Remélem a gólkirályi cím mellé bezsebeli az Aranycipőt is, Suárez ma sem lőtt egyet sem.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 28., hétfő 0:04
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. április 27., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 27., vasárnap 22:07
Meg több meccse, ha jól tudom.Realista24 írta:Ma is gol nelkul maradt. Szerintem Crnek konnyebb dolga van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 27., vasárnap 20:46
Kerlon írta:Nincs mit, amúgy itta Wiki oldala. Forlán és Henry voltak társgólkirályok. Ronaldo és Suárez... Szerintem Utóbbi fog nagyot hajrázni idén.KAG írta:Aha, köszönöm a válaszodat!![]()
Érdekes, mert, ha jól tudom akkor pl a BL gólkirályát "holtverseny" esetében azt tartják, aki kevesebb perc alatt rúgta a bizonyos gólmennyiséget
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 27., vasárnap 14:27
Nincs mit, amúgy itta Wiki oldala. Forlán és Henry voltak társgólkirályok. Ronaldo és Suárez... Szerintem Utóbbi fog nagyot hajrázni idén.KAG írta:Aha, köszönöm a válaszodat!![]()
Érdekes, mert, ha jól tudom akkor pl a BL gólkirályát "holtverseny" esetében azt tartják, aki kevesebb perc alatt rúgta a bizonyos gólmennyiséget
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 27., vasárnap 14:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 27., vasárnap 13:53
Társgólkirályok lesznek, ha jól emlékszem Forlannak is van valakivel ilyenje.KAG írta:Azt nem tudja valaki, hogy, ha esetleg a szezon végén is egálban vannak, de CR kevesebb meccsen lőtte uazt a mennyiséget akkor számítana-e a jobb gólarány?ismét ő az esélyes az aranycipőre tekintve, hogy a duplájával beérte Suarezt, így mindketten 30 gólnál járnak, ám Suarez ezt a mennyiséget 30 meccsen lőtte meg, míg Ronaldo 28-on. őket Costa követi 27-tel és Messi 26-tal. Ronaldo 3 vetélytársa ma játszik meccset. A spanyoloknak még 4 (5) meccsük van, Suareznek viszont már csak 3.
(Suarez 1.0 ; CR 1,1 jelenleg)
Tehát jelen esetben CR kapná nem?
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 27., vasárnap 13:24
Azt nem tudja valaki, hogy, ha esetleg a szezon végén is egálban vannak, de CR kevesebb meccsen lőtte uazt a mennyiséget akkor számítana-e a jobb gólarány?ismét ő az esélyes az aranycipőre tekintve, hogy a duplájával beérte Suarezt, így mindketten 30 gólnál járnak, ám Suarez ezt a mennyiséget 30 meccsen lőtte meg, míg Ronaldo 28-on. őket Costa követi 27-tel és Messi 26-tal. Ronaldo 3 vetélytársa ma játszik meccset. A spanyoloknak még 4 (5) meccsük van, Suareznek viszont már csak 3.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 27., vasárnap 12:58
Kellett ez a 2 bomba gól neki a bajorok előtt, mint egy falat kenyér --> jó lesz az, de vészhelyzetben ott van még Bale is!ellőtte a noname ellenfél ellen az egész puskaport, müntyenben oltári flop lesz.
persze kell majd a nagy arc, meg a reklamálás, jó lesz az
Ezt viszont adom, Karim szerintem is eltesz egyet Münchenben is!a párharcot benzema fogja lehozni nekünk
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 11:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 27., vasárnap 10:52
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 27., vasárnap 10:39
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 27., vasárnap 10:29
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 27., vasárnap 10:27
Talán nem lesz igazad,az Osasuna elleni felszabadult játéka és két gólja azt mutatja,hogy kipihente magát.Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy erre a szezonra már elvesztettük CR-t, ha vissza is tér formán kívül lesz és tele lesz görcsösséggel...kár, hogy a nagy rekordhajkurászás miatt nem lehet ott a szezon érdemi részén, amikor a legjobban kellene egy gólvágó...óriási hiba volt túlhajszolnia magát...emiatt CR és Ancelotti is hibás.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 27., vasárnap 10:09
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 27., vasárnap 10:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 27., vasárnap 10:04
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 27., vasárnap 1:57
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 22., kedd 13:46
csak az első perc után sírok, micsoda sutyerákokat talált meg ezekkel a zsugákkalhala real írta:új rom7ooo videó:
Cristiano Ronaldo ● The Playmaker ● Best Passes Ever HD
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem