Vagy Oxlade C. ha játszott volna...még esetleg Ramsey ha játszott volna

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 20:36
Vagy Oxlade C. ha játszott volna...még esetleg Ramsey ha játszott volna
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 18:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 17:40
Nekem Cech helyett inkább De Gea,Hazard helyett meg az utóbbi forma alapján meg Coutinho..de amúgy kb korrekt.A manchesteri kapus ha nincs,lehet a MU még itt sem tart....bár az a nagy bakija talán pont a soton ellen,az lehúzza kicsit...Az arsenal meg nyerje meg a rangadóit,azután lehet gondolkodni a bajnokságban...addig silencio...alexoxladjackoxi írta:Mit szóltok a PFA év csapatához: Cech - Coleman Kompany Cahill Shaw - Lallana Gerrard Yaya Hazard - Suarez Sturridge. Év játékosa: Suarez, év fiatal játékosa: Hazard. Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot, erre fel egy nyűves játékost sem tettek bele a csapatba. Szerintem Ramsey/Koscielny/Mertesacker közül az egyik bőven befért volna.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 28., hétfő 17:28
Hát ezt nem erre osztják. Tavasszal egyik Arsenal játékos sem mutatott értékelhetőt, ez lehetett a döntő. Yaya meg isten volt, és Gerrard is igen jól játszott végig. Max Cahillel lehet vitatkozni, egész évben kb azonos szintet hozott mint Mertesacker, de a március/április eleje döntött szerintem, ahol a komplett Arsenal flop volt, tetszik vagy sem.alexoxladjackoxi írta: Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 28., hétfő 17:12
Nekem nincs nagy gondom az év csapatával, mondjuk megértem a te álláspontodat is. Ramsey szerintem esélytelen, Gerrard és Yaya is kihagyhatatlan a középpályáról, hatalmas szezonjuk volt/van, de Mertesacker talán befért volna Cahill helyére.alexoxladjackoxi írta:Mit szóltok a PFA év csapatához: Cech - Coleman Kompany Cahill Shaw - Lallana Gerrard Yaya Hazard - Suarez Sturridge. Év játékosa: Suarez, év fiatal játékosa: Hazard. Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot, erre fel egy nyűves játékost sem tettek bele a csapatba. Szerintem Ramsey/Koscielny/Mertesacker közül az egyik bőven befért volna.
Lehet, hogy ő még Soldadóból is gólkirályt faragna.morientes írta:gondolok itt Kaboul,vagy éppen Soldado sportársakra...aki megcsinálta azt kicsiben kb,amit Fernando Torres...
Mármint hogy gólképtelen...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 17:08
voltak náluk jobbak.alexoxladjackoxi írta:Mit szóltok a PFA év csapatához: Cech - Coleman Kompany Cahill Shaw - Lallana Gerrard Yaya Hazard - Suarez Sturridge. Év játékosa: Suarez, év fiatal játékosa: Hazard. Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot, erre fel egy nyűves játékost sem tettek bele a csapatba. Szerintem Ramsey/Koscielny/Mertesacker közül az egyik bőven befért volna.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 28., hétfő 17:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 14:50
Tetszene ha vdb ezt a kettot vinne eloremorientes írta:Hát sztm a szeretett klubja inkább az espanol,de nem.vitázomMert így Townsend-, Rose- és Naughton-kaliberű világsztárokkal dolgozhatna. :salute: Amúgy nem tudom, igazából én sem látok sok esélyt arra, hogy elhagyná szeretett klubját a Spurs kedvéért. De hát a remény hal meg utoljára...
Aztán azt sem tom hogy azzal a tottenhamel mire menne az argentin,ugye gondolok itt Kaboul,vagy éppen Soldado sportársakra...aki megcsinálta azt kicsiben kb,amit Fernando Torres...
Mármint hogy gólképtelen...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 14:18
Hát sztm a szeretett klubja inkább az espanol,de nem.vitázomMert így Townsend-, Rose- és Naughton-kaliberű világsztárokkal dolgozhatna. :salute: Amúgy nem tudom, igazából én sem látok sok esélyt arra, hogy elhagyná szeretett klubját a Spurs kedvéért. De hát a remény hal meg utoljára...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 27., vasárnap 21:21
Mert így Townsend-, Rose- és Naughton-kaliberű világsztárokkal dolgozhatna.nmate írta:Miért hagyná ott a Sotont?
Egy spursös facebook-oldal rakta ki a hírt, amit bemásoltam, szóval csak reménykedni tudok abban, hogy nem csak úgy random jelölték meg a Sky-t forrásként.Caraway írta:Hát, én Skyon semmi ilyesmi hírt nem találtam...
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. április 27., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 27., vasárnap 20:51
Miért hagyná ott a Sotont?GT37 írta:Örülnék Pocchetinónak.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 27., vasárnap 20:12
HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. április 27., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 27., vasárnap 19:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 19:35
Suarez>Torres+Eto'o+BaKerlon írta:Persze, mert a Sterling, Coutinho, Henderson vagy a Chelseatől elüldözött Sturridge veretes névsor, még is élmény őket a legtöbbször nézni. ...ziro4vr írta:Mourinho ebből a chelsea-ből kihozza a maximumot szerintem, ez egy átmeneti év. Lehet mondani, hogy bőven van embere előre, de Oscar, Schürrle, Salah, Torres, a másik két csatár..ezek most/még/már középszerű emberek, nem képesek meccseket eldönteni, ha van mellettük 2-3 klasszis, akkor elvannak, de ha belőlük áll össze egy csapat az már baj. Hosszabb távon a keret támadó részlege nem elég jó egyszerűen, hogy folyamatosan hozza magát és a győzelmeket. Hátul viszont masszívak, a középpályán sok a célember, így viszont a nagy meccsekre Mourinho (hozzátéve a saját tudását) képes robbanó elegyet alkotni, akik bárhol képesek legalább nem kikapni. Szóval lehet tőlük tartani, lehet velük viccelődni, de jövőre még jobbak lesznek, bár ez főképp a PL-ben fog kijönni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 27., vasárnap 19:31
Persze, mert a Sterling, Coutinho, Henderson vagy a Chelseatől elüldözött Sturridge veretes névsor, még is élmény őket a legtöbbször nézni. ...ziro4vr írta:Mourinho ebből a chelsea-ből kihozza a maximumot szerintem, ez egy átmeneti év. Lehet mondani, hogy bőven van embere előre, de Oscar, Schürrle, Salah, Torres, a másik két csatár..ezek most/még/már középszerű emberek, nem képesek meccseket eldönteni, ha van mellettük 2-3 klasszis, akkor elvannak, de ha belőlük áll össze egy csapat az már baj. Hosszabb távon a keret támadó részlege nem elég jó egyszerűen, hogy folyamatosan hozza magát és a győzelmeket. Hátul viszont masszívak, a középpályán sok a célember, így viszont a nagy meccsekre Mourinho (hozzátéve a saját tudását) képes robbanó elegyet alkotni, akik bárhol képesek legalább nem kikapni. Szóval lehet tőlük tartani, lehet velük viccelődni, de jövőre még jobbak lesznek, bár ez főképp a PL-ben fog kijönni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 19:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 27., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 27., vasárnap 18:48
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem