Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 22:18

Miért nincs fekete gyászszalag a Barcásokon? Vagy vak vagyok?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 27., vasárnap 22:14

Ilyen hulladék szezon után katalánék is be fogják látni, hogy bizony változtatni kell itt-ott. Pedig jó lett volna, ha még 1-2 évig vártak volna a változással, és meg lettek volna elégedve egy-egy kupával és az kiégett játékosaival. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 27., vasárnap 22:11

Remy írta:Akkor, hogy is lesz az utolsó forduló? :mrgreen: Ennek itt vége. Barca elbukott mindent. És ezáltal valószínűleg nem tesznek nekünk szívességet.
Ha megvernék az Atleticot, akkor is teljesen mindegy lenne, mert ők nyernek, ha addig nem bukna, és valószínű ezt a két gyenge meccset nem fogják.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 27., vasárnap 22:10

Akkor, hogy is lesz az utolsó forduló? :mrgreen: Ennek itt vége. Barca elbukott mindent. És ezáltal valószínűleg nem tesznek nekünk szívességet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 22:09

Most komolyan, még Titoért sem?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rm222

HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 27., vasárnap 22:09

de szép gól 2-0

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 21:57

Szerintem kiviszi.. Koke/Thiago/Isco hármasból egy ott lehet, vszeg a középső lesz...
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 27., vasárnap 21:57

Közben a barca legyőzi magát... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Géci 2014. április 27., vasárnap 21:58-kor.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 27., vasárnap 21:56

Thiago amúgy sem menne a vébére, nemrég megsérült, és kérdéses, hogy felépül-e addigra, és ha fel is épül, akkor sem biztos, hogy VdB kivisz Brazíliába egy olyan játékost, aki pár hete nem játszott tétmeccsen... Talán majd a következő Eb-n...

Egyébként nekem kifejezetten tetszik Thiago játéka a Bayernben is. Eleinte sok volt a bizonytalankodás a részéről, de aztán belejött, és szépen összefogta a csapatot, komoly veszélyforrást jelentett az ellenfél kapujára nézve, és a védekezésből is bőven kivette a részét. Csak hát a sérülésekkel nincs szerencséje ebben a szezonban sajnos. De jövőre szerintem már alapember lesz a münchenieknél, pláne, ha esetleg Kroos is távozik.

Közben csak bekaptunk egyet abban az egy percben... Nem játszunk jól. Mondjuk most valahogy nem tudok haragudni a srácokra, nagyon nem lehet egyszerű egy ilyen sokk (Tito halála) után két nappal bajnokit játszani. Busquets konkrétan sírva kezdte a meccset...

Fabregas jöhetne a szünetben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 21:48

Egyet mondok, Del Bosque :lol: :lol:
Xavi mankóval is előtte lenne.
Amúgy Pep kifejezett kérésére érkezett.
Mindannyian tudjuk, hogy mit jelent egy játékosnak, ha Guardiola az edzője. Már a Barcelona korosztályos csapatainak játékosaként megtapasztaltam, hogy olyan a rálátása a futballra, mint senki másnak. Nagy befolyással volt a pályafutásomra, sokat segített, és mindig őszinte volt velem. Nagyon sokkal tartozom neki. Rajongója vagyok a játékfilozófiájának, nagy szerepet játszott abban, hogy Münchenbe igazoltam”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 27., vasárnap 21:47

mondjuk amióta volt mersze elhagyni a jéghegynek ütközött hajót, és csatlakozott az ufok társaságához, akik 2 szinttel a klubfutball felett játszanak hétről hétre, azóta elég komoly hypeja van....

azonkívűl, hogy 8 hónap alatt volt 2 hoszabb kihagyása...pár gólpassz abban a rémgyenge ligában.....

nem tudom..... :roll: :roll:

mesteredzőő és tanítványa újra együtt..a csodapáros..mennyi is játszott akkoriban? :coffee:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 27., vasárnap 21:45

Realista24 írta:
Pep volt a kulcs, de szerintem érezte, hogy a kulcsmeccseken Xavi lesz nyomatva, Pep meg sok lehetőséget ígért neki. Meg gondolom a pénz is szerepet játszott.
Ezért írtam, hogy tisztában volt vele, hogy Xavi barátunk már csak a neve miatt van a csapatban, semmi másért. A következő év már az övé lett volna, ha valóban beváltja a hozzáfűzött reményeket.
Na ja, csak kozben pont van egy VB, ahol mindenki szeretne jatszani. Egy jo szezon a nemeteknel pedig eleg is lehet neki a kijutashoz. Ez IS kozrejatszhatott.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 21:32

R.M.C.F írta:
Realista24 írta:Thiago maradt volna amugy szerintem. Tisztában volt vele, hogy eljön az ideje, véleményem szerint senki mas kedveert nem ment volna el, Pep volt a kulcsfigura.
megvolt szabva hány meccsen kell pályára lépnie a szerződés hosszabbításhoz. egy meccsen múlt. gondolom ez nem véletlen.
Ez a másik, a vezetőségi arrogancia. Nem a hosszabbításhoz kellett az egy meccs, hanem a kivásárlási ár jelentős csökkenéséhez, de lényegtelen végül is. A vezetőségük azt hitte, hogy így is-úgy is marad.
Pep volt a kulcs, de szerintem érezte, hogy a kulcsmeccseken Xavi lesz nyomatva, Pep meg sok lehetőséget ígért neki. Meg gondolom a pénz is szerepet játszott.
Ezért írtam, hogy tisztában volt vele, hogy Xavi barátunk már csak a neve miatt van a csapatban, semmi másért. A következő év már az övé lett volna, ha valóban beváltja a hozzáfűzött reményeket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 27., vasárnap 20:54

