Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 22:50

hehe írta:ne csináljátok, még van egy döntő, nem nyertünk semmit. :lol:

allianzban is ment a pólóosztás, mintha nyertünk volna akármit is :lol:

simán képesek vagyunk kikapni :lol:
legalább ma engedd el magad papa :lol: :lol:

holnaptól mufurckodhatsz :mrgreen:
Nem illik.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 29., kedd 22:50

Létezik tökéletes meccs? Ha igen, akkor mi zsinórban 2-t nyomtunk a legjobb csapat ellen. HATALMAS RESPEKT A CSAPATNAK! HALA MADRID! Megyünk Liszabonba egy madridi derbire... :D

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 29., kedd 22:49

ne csináljátok, még van egy döntő, nem nyertünk semmit. :lol:

allianzban is ment a pólóosztás, mintha nyertünk volna akármit is :lol:

simán képesek vagyunk kikapni :lol:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 22:48

dannen írta:12 év, el sem hiszem... hatalmas grat az egész csapatnak, hala madrid :salute:
12 év rabszolgaság :lol: :lol: de vége
Nem illik.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 29., kedd 22:47

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 2094_n.jpg

az uj Bayern ital. :mrgreen:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. április 29., kedd 22:45

Donát írta:100% mindenkinek!!!

Neten néztem, Hegyi van a stúdióban? :ike:
Sajnos nincs,pedig most megnézném a fejét! :lol:
Óriási gratuláció a fiúknak,12 éve vártam ezt a napot. Mindenkinek jár a pacsi. Itt az ideje berúgni!! :mrgreen:

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 29., kedd 22:45

Egyetértek Robbennel én is többet vártam a csapattól... :'( :mrgreen:

OTT VAGYUNK, DÖNTŐSÖK, BRAVÓ! Tisztelet az egész csapatnak, a védelemtől a támadókig. Olyan erősek vagyunk mentálisan, hogy régen voltunk már ilyenek. EZ AZ!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 29., kedd 22:43

Nincsenek szavak, azt át kell élni. Madridista pályafutásom talán legszebb estéje volt ez a mai.
És egyben igazságszolgáltatás is volt ez a mai este, az amit Pep elvette a Barcájával, amiket elcsaltak ellenünk, a megalázó vereségek ellene... igaz sajnos nem a katalánokat aláztuk így meg, de visszaadtunk most mindent, amit elvett tőlünk.
sikerült kibekkelni :D
:lol: :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 29., kedd 22:43

tutyimutyi fos vs foci

melyik győzött? ja biztos szerencse kérdése csak, meg mondjuk szoros is volt :ike:

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
Nem illik.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2014. április 29., kedd 22:42

100% mindenkinek!!!

Neten néztem, Hegyi van a stúdióban? :ike:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 29., kedd 22:42

sikerült kibekkelni :D

és robben is megkapta, amit az 1. meccsen hiányolt :lol:

guardiola :salute:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 29., kedd 22:41

Ott van basszátok meg.. TIZEN KÉT ÉV után újra itt a lehetőség felülni a minket megillető helyre!!!! Minden Tiszteletem a srácoké. HALA MADRID. :salute:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. április 28., hétfő 13:14

ziro4vr írta:Paran pontozasos sportagnak tartjak a focit..tevesen.
Hál istennek nem, mert akkor lennének érdekes eredmények, mint a boxban. Sporttágnál maradva nem értem miért akadnak még ki emberek ezen, és hoznak fel mindenféle statokat, a boxban sem törődnek azzal, ha valaki 10 meneten keresztül alig üt, aztán a 11.-ben meg kiüti az ellenfelét, mint nemrég a Pacquiao-Marquez meccs után senki sem arról beszélt, hogy Manny jobb volt, meg irányította a meccset, hanem a minden eldöntő pofon volt a téma.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 13:02

Meséld már Mr. Matekprofesszor, hogy hány támadásunk volt? 
Na ès a bayernek mennyi volt?Értem ez alatt hogy veszélyes....gólhelyzet....hát kb 2...mert hogy ott passzolgattak,mégcsak nem ia a 16-unknál,hanem picit feljebb,az nem támadás kategória nálam...
Nem....jól mondta valaki...Ancelotti a baj,meg hogy nincs Robben az a baj,meghogy Khedira sincs az is baj,meg Özil és akkor még sorolhatnám....hogy nem a kollega szája íze szerint történik a dolog....hogy ő megmondta,hogy így szarok leszünk,megmondta még a nyáron....és lehet hogy mégsem...és ez a legnagyobb flusztráció...azabaj.Na de nem offolok már...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 28., hétfő 12:28

Ez ott botlik, hogy CR-nek 3 helyzete volt + kiosztott egy kulcspasszt, de degradáljuk le a keretet ismét... :roll:

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 28., hétfő 10:52

Matt009 írta:
morientes írta:Nekem biztató hogy Ronaldo elkapni látszik megint a fonalat...egyet ver münchenben én biztos vagyok benne...
Nem kötözködésképpen, de mégis mire alapozod ezt? A tegnapi két eltalált szuper bombájára? Jobb napjain is ellődözgeti az ilyen lehetőségek felét az égbe, az, hogy most mákkal kettőt jól eltalált, nem jelenti azt, hogy formában van. De ha még formában lenne, sem lenne 100%, hogy ver egyet. 1 db helyzete volt hazain, nem hiszem, hogy több lesz idegenben sem, ha szarul alakulnak a dolgok.

Amúgy nagyon kellene a gól CR-től, csak szerintem ez nem azon fog múlni, hogy formában van, vagy hogy akar-e vagy sem. Az egész azon múlik, hogy lesz-e lehetősége, meg mennyire lesz mákos a BM. Ha 10 perc után mennek kettővel, akkor végiggurigázzák a meccset anélkül, hogy helyzetbe kerülnénk.

3 vagy 4 helyzetünk lesz egész meccsen, abból kellene 2-t beverni, és így meglehet a továbbjutás. Másképp nem igazán hiszem. Lesz 3 gól a BM-ben kedden.

Matt009, általában egyet szoktam veled érteni, mivel jómagam is sokszor óvatos (pesszimista?) vagyok a csapattal kapcsolatban (mert maximalista vagyok én is, és az eredmény mellett szeretnék szép játékos is), de most vitatkoznék a véleményeddel, mert igenis fontos, hogy CR jól játszott ezen a meccsen. Sérült volt, a BM ellen első meccsen is kijött, hogy nincs játékban. Ha valakinél, akkor nála hangsúlyozottan fontos, hogy milyen formában lép pályára. Helyzetei úgyis meglesznek, pont ezért fontos, hogy el is higgye, hogy ezeket be tudja vágni. Hogy ne csak görcsöljön. A legjobb történt vele a legjobbkor. Aztán persze kell majd a mák is, nem vitatom. :)

Alapból én is több esélyt adnék a BM-nek a továbbjutásra, de most nagyon bízom a fiúkban, hogy megcsinálják. Remélem kicsit feljebb tudjuk majd tolni a védelmünket, és nagyon szívesen látnám azt a nyílt játékot a BBC-vel és DM-el a középpályán, mint amit a Barca ellen toltunk, kicsit több szerencsével és korrektebb bíráskodással, számomra az volna a csúcs, olyan játékkal legyőzni a BM-et. De ha taktikusan, akár buszozva is, de továbbjutunk, az sem fog érdekelni, ha Ivánék hetekig ezen siránkoznak, csak döntőzzünk már végre, és legyen meg akárhogy is a kupa a végén. Aztán jövőre majd jöhet az -ennél is- szebb játék. :)

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. április 27., vasárnap 21:41

dzsi91 írta:De úgyérzem ,hogy ez az egész műsor Ancelotti-nak szól amit már egy éve hallgatunk tőled...
Természetesen. Ilyen van, ez normális. Én is hasonlóan voltam Mourinhoval, a különbség az, hogy két és fél év után adtam ennek igazán hangot, amikor már körvonalazódott, hogy ez így nem fog működni. Mattnél pedig ez simán csak az unszimpátiából fakad. De az ellentéttől, ami ez és aközött van, hogy ő magát ennek ellenére totál elfogulatlannak, racionalistának és realistának állítja be, herótot kapok.
Hozzáteszem, én sem vagyok egy nagy Ancelotti fan, de az a két évet ő is megkapja tőlem.
Amellett pedig nem tudok elmenni, hogy közben ott feszít Löw a profilképén, aki szerintem totál alkalmatlan lenne a Real kispadjára, az okokat már többször leírták, leírtuk.
Merci Zizou!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 27., vasárnap 21:37

Kemény a Bayern ez tény, és még nem estek ki. Bármi lehetséges, mert ők jönni fognak, és ilyenkor hibázhatnak. Nálunk végre ott lehet egyszerre a pályán a két nagyágyú is, akik pont a támadó Bayern ellen lehetnek életveszélyesek. Nem kell lenézni az ellenfelet, de nem is kell úgy tekinteni rájuk, mint valami legyőzhetetlen szuper alakulat. Nem azok, és verhetőek. Ez a BL elődöntője, itt szoros és kemény párharcok vannak általában. Mi lehoztuk kapott gól nélkül a meccset, és ráadásul rúgtunk is egyet. Ennél tökéletesebb meccset el sem képzelhettünk volna. És igen, ez az eredmény jobb, mint a 3-0, mert látva a csapatot, képesek lazulni, és ezáltal megnehezíteni a saját dolgukat. Az X tökéletes nekünk, 1 góllal ki is kaphatunk. Lényeg az, hogy 1 gólt kell rúgnunk minimum, és onnantól kezdve tényleg nem szabad kiesnünk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2014. április 27., vasárnap 21:35

Hat szerintem pedig tovabb fogunk jutni Munchenben, foleg ha bale es CR jatszik meg talan bemzema, en egy szoros taktikai meccsre tippelek vagy netan egy adok kapok golos meccs ha az elejen golt kapunk, netan 2t is. ha ezt kivedekezzuk akkor szerintem lessz egy komoly taktikai meccs es biztos hogy 4-4-2es felallas lessz, szoval jatszuk azt amiben mi jobbak vagyunk mi a Bayernnel. Nem hinnem hogy jo lenne felvallani egy tamado jellegu meccset, foleg nem akkor amikor mar 12eve a dontorol es a 10ikrol almodozunk. Sima bekkeles, kis labdatartas es eletveszelyes kontrak en ezt hiszem hogy ez lessz. Mondjuk kiprobalnam egy bayern ellen a 4-3-3as standard tamado jellegu focinkat is de csak a csoportmeccseken ahol nem akkora gond ha rosszul sul el a dolog. Bar nehanyan attol is felnek hogy mi is 7et kaptunk volna vagy kapnank mint a Barca, de azt ne feledjuk hogy azert nekunk 2 komoly futogepunk van a szeleken es egy dolgozo kozepcsatar ami azert nem a Barca elso 3jatekosa. :) ha az egyik fel 2ik gyozelmeig tartana a meccs akkor siman ki lehetne probalni:)
A bajnoksag meg szerintem mostmar tenyleg nagyon tavolodik, nagyon biztam benne hogy ma botlanak a Valencianal az Atletico, sajnos nem tettek meg. Van egy olyan erzesem hogy mind mi mind az Atletico megnyeri az osszes hatralevo meccset igy az utolso forduloban mar a Barca megteszi azt a szivesseget hogy megveri es csak egymas elleni eredmenyek miatt leszunk 2ik helyezettek. Azt azert felejtsetek el hogy a barca otthon felteszi a kezet meg akkor is ha a realnak segit ha nem jatszik rendesen fair jatekot.
Annyi biztos hogy a bajnoksagban is van meg egy halvany kis remeny de ha netan elveszitjuk akkor Ramosnak szivesen irnek egy koszonetet amiert megtette azt a szivesseget hogy kiallittatta magat az El Clasicon, biztos vagyok benne hogy ha neymar belovi akkor 3-3 de ugyse nyernek, tuti hogy lottunk volna elol meg golt. Az a meccs pontja vagy pontjai nagyon fognak hianyozni. Hogy aztan Ramos artatlan volt vagy nem ezt mindenki eldonti maga, az biztos hogy lehetoseget adott arra a Neymarnak hogy eljatsza a nagyhalalt es a biro tokeletesen megette a szineszi alakitast amit talan soha nem tudunk meg hogy mennyire volt fault vagy sem.
Teny hogy Ramosra meg mindig haragszom szemelyesen, de ha a Bl dontoben o fejeli a gyoztes golt akkor megfogok bocsajtani neki a bunkosagaert, amiert valoszinuleg elveszitjuk a ligat.
Viszont a remeny hal meg utoljara szoval Hala Madrid es sok sikert, szerencset Munchenben. Szukseg lessz rajuk.
u.i.: bocsanat a karakterek miatt, nincs turelmem atmenni az irodaba az asztali gepemhez.
- Hasta el final, Vamos Real -

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 27., vasárnap 21:32

mert idegesek hogy a tologatós foci eredménytelen volt. ..és próbálnak magyarázkodni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: