Csinálhatod azt is mint GT..nem muszáj megutálnipheco írta:én csak egyet kérek, hogy Reus ne menjen oda, nem szeretném megutálni az egyik kedvenc játékosom

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 27., vasárnap 16:12
Csinálhatod azt is mint GT..nem muszáj megutálnipheco írta:én csak egyet kérek, hogy Reus ne menjen oda, nem szeretném megutálni az egyik kedvenc játékosom
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 27., vasárnap 15:32
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 27., vasárnap 15:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 27., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 27., vasárnap 13:21
Én ugyan nem rajongok egyikért sem,de akiket kedvelek az Yaya Toure,Ramires,Hazard,Kun,Coutinho....hitrelen ezek jutottak most eszembe...Amúgy remélem nem öltözik gránátvörösbe Marco, azon kevés játékosok egyike, akikért annak ellenére is rajongok, hogy nem a Realban játszanak. Manapság talán ő meg Suarez meg Silva ilyenek csak, na meg ugye Higu. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 27., vasárnap 13:13
Lehet vitatkozni a szavakon, hogy ki mennyire elit, viszont a lenyeg az hogy Song az Arsenalban egy nagyon jo teljesitmenyt lehozott, amivel siman befert volna hozzank Khedira helyere vagy akar a padra a nemet moge. Ezert pedig sokan kritizaltak Perezt hogy egy jo jatekost olcso aron nem szerzett meg nekunk ugy, hogy pont azon a poszton vagyunk gyengek. Az meg egyertelmu volt mar akkor is hogy Song azert megy a Barcaba hogy nyerjen valamit, meg hat a penz se jon rosszul. Mert ha egy Yaya-t nem jatszattak Busquets miatt, akkor ot se fogjak.R.M.C.F írta:azt mondtam. mert nem volt soha az.Galacticos írta: azt mondtad hogy nem szűk elit, és azért lett felszopkodva mert megvette a barca.
holott az idény ami után megvették, az elit volt.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. április 27., vasárnap 13:11
Ő, ne legyünk kétszínűek, az ilyen dolgok a madridi vezetőséget sem szokták izgatni, ha egy nagyobb név kerül számításba. És őszintén, még az Udinében bírtam Sánchezt, de hogyha a Realban lenne, és választhatnék közte meg Reus közt... hát szó nélkül cserélnék.De egy olyan Sanchezt adnának aki idén legtöbbet kihùzta őket a szarból kb, és 2.legtöbb gólt rùgta a barcában...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 27., vasárnap 13:08
Mint pl uruguay ellen....vagy paraguay ellen már nem is tom hirtelen...pedig annak tétje sem volt...hummelstől se szarnám össze magam benne is benne van a hiba ha nagy a tét..
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 27., vasárnap 12:59
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 27., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 27., vasárnap 12:19
Nem is az, hogy nagy durranás, de hova akárják igazolni Reust? Ennyire szarul állnak a széllen??Csabi írta:miért ne férne. mi ettől már durvábbat is igazoltunk már. ezekből csak reus lenne nagy durranás. kroosnak lejár a szerződése, gündogan egy éve sérült, vertonghent kétlem hogy egy barca ne tudna leigazolni.akik ilyet szeretnének, hogy Hummels, Reus, Vertonghen, Gündogan/Kroos azok mit éreznek? Mert egyesek ùgy gondolják, hogy egy ilyen pakk belefér nyárra. Ja és még csatárt is olvastam padra...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 27., vasárnap 11:55
azt mondtam. mert nem volt soha az.Galacticos írta:azt mondtad hogy nem szűk elit, és azért lett felszopkodva mert megvette a barca.R.M.C.F írta:Sose mondtam hogy nem jó. mást mondtam.
holott az idény ami után megvették, az elit volt.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 27., vasárnap 11:37
Maga az elgondolás szerintem egyáltalán nem rossz, én is sokat gondolkodtam már azon, hogy kellene egy középcsatár Messi elé. Sokoldalúbb, rugalmasabb lenne ezáltal a játékunk, és végre lenne valaki, akinek a fejét meg lehetne célozni a beadásoknál.Galacticos írta:odaát olvastam sok olyat hogy mandzukic fent, pedro/alexis a jobbszélen és neymar a balon messi meg mögöttük. erről te mit gt? most nem azért de ekkora hülyeséget rég olvastam még ott is. messi aki nem fut, nem küzd, nem hajt -és jöhettek a vb-vel tavaly is ezt csinálta már- totál motiválatlan őt beraknátok egy viszonylag melós posztra? mert ott neki komoly védekező szerepe kéne hogy legyen. de azt mondom adja az isten hogy így játszatok.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2014. április 27., vasárnap 11:34
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 27., vasárnap 11:25
azt mondtad hogy nem szűk elit, és azért lett felszopkodva mert megvette a barca.R.M.C.F írta:Sose mondtam hogy nem jó. mást mondtam.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 27., vasárnap 11:22
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 27., vasárnap 11:12
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 27., vasárnap 11:07
azért ez enyhe túlzás nem?GT37 írta:eladjuk Alvest 35 millióért, Mascheranót 40-ért, Afellay-t 15-ért, Tellót 25-ért, Songot 32-ért, Alexist 50-60-ért, és meg is van.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 27., vasárnap 11:00
miért ne férne. mi ettől már durvábbat is igazoltunk már. ezekből csak reus lenne nagy durranás. kroosnak lejár a szerződése, gündogan egy éve sérült, vertonghent kétlem hogy egy barca ne tudna leigazolni.akik ilyet szeretnének, hogy Hummels, Reus, Vertonghen, Gündogan/Kroos azok mit éreznek? Mert egyesek ùgy gondolják, hogy egy ilyen pakk belefér nyárra. Ja és még csatárt is olvastam padra...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 27., vasárnap 10:46
Jó, hát mindenhol vannak nagy FM-huszárok.Géci írta:akik ilyet szeretnének, hogy Hummels, Reus, Vertonghen, Gündogan/Kroos azok mit éreznek? Mert egyesek ùgy gondolják, hogy egy ilyen pakk belefér nyárra. Ja és még csatárt is olvastam padra...
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem