Premier League

Foci a Real Madridon túl...
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 20:36

még esetleg Ramsey ha játszott volna 
Vagy Oxlade C. ha játszott volna... :lol: De hát azon a poszton is van vetélytárs...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 18:11

Cahill Terry mellett szerintem jobb védőnek tűnik mint amilyen, én lehet az öreget tettem volna be, de mindkettő komoly szezont hoz. Arsenalból valaki.. :lol: még esetleg Ramsey ha játszott volna végig az idény eleji formájában, de kit szorítana ki? Yayat? :lol:
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 17:40

alexoxladjackoxi írta:Mit szóltok a PFA év csapatához: Cech - Coleman Kompany Cahill Shaw - Lallana Gerrard Yaya Hazard - Suarez Sturridge. Év játékosa: Suarez, év fiatal játékosa: Hazard. Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot, erre fel egy nyűves játékost sem tettek bele a csapatba. Szerintem Ramsey/Koscielny/Mertesacker közül az egyik bőven befért volna.
Nekem Cech helyett inkább De Gea,Hazard helyett meg az utóbbi forma alapján meg Coutinho..de amúgy kb korrekt.A manchesteri kapus ha nincs,lehet a MU még itt sem tart....bár az a nagy bakija talán pont a soton ellen,az lehúzza kicsit...Az arsenal meg nyerje meg a rangadóit,azután lehet gondolkodni a bajnokságban...addig silencio...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 28., hétfő 17:28

alexoxladjackoxi írta: Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot,
Hát ezt nem erre osztják. Tavasszal egyik Arsenal játékos sem mutatott értékelhetőt, ez lehetett a döntő. Yaya meg isten volt, és Gerrard is igen jól játszott végig. Max Cahillel lehet vitatkozni, egész évben kb azonos szintet hozott mint Mertesacker, de a március/április eleje döntött szerintem, ahol a komplett Arsenal flop volt, tetszik vagy sem.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 28., hétfő 17:12

alexoxladjackoxi írta:Mit szóltok a PFA év csapatához: Cech - Coleman Kompany Cahill Shaw - Lallana Gerrard Yaya Hazard - Suarez Sturridge. Év játékosa: Suarez, év fiatal játékosa: Hazard. Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot, erre fel egy nyűves játékost sem tettek bele a csapatba. Szerintem Ramsey/Koscielny/Mertesacker közül az egyik bőven befért volna.
Nekem nincs nagy gondom az év csapatával, mondjuk megértem a te álláspontodat is. Ramsey szerintem esélytelen, Gerrard és Yaya is kihagyhatatlan a középpályáról, hatalmas szezonjuk volt/van, de Mertesacker talán befért volna Cahill helyére.

Branislav Ivanovic & Patrice Evra were amongst other players that voted for Luis Suárez to win PFA player of the year.
morientes írta:gondolok itt Kaboul,vagy éppen Soldado sportársakra... :mrgreen: aki megcsinálta azt kicsiben kb,amit Fernando Torres... :lol: Mármint hogy gólképtelen...:D
Lehet, hogy ő még Soldadóból is gólkirályt faragna. :lol:

De mondjuk hozhatná magával Lallanát, Shaw-t meg Jay Rodríguezt, nem lenne rossz. :lol: Álmodozásbú' ki.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 28., hétfő 17:08

voltak náluk jobbak.
az arsenal ismét nem jutott sehova idén se.
ezek a tények, mi ezzel a baj?
Kép
Kép
Kép

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. április 28., hétfő 17:01

Mit szóltok a PFA év csapatához: Cech - Coleman Kompany Cahill Shaw - Lallana Gerrard Yaya Hazard - Suarez Sturridge. Év játékosa: Suarez, év fiatal játékosa: Hazard. Számomra nevetséges, hogy mi vezettük a legtovább a táblázatot, erre fel egy nyűves játékost sem tettek bele a csapatba. Szerintem Ramsey/Koscielny/Mertesacker közül az egyik bőven befért volna.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 28., hétfő 14:50

morientes írta:
Mert így Townsend-, Rose- és Naughton-kaliberű világsztárokkal dolgozhatna. :salute: Amúgy nem tudom, igazából én sem látok sok esélyt arra, hogy elhagyná szeretett klubját a Spurs kedvéért. De hát a remény hal meg utoljára...
Hát sztm a szeretett klubja inkább az espanol,de nem.vitázom :)
Aztán azt sem tom hogy azzal a tottenhamel mire menne az argentin,ugye gondolok itt Kaboul,vagy éppen Soldado sportársakra... :mrgreen: aki megcsinálta azt kicsiben kb,amit Fernando Torres... :lol: Mármint hogy gólképtelen...:D
Tetszene ha vdb ezt a kettot vinne elore :lol:
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 28., hétfő 14:18

Mert így Townsend-, Rose- és Naughton-kaliberű világsztárokkal dolgozhatna. :salute: Amúgy nem tudom, igazából én sem látok sok esélyt arra, hogy elhagyná szeretett klubját a Spurs kedvéért. De hát a remény hal meg utoljára...
Hát sztm a szeretett klubja inkább az espanol,de nem.vitázom :)
Aztán azt sem tom hogy azzal a tottenhamel mire menne az argentin,ugye gondolok itt Kaboul,vagy éppen Soldado sportársakra... :mrgreen: aki megcsinálta azt kicsiben kb,amit Fernando Torres... :lol: Mármint hogy gólképtelen...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 27., vasárnap 21:21

nmate írta:Miért hagyná ott a Sotont?
Mert így Townsend-, Rose- és Naughton-kaliberű világsztárokkal dolgozhatna. :salute: Amúgy nem tudom, igazából én sem látok sok esélyt arra, hogy elhagyná szeretett klubját a Spurs kedvéért. De hát a remény hal meg utoljára...
Caraway írta:Hát, én Skyon semmi ilyesmi hírt nem találtam...
Egy spursös facebook-oldal rakta ki a hírt, amit bemásoltam, szóval csak reménykedni tudok abban, hogy nem csak úgy random jelölték meg a Sky-t forrásként. :D

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. április 27., vasárnap 21:02

Hát, én Skyon semmi ilyesmi hírt nem találtam...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 27., vasárnap 20:51

Lehet nem szeretni Mourinho munkáját (én sem szeretem), de megkérdőjelezni az eredményeit badarság.
GT37 írta:Örülnék Pocchetinónak.
Miért hagyná ott a Sotont?

