Lehet vitatkozni a szavakon, hogy ki mennyire elit, viszont a lenyeg az hogy Song az Arsenalban egy nagyon jo teljesitmenyt lehozott, amivel siman befert volna hozzank Khedira helyere vagy akar a padra a nemet moge. Ezert pedig sokan kritizaltak Perezt hogy egy jo jatekost olcso aron nem szerzett meg nekunk ugy, hogy pont azon a poszton vagyunk gyengek. Az meg egyertelmu volt mar akkor is hogy Song azert megy a Barcaba hogy nyerjen valamit, meg hat a penz se jon rosszul. Mert ha egy Yaya-t nem jatszattak Busquets miatt, akkor ot se fogjak.R.M.C.F írta:azt mondtam. mert nem volt soha az.Galacticos írta: azt mondtad hogy nem szűk elit, és azért lett felszopkodva mert megvette a barca.
holott az idény ami után megvették, az elit volt.

Real Madrid vs. Barcelona
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ő, ne legyünk kétszínűek, az ilyen dolgok a madridi vezetőséget sem szokták izgatni, ha egy nagyobb név kerül számításba. És őszintén, még az Udinében bírtam Sánchezt, de hogyha a Realban lenne, és választhatnék közte meg Reus közt... hát szó nélkül cserélnék.De egy olyan Sanchezt adnának aki idén legtöbbet kihùzta őket a szarból kb, és 2.legtöbb gólt rùgta a barcában...
Amúgy remélem nem öltözik gránátvörösbe Marco, azon kevés játékosok egyike, akikért annak ellenére is rajongok, hogy nem a Realban játszanak. Manapság talán ő meg Suarez meg Silva ilyenek csak, na meg ugye Higu.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mint pl uruguay ellen....vagy paraguay ellen már nem is tom hirtelen...pedig annak tétje sem volt...hummelstől se szarnám össze magam benne is benne van a hiba ha nagy a tét..

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
De egy olyan Sanchezt adnának aki idén legtöbbet kihùzta őket a szarból kb, és 2.legtöbb gólt rùgta a barcában...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
alexis nem jött be nekik, pedro nem kezdő anyag, tellót hagyjuk. van egy neymarjuk, messi meg valószínűsíthetően ott fog játszani, ahol akar, és az nem szélen lesz.
-
Nem is az, hogy nagy durranás, de hova akárják igazolni Reust? Ennyire szarul állnak a széllen??Csabi írta:miért ne férne. mi ettől már durvábbat is igazoltunk már. ezekből csak reus lenne nagy durranás. kroosnak lejár a szerződése, gündogan egy éve sérült, vertonghent kétlem hogy egy barca ne tudna leigazolni.akik ilyet szeretnének, hogy Hummels, Reus, Vertonghen, Gündogan/Kroos azok mit éreznek? Mert egyesek ùgy gondolják, hogy egy ilyen pakk belefér nyárra. Ja és még csatárt is olvastam padra...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
azt mondtam. mert nem volt soha az.Galacticos írta:azt mondtad hogy nem szűk elit, és azért lett felszopkodva mert megvette a barca.R.M.C.F írta:Sose mondtam hogy nem jó. mást mondtam.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Alvesék áránál ironizáltam természetesen. Reálisan nézve Alvesért talán kipengetne valamelyik olajcsapat 25-öt nagyjából, annál többet nem hiszem, Mascherano legfeljebb 20-22, Afellay aprópénz, Tello maximum egy tízes, Song piaci értéke szerintem is csökkent, mióta megvettük, a transfermarkt 16 millió eurót ír, ennél talán valamennyivel többért is meg lehetne válni tőle. Sánchez pedig 35 körül lehet talán, de tőle nem válnék meg.
Alves... Hát nehéz kérdés. Egyrészt sajnos már egy jó ideje csak stagnál, vagy éppen visszaesőben van a teljesítménye, ezt idén is megfigyelhettük, sok értelmetlen labdavesztés, gyenge beadás, nem ér vissza időben, satöbbi, satöbbi. Viszont ezek ellenére is nagy pluszt jelent többnyire támadásban, azzal, hogy Messivel nagyon jól megértik egymást, érzi a rövidpasszos játékot, és be tud kapcsolódni a kényszerítőzgetésekbe, ami által könnyebb felbontani az ellenfél védelmét. Illetve ami még probléma, hogy nem lenne kivel pótolni, elég szegényes a jobbhátvéd-piac, most így nem is tudok olyan jobbhátvédet mondani, aki viszonylag normális áron megszerezhető lenne és egyértelmű előrelépést jelentene a brazilhoz képest. Úgyhogy én megtartanám még Alvest, és adnék egy esélyt Montoyának is, hátha képes lesz pótolni Alvest. (Ezt mondjuk kétlem, eleinte azt gondoltam, hogy ő lesz a jövő első számú jobbhátvédje Barcelonában, de azóta lett már kétségem ezzel kapcsolatban, támadásban közel sem nyújt annyit, mint Dani, és védekezésben is vannak hiányosságai.
Viszont ez tényleg csak akkor működne, ha egyrészt a két szélső még a szokásosnál is többet védekezne, másrészt Messi is melózna egy kicsit, mert az nem megy, hogy védekezésben két ember mínusszal indulunk Messi és a középcsatár miatt.
Rátérve a középhátvédekre. Egy igazolás a kezdőcsapatba alap. Piqué mellé, mondjuk. Tegyük fel, hogy jön Vertonghen (sweet dreams), így lenne egy Piqué-Vertonghen-Bartra-Mascherano négyes, ezzel abszolút kiegyeznék, ha Masch csak negyedik számú bekk lenne. Őt nem is adnám el, bár ha nagyon menni akar (elvileg nem ez a helyzet), és a Napoli letesz érte egy szép ajánlatot az asztalra, akkor mehet, ha hozunk a helyére egy fiatalabb, tehetséges védőt, Inigo Martínezt például, illetve erről a baseles Schar gyerekről is írtak, igaz, őt én még nem igazán láttam játszani. De mondom, ez nem létfontosságú. Az a legfontosabb, hogy vegyünk egy klasszis középhátvédet, és ne sajnáljuk érte a pénzt, ne érjük be valami másodvonalas dél-amerikai hátvéddel.
Akiknek örülnék: Vertonghen, Mangala, Hummels, David Luiz, ebben a sorrendben. Rájuk talán még van is esélyünk. Thiago Silva játékát is szeretem, de őt két-három éve kellett volna leigazolni.
Vidal... Neki valahogy nem látom a helyét ebben a csapatban, ha nem történnek jelentős szerkezeti változtatások, akkor semmiképpen sem. Az a box-to-box poszt, amit játszik a Juventusban, itt nincs meg. Xavi helyére szerintem kevés lenne, nincs benne olyan szintű irányítói véna, hogy a karmesteri pálcát a kezébe lehessen adni, Busquetset meg nem hiszem, hogy kiszorítaná, ebbe a 4-3-3-as rendszerbe Sergio a tökéletes szűrő.
Illetve, ahogy írtam, baromi drága lenne, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen pénzekért igazoljunk embert a középpályára, amikor nagy védőhiánnyal küzdünk.
