Értelek, van benne ráció is, de beszédes a mostani nyilatkozata, ami szerint soha nem nézték jó szemmel, hogy itt van. Így a vezetőségnél gyanítom, hogy nem így gondolkodnak. Eladnak egy drágán érkezett játékost, aki ráadásul Mourinho embere, portugál. Helyette betesznek egy saját nevelést, aki ingyen van, és kész is a marketing.én is úgy gondolkozom hogy marcelo az alap kezdő. de közbejöhet akármi. egy vehemensebb meccs amin kiszórja magát. jön egy sérülés hetekre kidől és nem egy coentrao lép be helyette mint idén. hanem egy nacho. mekkora visszaesés ez minőségben. idén egyáltalán nem voltam ideges mikor nem volt marcelo. tudtam hogy coentrao lehozza az elvártat és valljuk be lehozta. nálam retkes pár milliónál többet ér a biztonság érzet hogy két ilyen balhátvédünk van de ezt elégszer mondtam. nem létszükség Coentraoból befolyt pénz. nem tudjuk annyiért eladni amennyiért jónak mondható főleg hogy nem hozunk a helyére senkit hanem marad nacho.
Szerintem egyébként Pérez nagyjából ki fogja "selejtezni" a Mendes féle brigád egy részét (Coentrao, Pepe, DM). Kérdés, hogy ez miként befolyásolja CR helyzetét. Remélem Mendes nem teszi rá a kezét Varanera.