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 27., vasárnap 20:12

A SkySports értesülései szerint:
Louis van Gaal > Man. United
David Moyes > Southampton
Mauricio Pocchetino > SPURS

Örülnék Pocchetinónak. :salute: :agree:

CFC95
Kedvenc játékosaid: Lampard, Terry
Kedvenc csapatod: Chelsea

HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. április 27., vasárnap 20:09

Mert azt hiszitek, hogyha átengeditek a Chelseanek a területet, akkor már hátul nem lesznek stabilak? :lol: :lol: Fuck logic.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 27., vasárnap 19:52

Ez nem kis ferdítés, hanem hatalmas, szóval a "vita" a részemről itt véget is ért. :)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 19:35

Kerlon írta:
ziro4vr írta:Mourinho ebből a chelsea-ből kihozza a maximumot szerintem, ez egy átmeneti év. Lehet mondani, hogy bőven van embere előre, de Oscar, Schürrle, Salah, Torres, a másik két csatár..ezek most/még/már középszerű emberek, nem képesek meccseket eldönteni, ha van mellettük 2-3 klasszis, akkor elvannak, de ha belőlük áll össze egy csapat az már baj. Hosszabb távon a keret támadó részlege nem elég jó egyszerűen, hogy folyamatosan hozza magát és a győzelmeket. Hátul viszont masszívak, a középpályán sok a célember, így viszont a nagy meccsekre Mourinho (hozzátéve a saját tudását) képes robbanó elegyet alkotni, akik bárhol képesek legalább nem kikapni. Szóval lehet tőlük tartani, lehet velük viccelődni, de jövőre még jobbak lesznek, bár ez főképp a PL-ben fog kijönni.
Persze, mert a Sterling, Coutinho, Henderson vagy a Chelseatől elüldözött Sturridge veretes névsor, még is élmény őket a legtöbbször nézni. ... :)
Suarez>Torres+Eto'o+Ba
Sturridge>Schürrle
Coutinho>Oscar
Sterling>Salah
Hazardot kihagytam hogy legyen benne némi ferdítés :mrgreen: de ha azt nézzük hogy neki kéne a meccseldöntő faktornak lennie, akkor Suarez kiemelhető ide is, és lám
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 27., vasárnap 19:31

ziro4vr írta:Mourinho ebből a chelsea-ből kihozza a maximumot szerintem, ez egy átmeneti év. Lehet mondani, hogy bőven van embere előre, de Oscar, Schürrle, Salah, Torres, a másik két csatár..ezek most/még/már középszerű emberek, nem képesek meccseket eldönteni, ha van mellettük 2-3 klasszis, akkor elvannak, de ha belőlük áll össze egy csapat az már baj. Hosszabb távon a keret támadó részlege nem elég jó egyszerűen, hogy folyamatosan hozza magát és a győzelmeket. Hátul viszont masszívak, a középpályán sok a célember, így viszont a nagy meccsekre Mourinho (hozzátéve a saját tudását) képes robbanó elegyet alkotni, akik bárhol képesek legalább nem kikapni. Szóval lehet tőlük tartani, lehet velük viccelődni, de jövőre még jobbak lesznek, bár ez főképp a PL-ben fog kijönni.
Persze, mert a Sterling, Coutinho, Henderson vagy a Chelseatől elüldözött Sturridge veretes névsor, még is élmény őket a legtöbbször nézni. ... :)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 27., vasárnap 19:28

Mourinho ebből a chelsea-ből kihozza a maximumot szerintem, ez egy átmeneti év. Lehet mondani, hogy bőven van embere előre, de Oscar, Schürrle, Salah, Torres, a másik két csatár..ezek most/még/már középszerű emberek, nem képesek meccseket eldönteni, ha van mellettük 2-3 klasszis, akkor elvannak, de ha belőlük áll össze egy csapat az már baj. Hosszabb távon a keret támadó részlege nem elég jó egyszerűen, hogy folyamatosan hozza magát és a győzelmeket. Hátul viszont masszívak, a középpályán sok a célember, így viszont a nagy meccsekre Mourinho (hozzátéve a saját tudását) képes robbanó elegyet alkotni, akik bárhol képesek legalább nem kikapni. Szóval lehet tőlük tartani, lehet velük viccelődni, de jövőre még jobbak lesznek, bár ez főképp a PL-ben fog kijönni.
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 27., vasárnap 18:48

Nincs még ez lefutva a liverpoolnak..csak most kicsit nehezebb helyzetbe kerültek.Bukhat még a city.De még egy bukta,nem fér bele...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 27., vasárnap 18:48

az evertonnal az a baj, hogy a 4. helyet bukni fogják, azért meg nem fognak megszakadni, hogy a városi riválist bajnoki címhez segítsék...talán a villa vagy a whu buszparkoltatással megcsípheti őket. a pool-nak az evertontól függetlenül is meglehet még. ha bukják, szegény gerrardot kiskanállal kell majd összekaparni. ekkora hibát bakker...

Vissza: