A bajnoksag meg szerintem mostmar tenyleg nagyon tavolodik, nagyon biztam benne hogy ma botlanak a Valencianal az Atletico, sajnos nem tettek meg. Van egy olyan erzesem hogy mind mi mind az Atletico megnyeri az osszes hatralevo meccset igy az utolso forduloban mar a Barca megteszi azt a szivesseget hogy megveri es csak egymas elleni eredmenyek miatt leszunk 2ik helyezettek. Azt azert felejtsetek el hogy a barca otthon felteszi a kezet meg akkor is ha a realnak segit ha nem jatszik rendesen fair jatekot.
Annyi biztos hogy a bajnoksagban is van meg egy halvany kis remeny de ha netan elveszitjuk akkor Ramosnak szivesen irnek egy koszonetet amiert megtette azt a szivesseget hogy kiallittatta magat az El Clasicon, biztos vagyok benne hogy ha neymar belovi akkor 3-3 de ugyse nyernek, tuti hogy lottunk volna elol meg golt. Az a meccs pontja vagy pontjai nagyon fognak hianyozni. Hogy aztan Ramos artatlan volt vagy nem ezt mindenki eldonti maga, az biztos hogy lehetoseget adott arra a Neymarnak hogy eljatsza a nagyhalalt es a biro tokeletesen megette a szineszi alakitast amit talan soha nem tudunk meg hogy mennyire volt fault vagy sem.
Teny hogy Ramosra meg mindig haragszom szemelyesen, de ha a Bl dontoben o fejeli a gyoztes golt akkor megfogok bocsajtani neki a bunkosagaert, amiert valoszinuleg elveszitjuk a ligat.
Viszont a remeny hal meg utoljara szoval Hala Madrid es sok sikert, szerencset Munchenben. Szukseg lessz rajuk.
u.i.: bocsanat a karakterek miatt, nincs turelmem atmenni az irodaba az asztali gepemhez.