Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
delPotro
Kedvenc játékosaid: Villa
Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. április 28., hétfő 12:41

Egy szóval sem mondtam hogy nem lesz megemlékezés. Nem kell ennyire túlreagálni.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 11:46

delPotro írta:
hehe írta:btw kiváncsi vagyok boskov halála után lesz-e 1 perces gyászszünet a barca meccsén, mert nálunk vilanova miatt volt.

csak mondom.
A klubokhoz rengeteg személy köthető, ha minden csapat megemlékezne a másik elhunytjáról akkor minden meccset 1 perces néma csenddel kellene kezdeni. Boskov 35(?) éve volt a Real edzője, Tito meg tavaly volt a Barcáé. Tudom hogy ebbe is bele lehet kötni, de szerintem a két dolog között azért van egy csöpp különbség. Fordított esetben is ez lett volna.
értem, akkor mi sem állunk meg egy percre cruyff halálakor, illetve ők is leszarják majd, ha di stefano meghal.
fasza :happy:
Kép
Kép
Kép

delPotro
Kedvenc játékosaid: Villa
Kedvenc csapatod: Swansea, Barcelona

HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. április 28., hétfő 11:42

hehe írta:btw kiváncsi vagyok boskov halála után lesz-e 1 perces gyászszünet a barca meccsén, mert nálunk vilanova miatt volt.

csak mondom.
A klubokhoz rengeteg személy köthető, ha minden csapat megemlékezne a másik elhunytjáról akkor minden meccset 1 perces néma csenddel kellene kezdeni. Boskov 35(?) éve volt a Real edzője, Tito meg tavaly volt a Barcáé. Tudom hogy ebbe is bele lehet kötni, de szerintem a két dolog között azért van egy csöpp különbség. Fordított esetben is ez lett volna.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 11:02

rm222 írta:

csak mondom.
nem a kán kán is csomót keresni villanova spanyol volt.
és?
Kép
Kép
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 28., hétfő 10:51

Realista24 írta: Nem olyan bonyolult ez. Ahogy ő sem, ugy pl. en sem akarom hogy egy percig is esélye legyen a katalanoknak a bajnoki címre.
Mikor mar azt hiszed nem nyernek semmit....
nekem is pontosan ez a legfőbb bajom, hogy bármi van húzzák be a meccseiket, tegnapi is ,de előtte lévő pár fordulóban is csak a szerencsének köszönhették sokszor, hogy nem hullajtottak pontokat...
Espanyol ellen 0-1 tizenegyessel, ami erősen vitatható volt, de biztos, hogy nagyon érdekes volt az a szitu...
aztán megverték a Betist 3-1re kettő darab 11essel (ugye a 2.nál Messi kihagyta és épp hogy bement a kipattanó) és egy öngóllal...
aztán vhogy kikaptak a Granadától, ez meg is lepett erőteljesen...
aztán jött a Bilbao meccs, ahol megint nagyon erőteljesen benne volt a pontvesztés... Sanchez eltört lövését kotorta be Pedro, aztán jött az a szabadrúgás, amit les miatt meg se adtak volna, csak az egyik zseni Bilbao védő a mai napig nem érthető okokból behátrált a kapuba... aztán a tegnapi meccs 2-0ás hátrányból 2 öngól... és ez zsinórban az 5 legutóbbi bajnokijuk volt. 5 nagyon-nagyon necces bajnokin 3 pontot buktak.

most ezek után én már mindent el bírok képzelni, hogy a Real meg az Atleti megbotlik vhol és máris a Barca kezében van, hogy megnyerik-e a bajnokságot...
Valószínűleg Barca sorfalat fog már állni az utolsó meccsen, ez a legvalószínűbb, de láttam én már sok érdekes dolgot és hatalmasat fordulatokat a végén...

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 28., hétfő 10:50

csak mondom.
nem a kán kán is csomót keresni villanova spanyol volt.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 10:40

btw kiváncsi vagyok boskov halála után lesz-e 1 perces gyászszünet a barca meccsén, mert nálunk vilanova miatt volt.

csak mondom.
Kép
Kép
Kép

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 28., hétfő 10:10

Realista24 írta:
Dupla D írta:mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.

remélem senki nem gondolja azt, hogyha a Barca nincs három ponton belül a matracosokhoz képest, akkor nem adja le a meccset ellenük.
Nem olyan bonyolult ez. Ahogy ő sem, ugy pl. en sem akarom hogy egy percig is esélye legyen a katalanoknak a bajnoki címre.
:agree:
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 28., hétfő 8:25

és most képzeljétek el mi lenne itt ha előttünk lennének egy ponttal és nem mögöttünk. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 28., hétfő 7:51

Dupla D írta:mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.

remélem senki nem gondolja azt, hogyha a Barca nincs három ponton belül a matracosokhoz képest, akkor nem adja le a meccset ellenük.
Nem olyan bonyolult ez. Ahogy ő sem, ugy pl. en sem akarom hogy egy percig is esélye legyen a katalanoknak a bajnoki címre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fast Fox

HozzászólásSzerző: Fast Fox » 2014. április 28., hétfő 0:22

Köszönöm, vannak akik átlátják a dolgot...

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 28., hétfő 0:03

Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."
:lol:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 27., vasárnap 23:33

mihez gratulálsz Prométheusz? hogy vannak, akik inkább amellett állnak, hogy legyen esélyünk a bajnoki címre annak ellenére, hogy így nő a kockázata annak, hogy a Barca nyer a végén? a másik lehetőség ugye az, hogy veszítsük el a bajnokságot, de legalább biztosan ne a katalánok nyerjenek. hát meg ne haragudjál, hogy én inkább az első mellett vagyok, és ma Barca sikerért szorítottam.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 27., vasárnap 23:23

ziro4vr írta:megérdemlik a címet nincs mese
:lol: :lol:
Most nem akarok köcsög lenni, de ez a Villarreal tuti Vilanova miatt kapott ki. Ilyen nincs, 2-0-ról mennyi az esélye, hogy rúgsz 2 öngólt?
Vicc...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 23:22

nem tudok mit írni, bocsánat, kiégtem :lol: :lol: megérdemlik a címet nincs mese
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 27., vasárnap 23:18

Neeeee ilyen nincs, ilyen a mesében nincs srácok, 2-0-ról két öngóllal visszajönni, a könyvben nincs így megírva. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 27., vasárnap 22:59

Hát nem örülök hogy nyert a Barca, 1 botlás bármikor benne van mint nekünk mint az Atleticonak bármennyire is nem várható, és szépen bajnokok lehetnek . :-@

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. április 27., vasárnap 22:57

Azért két ilyen öngólt..2-0-nál :lol:
Nagyon kemény, a Villareal nyerte meg a meccset a Barcának, nélkülük még x se lett volna.
Itt jön ki az a szerencse faktor amiről RMCF beszél mindig, ami hosszú évek óta kíséri a katalánokat...ilyet ami ma volt mondjuk téleg ritkán látni... :lol:

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 27., vasárnap 22:56

Német bundásligába hányásig ehetné magát banánnal. Ott általában pár kilót bedobálnak. Jövőre igazolhat is oda. Ámen. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 27., vasárnap 22:54

Legközelebb hashajtót is toljanak már bele, amúgy kegyetlen. :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: