Én akit eddig láttam, azon nem volt.GT37 írta:Van rajtuk.Realista24 írta:Miért nincs fekete gyászszalag a Barcásokon? Vagy vak vagyok?
szerk.: Vagy nem? Adrianón most én sem láttam, de Sánchezen volt, az biztos.
Közben ott repül a Puskás-díj

Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Van rajtuk.Realista24 írta:Miért nincs fekete gyászszalag a Barcásokon? Vagy vak vagyok?
szerk.: Vagy nem? Adrianón most én sem láttam, de Sánchezen volt, az biztos.
Közben ott repül a Puskás-díj

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az mondjuk érdekes én sem látom. Ha jól emlékszem a mi fiainkon ott volt a fekete karszalag. Hát az szép. Még a tengeralattjáró játékosin is van...Realista24 írta:Miért nincs fekete gyászszalag a Barcásokon? Vagy vak vagyok?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért nincs fekete gyászszalag a Barcásokon? Vagy vak vagyok?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Ilyen hulladék szezon után katalánék is be fogják látni, hogy bizony változtatni kell itt-ott. Pedig jó lett volna, ha még 1-2 évig vártak volna a változással, és meg lettek volna elégedve egy-egy kupával és az kiégett játékosaival.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ha megvernék az Atleticot, akkor is teljesen mindegy lenne, mert ők nyernek, ha addig nem bukna, és valószínű ezt a két gyenge meccset nem fogják.Remy írta:Akkor, hogy is lesz az utolsó forduló?Ennek itt vége. Barca elbukott mindent. És ezáltal valószínűleg nem tesznek nekünk szívességet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor, hogy is lesz az utolsó forduló?
Ennek itt vége. Barca elbukott mindent. És ezáltal valószínűleg nem tesznek nekünk szívességet.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most komolyan, még Titoért sem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
de szép gól 2-0
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem kiviszi.. Koke/Thiago/Isco hármasból egy ott lehet, vszeg a középső lesz...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Közben a barca legyőzi magát...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Géci 2014. április 27., vasárnap 21:58-kor.
- GT37
Thiago amúgy sem menne a vébére, nemrég megsérült, és kérdéses, hogy felépül-e addigra, és ha fel is épül, akkor sem biztos, hogy VdB kivisz Brazíliába egy olyan játékost, aki pár hete nem játszott tétmeccsen... Talán majd a következő Eb-n...
Egyébként nekem kifejezetten tetszik Thiago játéka a Bayernben is. Eleinte sok volt a bizonytalankodás a részéről, de aztán belejött, és szépen összefogta a csapatot, komoly veszélyforrást jelentett az ellenfél kapujára nézve, és a védekezésből is bőven kivette a részét. Csak hát a sérülésekkel nincs szerencséje ebben a szezonban sajnos. De jövőre szerintem már alapember lesz a münchenieknél, pláne, ha esetleg Kroos is távozik.
Közben csak bekaptunk egyet abban az egy percben... Nem játszunk jól. Mondjuk most valahogy nem tudok haragudni a srácokra, nagyon nem lehet egyszerű egy ilyen sokk (Tito halála) után két nappal bajnokit játszani. Busquets konkrétan sírva kezdte a meccset...
Fabregas jöhetne a szünetben.
Egyébként nekem kifejezetten tetszik Thiago játéka a Bayernben is. Eleinte sok volt a bizonytalankodás a részéről, de aztán belejött, és szépen összefogta a csapatot, komoly veszélyforrást jelentett az ellenfél kapujára nézve, és a védekezésből is bőven kivette a részét. Csak hát a sérülésekkel nincs szerencséje ebben a szezonban sajnos. De jövőre szerintem már alapember lesz a münchenieknél, pláne, ha esetleg Kroos is távozik.
Közben csak bekaptunk egyet abban az egy percben... Nem játszunk jól. Mondjuk most valahogy nem tudok haragudni a srácokra, nagyon nem lehet egyszerű egy ilyen sokk (Tito halála) után két nappal bajnokit játszani. Busquets konkrétan sírva kezdte a meccset...
Fabregas jöhetne a szünetben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyet mondok, Del Bosque
Xavi mankóval is előtte lenne.
Amúgy Pep kifejezett kérésére érkezett.

Xavi mankóval is előtte lenne.
Amúgy Pep kifejezett kérésére érkezett.
Mindannyian tudjuk, hogy mit jelent egy játékosnak, ha Guardiola az edzője. Már a Barcelona korosztályos csapatainak játékosaként megtapasztaltam, hogy olyan a rálátása a futballra, mint senki másnak. Nagy befolyással volt a pályafutásomra, sokat segített, és mindig őszinte volt velem. Nagyon sokkal tartozom neki. Rajongója vagyok a játékfilozófiájának, nagy szerepet játszott abban, hogy Münchenbe igazoltam”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
mondjuk amióta volt mersze elhagyni a jéghegynek ütközött hajót, és csatlakozott az ufok társaságához, akik 2 szinttel a klubfutball felett játszanak hétről hétre, azóta elég komoly hypeja van....
azonkívűl, hogy 8 hónap alatt volt 2 hoszabb kihagyása...pár gólpassz abban a rémgyenge ligában.....
nem tudom.....

mesteredzőő és tanítványa újra együtt..a csodapáros..mennyi is játszott akkoriban?
azonkívűl, hogy 8 hónap alatt volt 2 hoszabb kihagyása...pár gólpassz abban a rémgyenge ligában.....
nem tudom.....

mesteredzőő és tanítványa újra együtt..a csodapáros..mennyi is játszott akkoriban?

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- h3x0r
Na ja, csak kozben pont van egy VB, ahol mindenki szeretne jatszani. Egy jo szezon a nemeteknel pedig eleg is lehet neki a kijutashoz. Ez IS kozrejatszhatott.Realista24 írta:Ezért írtam, hogy tisztában volt vele, hogy Xavi barátunk már csak a neve miatt van a csapatban, semmi másért. A következő év már az övé lett volna, ha valóban beváltja a hozzáfűzött reményeket.Pep volt a kulcs, de szerintem érezte, hogy a kulcsmeccseken Xavi lesz nyomatva, Pep meg sok lehetőséget ígért neki. Meg gondolom a pénz is szerepet játszott.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a másik, a vezetőségi arrogancia. Nem a hosszabbításhoz kellett az egy meccs, hanem a kivásárlási ár jelentős csökkenéséhez, de lényegtelen végül is. A vezetőségük azt hitte, hogy így is-úgy is marad.R.M.C.F írta:megvolt szabva hány meccsen kell pályára lépnie a szerződés hosszabbításhoz. egy meccsen múlt. gondolom ez nem véletlen.Realista24 írta:Thiago maradt volna amugy szerintem. Tisztában volt vele, hogy eljön az ideje, véleményem szerint senki mas kedveert nem ment volna el, Pep volt a kulcsfigura.
Ezért írtam, hogy tisztában volt vele, hogy Xavi barátunk már csak a neve miatt van a csapatban, semmi másért. A következő év már az övé lett volna, ha valóban beváltja a hozzáfűzött reményeket.Pep volt a kulcs, de szerintem érezte, hogy a kulcsmeccseken Xavi lesz nyomatva, Pep meg sok lehetőséget ígért neki. Meg gondolom a pénz is szerepet játszott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
megvolt szabva hány meccsen kell pályára lépnie a szerződés hosszabbításhoz. egy meccsen múlt. gondolom ez nem véletlen.Realista24 írta:Thiago maradt volna amugy szerintem. Tisztában volt vele, hogy eljön az ideje, véleményem szerint senki mas kedveert nem ment volna el, Pep volt a kulcsfigura.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pep volt a kulcs, de szerintem érezte, hogy a kulcsmeccseken Xavi lesz nyomatva, Pep meg sok lehetőséget ígért neki. Meg gondolom a pénz is szerepet játszott.Realista24 írta:Thiago maradt volna amugy szerintem. Tisztában volt vele, hogy eljön az ideje, véleményem szerint senki mas kedveert nem ment volna el, Pep volt a kulcsfigura.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Thiago maradt volna amugy szerintem. Tisztában volt vele, hogy eljön az ideje, véleményem szerint senki mas kedveert nem ment volna el, Pep volt a kulcsfigura.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Bartra Mascherano Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Messi Pedro
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Tito halála milyen irányban fogja befolyásolni a csapatot...
De nem létszükséglet a német leigazolása, pláne, hogy ott lesz majd valamikor Deulofeu is (akivel szemben nekem mondjuk vannak kétségeim, elég öncélúnak tűnik a játéka, amivel itt nem biztos, hogy érvényesülni tudna), illetve a Barça B, valamint a Juvenil A is tele van most ígéretes támadókkal, gondolok itt elsősorban Munir El Haddadira és Adamára. Szóval ki lehet ezt bírni Reus nélkül is, abszolút, de imádom a német játékát, szívese elnézegetném itt is.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Tito halála milyen irányban fogja befolyásolni a csapatot...
Nem mondanám, hogy szarul állunk, Neymar alap, és idén Pedro és Sánchez sem fut rossz szezont. Ettől függetlenül utóbbi két játékos valamelyikét habozás nélkül cserélném Reusra.Géci írta:Nem is az, hogy nagy durranás, de hova akárják igazolni Reust? Ennyire szarul állnak a széllen??

Az utóbbi évek egyik legnagyobb baklövése volt a Thiago-ügylet sajnos, rettentően sajnálom, hogy nem tudtuk még hosszú évekig magunkhoz láncolni a srácot. Ösztönös tehetség, szinte minden megmozdulása szemet gyönyörködtető, és emellett megvan benne az az irányítói véna is, ami szükséges lenne ahhoz, hogy az új Xavi lehessen. És hány évig ellettünk volna a Fabregas-Iniesta-Thiago-Rafinha négyessel... Na mindegy, felesleges ilyenekről álmodozni. Thiago is elment (kicsit neheztelek rá ezért mondjuk, bár bizonyos szempontból érthető a döntése), talán majd az öcsike itt fog kiteljesedni.pheco írta:Hihetetlen mennyire jó lett volna Xavi helyére. Nem tudom ezt, hogy nem vették észre. Idén elkezdődhetett volna a beépítése és jövőre már szerintem kirobbanthatatlan lenne.