Realista24 írta:Thiago maradt volna amugy szerintem. Tisztában volt vele, hogy eljön az ideje, véleményem szerint senki mas kedveert nem ment volna el, Pep volt a kulcsfigura.
megvolt szabva hány meccsen kell pályára lépnie a szerződés hosszabbításhoz. egy meccsen múlt. gondolom ez nem véletlen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 20:52

Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 20:48

Thiago maradt volna amugy szerintem. Tisztában volt vele, hogy eljön az ideje, véleményem szerint senki mas kedveert nem ment volna el, Pep volt a kulcsfigura.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 27., vasárnap 20:04

Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Bartra Mascherano Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Messi Pedro

Nagyon kíváncsi leszek, hogy Tito halála milyen irányban fogja befolyásolni a csapatot...
Géci írta:Nem is az, hogy nagy durranás, de hova akárják igazolni Reust? Ennyire szarul állnak a széllen??
Nem mondanám, hogy szarul állunk, Neymar alap, és idén Pedro és Sánchez sem fut rossz szezont. Ettől függetlenül utóbbi két játékos valamelyikét habozás nélkül cserélném Reusra. :) De nem létszükséglet a német leigazolása, pláne, hogy ott lesz majd valamikor Deulofeu is (akivel szemben nekem mondjuk vannak kétségeim, elég öncélúnak tűnik a játéka, amivel itt nem biztos, hogy érvényesülni tudna), illetve a Barça B, valamint a Juvenil A is tele van most ígéretes támadókkal, gondolok itt elsősorban Munir El Haddadira és Adamára. Szóval ki lehet ezt bírni Reus nélkül is, abszolút, de imádom a német játékát, szívese elnézegetném itt is.
pheco írta:Hihetetlen mennyire jó lett volna Xavi helyére. Nem tudom ezt, hogy nem vették észre. Idén elkezdődhetett volna a beépítése és jövőre már szerintem kirobbanthatatlan lenne.
Az utóbbi évek egyik legnagyobb baklövése volt a Thiago-ügylet sajnos, rettentően sajnálom, hogy nem tudtuk még hosszú évekig magunkhoz láncolni a srácot. Ösztönös tehetség, szinte minden megmozdulása szemet gyönyörködtető, és emellett megvan benne az az irányítói véna is, ami szükséges lenne ahhoz, hogy az új Xavi lehessen. És hány évig ellettünk volna a Fabregas-Iniesta-Thiago-Rafinha négyessel... Na mindegy, felesleges ilyenekről álmodozni. Thiago is elment (kicsit neheztelek rá ezért mondjuk, bár bizonyos szempontból érthető a döntése), talán majd az öcsike itt fog kiteljesedni.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 27., vasárnap 16:12

pheco írta:én csak egyet kérek, hogy Reus ne menjen oda, nem szeretném megutálni az egyik kedvenc játékosom :roll:
Csinálhatod azt is mint GT..nem muszáj megutálni :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 27., vasárnap 15:32

Amúgy jó látni, hogy Yaya után elszúrták Thiagot is. (legszebb öröm a káröröm :mrgreen: ) Hihetetlen mennyire jó lett volna Xavi helyére. Nem tudom ezt, hogy nem vették észre. Idén elkezdődhetett volna a beépítése és jövőre már szerintem kirobbanthatatlan lenne. Lehet próbálkozni Fabregassal, de látszik, hogy nem ízlik neki az a poszt túlságosan. Kíváncsi leszek a Barca nyarára, én csak egyet kérek, hogy Reus ne menjen oda, nem szeretném megutálni az egyik kedvenc játékosom :roll:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 27., vasárnap 15:14

Barcelona szerintem (egyelőre az idei szezonját, aztán majd a többit meglátjuk) ott baszta el, hogy nem gondoskodott időben a kiégett, kiöregedett játékosok pótlásáról. Aztán most több poszton is szenvednek. Ennek ellenére még így is egy nagyon jó csapat. Erre jön rá, hogy ha tényleg jövő szezonban még csak nem is igazolhatnak, amit amúgy kétlek, akkor nagyon megszívták. Túlságosan nagyra voltak ezzel a mi vagyunk a Barcelona, miénk a földkerekség, nem is, a világegyetem legjobb utánpótlása, és mi csak saját nevelésű játékosokkal (nem számít, ha 25 évesen kerül ide) vagyunk tele. Egy bizonyos pontig ez megsüvegelendő, mert én is nagyon szeretem látni a saját nevelésű játékosokat, de túlzásba sem szabad esni. Egyébként arról lehet valamit tudni, Neymar saját nevelésűségét intézik már?
A támadó szekcióval egyébként náluk szerintem nincs baj. Iniesta, Messi, Neymar, Sanchez, Pedro nem egy rossz névsor. De szerintem a középpálya kiégett, a védelem meg egyenesen szar.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Vissza: