Akkor jól eldugták mert én egy játékoson sem látom, lehet a szememmel van baj...GT37 írta:Van rajtuk.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 27., vasárnap 22:23
Akkor jól eldugták mert én egy játékoson sem látom, lehet a szememmel van baj...GT37 írta:Van rajtuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 22:23
Én akit eddig láttam, azon nem volt.GT37 írta:Van rajtuk.Realista24 írta:Miért nincs fekete gyászszalag a Barcásokon? Vagy vak vagyok?
szerk.: Vagy nem? Adrianón most én sem láttam, de Sánchezen volt, az biztos.
Közben ott repül a Puskás-díj
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 27., vasárnap 22:21
Van rajtuk.Realista24 írta:Miért nincs fekete gyászszalag a Barcásokon? Vagy vak vagyok?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 27., vasárnap 22:20
Az mondjuk érdekes én sem látom. Ha jól emlékszem a mi fiainkon ott volt a fekete karszalag. Hát az szép. Még a tengeralattjáró játékosin is van...Realista24 írta:Miért nincs fekete gyászszalag a Barcásokon? Vagy vak vagyok?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 27., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 27., vasárnap 22:11
Ha megvernék az Atleticot, akkor is teljesen mindegy lenne, mert ők nyernek, ha addig nem bukna, és valószínű ezt a két gyenge meccset nem fogják.Remy írta:Akkor, hogy is lesz az utolsó forduló?Ennek itt vége. Barca elbukott mindent. És ezáltal valószínűleg nem tesznek nekünk szívességet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 27., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: rm222 » 2014. április 27., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 27., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 27., vasárnap 21:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 21:48
Mindannyian tudjuk, hogy mit jelent egy játékosnak, ha Guardiola az edzője. Már a Barcelona korosztályos csapatainak játékosaként megtapasztaltam, hogy olyan a rálátása a futballra, mint senki másnak. Nagy befolyással volt a pályafutásomra, sokat segített, és mindig őszinte volt velem. Nagyon sokkal tartozom neki. Rajongója vagyok a játékfilozófiájának, nagy szerepet játszott abban, hogy Münchenbe igazoltam”
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 27., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 27., vasárnap 21:45
Na ja, csak kozben pont van egy VB, ahol mindenki szeretne jatszani. Egy jo szezon a nemeteknel pedig eleg is lehet neki a kijutashoz. Ez IS kozrejatszhatott.Realista24 írta:Ezért írtam, hogy tisztában volt vele, hogy Xavi barátunk már csak a neve miatt van a csapatban, semmi másért. A következő év már az övé lett volna, ha valóban beváltja a hozzáfűzött reményeket.Pep volt a kulcs, de szerintem érezte, hogy a kulcsmeccseken Xavi lesz nyomatva, Pep meg sok lehetőséget ígért neki. Meg gondolom a pénz is szerepet játszott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 21:32
Ez a másik, a vezetőségi arrogancia. Nem a hosszabbításhoz kellett az egy meccs, hanem a kivásárlási ár jelentős csökkenéséhez, de lényegtelen végül is. A vezetőségük azt hitte, hogy így is-úgy is marad.R.M.C.F írta:megvolt szabva hány meccsen kell pályára lépnie a szerződés hosszabbításhoz. egy meccsen múlt. gondolom ez nem véletlen.Realista24 írta:Thiago maradt volna amugy szerintem. Tisztában volt vele, hogy eljön az ideje, véleményem szerint senki mas kedveert nem ment volna el, Pep volt a kulcsfigura.
Ezért írtam, hogy tisztában volt vele, hogy Xavi barátunk már csak a neve miatt van a csapatban, semmi másért. A következő év már az övé lett volna, ha valóban beváltja a hozzáfűzött reményeket.Pep volt a kulcs, de szerintem érezte, hogy a kulcsmeccseken Xavi lesz nyomatva, Pep meg sok lehetőséget ígért neki. Meg gondolom a pénz is szerepet játszott.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 27., vasárnap 20:54
megvolt szabva hány meccsen kell pályára lépnie a szerződés hosszabbításhoz. egy meccsen múlt. gondolom ez nem véletlen.Realista24 írta:Thiago maradt volna amugy szerintem. Tisztában volt vele, hogy eljön az ideje, véleményem szerint senki mas kedveert nem ment volna el, Pep volt a kulcsfigura.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 20:52
Pep volt a kulcs, de szerintem érezte, hogy a kulcsmeccseken Xavi lesz nyomatva, Pep meg sok lehetőséget ígért neki. Meg gondolom a pénz is szerepet játszott.Realista24 írta:Thiago maradt volna amugy szerintem. Tisztában volt vele, hogy eljön az ideje, véleményem szerint senki mas kedveert nem ment volna el, Pep volt a kulcsfigura.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 20:48
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem