanova spanyol volt.hehe írta:btw kiváncsi vagyok boskov halála után lesz-e 1 perces gyászszünet a barca meccsén, mert nálunk vilanova miatt volt.
csak mondom.
- hehe
btw kiváncsi vagyok boskov halála után lesz-e 1 perces gyászszünet a barca meccsén, mert nálunk vilanova miatt volt.
csak mondom.
csak mondom.

- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Realista24 írta:Nem olyan bonyolult ez. Ahogy ő sem, ugy pl. en sem akarom hogy egy percig is esélye legyen a katalanoknak a bajnoki címre.Dupla D írta:mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.
remélem senki nem gondolja azt, hogyha a Barca nincs három ponton belül a matracosokhoz képest, akkor nem adja le a meccset ellenük.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
és most képzeljétek el mi lenne itt ha előttünk lennének egy ponttal és nem mögöttünk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem olyan bonyolult ez. Ahogy ő sem, ugy pl. en sem akarom hogy egy percig is esélye legyen a katalanoknak a bajnoki címre.Dupla D írta:mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.
remélem senki nem gondolja azt, hogyha a Barca nincs három ponton belül a matracosokhoz képest, akkor nem adja le a meccset ellenük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Köszönöm, vannak akik átlátják a dolgot...Dupla D írta:mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
ziro4vr írta:megérdemlik a címet nincs mese
Most nem akarok köcsög lenni, de ez a Villarreal tuti Vilanova miatt kapott ki. Ilyen nincs, 2-0-ról mennyi az esélye, hogy rúgsz 2 öngólt?
Vicc...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nem tudok mit írni, bocsánat, kiégtem
megérdemlik a címet nincs mese
Nem illik.
Neeeee ilyen nincs, ilyen a mesében nincs srácok, 2-0-ról két öngóllal visszajönni, a könyvben nincs így megírva.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Hát nem örülök hogy nyert a Barca, 1 botlás bármikor benne van mint nekünk mint az Atleticonak bármennyire is nem várható, és szépen bajnokok lehetnek .
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Azért két ilyen öngólt..2-0-nál
Nagyon kemény, a Villareal nyerte meg a meccset a Barcának, nélkülük még x se lett volna.
Itt jön ki az a szerencse faktor amiről RMCF beszél mindig, ami hosszú évek óta kíséri a katalánokat...ilyet ami ma volt mondjuk téleg ritkán látni...
Nagyon kemény, a Villareal nyerte meg a meccset a Barcának, nélkülük még x se lett volna.
Itt jön ki az a szerencse faktor amiről RMCF beszél mindig, ami hosszú évek óta kíséri a katalánokat...ilyet ami ma volt mondjuk téleg ritkán látni...
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Német bundásligába hányásig ehetné magát banánnal. Ott általában pár kilót bedobálnak. Jövőre igazolhat is oda. Ámen.