Alves... Hát nehéz kérdés. Egyrészt sajnos már egy jó ideje csak stagnál, vagy éppen visszaesőben van a teljesítménye, ezt idén is megfigyelhettük, sok értelmetlen labdavesztés, gyenge beadás, nem ér vissza időben, satöbbi, satöbbi. Viszont ezek ellenére is nagy pluszt jelent többnyire támadásban, azzal, hogy Messivel nagyon jól megértik egymást, érzi a rövidpasszos játékot, és be tud kapcsolódni a kényszerítőzgetésekbe, ami által könnyebb felbontani az ellenfél védelmét. Illetve ami még probléma, hogy nem lenne kivel pótolni, elég szegényes a jobbhátvéd-piac, most így nem is tudok olyan jobbhátvédet mondani, aki viszonylag normális áron megszerezhető lenne és egyértelmű előrelépést jelentene a brazilhoz képest. Úgyhogy én megtartanám még Alvest, és adnék egy esélyt Montoyának is, hátha képes lesz pótolni Alvest. (Ezt mondjuk kétlem, eleinte azt gondoltam, hogy ő lesz a jövő első számú jobbhátvédje Barcelonában, de azóta lett már kétségem ezzel kapcsolatban, támadásban közel sem nyújt annyit, mint Dani, és védekezésben is vannak hiányosságai.
Maga az elgondolás szerintem egyáltalán nem rossz, én is sokat gondolkodtam már azon, hogy kellene egy középcsatár Messi elé. Sokoldalúbb, rugalmasabb lenne ezáltal a játékunk, és végre lenne valaki, akinek a fejét meg lehetne célozni a beadásoknál.Galacticos írta:odaát olvastam sok olyat hogy mandzukic fent, pedro/alexis a jobbszélen és neymar a balon messi meg mögöttük. erről te mit gt? most nem azért de ekkora hülyeséget rég olvastam még ott is. messi aki nem fut, nem küzd, nem hajt -és jöhettek a vb-vel tavaly is ezt csinálta már- totál motiválatlan őt beraknátok egy viszonylag melós posztra? mert ott neki komoly védekező szerepe kéne hogy legyen. de azt mondom adja az isten hogy így játszatok.![]()

Rátérve a középhátvédekre. Egy igazolás a kezdőcsapatba alap. Piqué mellé, mondjuk. Tegyük fel, hogy jön Vertonghen (sweet dreams), így lenne egy Piqué-Vertonghen-Bartra-Mascherano négyes, ezzel abszolút kiegyeznék, ha Masch csak negyedik számú bekk lenne. Őt nem is adnám el, bár ha nagyon menni akar (elvileg nem ez a helyzet), és a Napoli letesz érte egy szép ajánlatot az asztalra, akkor mehet, ha hozunk a helyére egy fiatalabb, tehetséges védőt, Inigo Martínezt például, illetve erről a baseles Schar gyerekről is írtak, igaz, őt én még nem igazán láttam játszani. De mondom, ez nem létfontosságú. Az a legfontosabb, hogy vegyünk egy klasszis középhátvédet, és ne sajnáljuk érte a pénzt, ne érjük be valami másodvonalas dél-amerikai hátvéddel.
Akiknek örülnék: Vertonghen, Mangala, Hummels, David Luiz, ebben a sorrendben. Rájuk talán még van is esélyünk. Thiago Silva játékát is szeretem, de őt két-három éve kellett volna leigazolni.
Vidal... Neki valahogy nem látom a helyét ebben a csapatban, ha nem történnek jelentős szerkezeti változtatások, akkor semmiképpen sem. Az a box-to-box poszt, amit játszik a Juventusban, itt nincs meg. Xavi helyére szerintem kevés lenne, nincs benne olyan szintű irányítói véna, hogy a karmesteri pálcát a kezébe lehessen adni, Busquetset meg nem hiszem, hogy kiszorítaná, ebbe a 4-3-3-as rendszerbe Sergio a tökéletes szűrő.
Illetve, ahogy írtam, baromi drága lenne, nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen pénzekért igazoljunk embert a középpályára, amikor nagy védőhiánnyal küzdünk.
- RealMadridFanatic
Érdekes a Barca jelenlegi helyzete, ha Messi motiválatlanságát nem tudják eltüntetni, akkor bajban lesznek. Mondjuk eleve szánalmas, hogy ideáig engedték fajulni a helyzetet. Ezzel amúgy szerintem magának a játékosnak is ártottak. Ezek szerint van olyan buta, hogy elhitte, hogy neki mindent lehet (mondjuk így jogosan?), és ahelyett, hogy hajtana a sikerekért, elismerésekért, nagyon látványos (és szerintem gusztustalan) módon tüntet a pályán.
Nélküle meg félkarú óriás ez a brigád. Vagy elküldeném, bármennyire is furcsán hangzik ez, vagy ha már megfőzte ezt a vezetőség, egye is meg, adjanak neki 30 millás fizut, vagy amennyit akar (az évi 100 millás híreket nem hiszem el azért...).
Igazolniuk pedig kell ugye.
Ter Stegen jön, nem rossz választás, tehetséges, olcsó.
Kell egy középső védő minimum, top kategória, nem egy Bartra - Mascherano vonulat. Ez sokba fog fájni.
Alvesért ha jó pénzt lehet még kaszálni, akkor szintén eladnám, persze nehéz megfelelő alternatívát találni, de ott van Montoya, aki állítólag jobb, mint Carvajal (
). Akkor hadd szóljon.
Középről Xavit ki kell gyomlálni, Fabregast motiválni, és visszarakni a helyére, ezzel már nagyot lehet lendíteni a dolgokon.
Előre meg nem feltétlenül igazolnék, Alexis nagy zsugás, csak bizalom kellene neki, meg korlátozásmentesség...
Jövőre ez szerintem vállalható lenne:
Ter Stegen - Montoya, Pigué, Mangala, Alba - Busquets, Fabregas, Iniesta - Alexis, Messi, Neymar
Padra maradhatna Mascherano (több poszton is bevethető), Adriano (szintén), Bartra, Rafinha (kölcsönből vissza), Xavi, Deulofeu (k.v.), Pedro, Sergi Roberto.
Még egy középső középpályást hoznék Song helyett max., de nem vagyok annyira tisztában azzal, hogy az utánpótlásban van-e most olyan arc, aki bedobható a mély vízbe.
Song, Tello, Cuenca, Affellay mehetne Isten hírével.
Nélküle meg félkarú óriás ez a brigád. Vagy elküldeném, bármennyire is furcsán hangzik ez, vagy ha már megfőzte ezt a vezetőség, egye is meg, adjanak neki 30 millás fizut, vagy amennyit akar (az évi 100 millás híreket nem hiszem el azért...).
Igazolniuk pedig kell ugye.
Ter Stegen jön, nem rossz választás, tehetséges, olcsó.
Kell egy középső védő minimum, top kategória, nem egy Bartra - Mascherano vonulat. Ez sokba fog fájni.
Alvesért ha jó pénzt lehet még kaszálni, akkor szintén eladnám, persze nehéz megfelelő alternatívát találni, de ott van Montoya, aki állítólag jobb, mint Carvajal (

Középről Xavit ki kell gyomlálni, Fabregast motiválni, és visszarakni a helyére, ezzel már nagyot lehet lendíteni a dolgokon.
Előre meg nem feltétlenül igazolnék, Alexis nagy zsugás, csak bizalom kellene neki, meg korlátozásmentesség...
Jövőre ez szerintem vállalható lenne:
Ter Stegen - Montoya, Pigué, Mangala, Alba - Busquets, Fabregas, Iniesta - Alexis, Messi, Neymar
Padra maradhatna Mascherano (több poszton is bevethető), Adriano (szintén), Bartra, Rafinha (kölcsönből vissza), Xavi, Deulofeu (k.v.), Pedro, Sergi Roberto.
Még egy középső középpályást hoznék Song helyett max., de nem vagyok annyira tisztában azzal, hogy az utánpótlásban van-e most olyan arc, aki bedobható a mély vízbe.
Song, Tello, Cuenca, Affellay mehetne Isten hírével.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Galacticos
azt mondtad hogy nem szűk elit, és azért lett felszopkodva mert megvette a barca.R.M.C.F írta:Sose mondtam hogy nem jó. mást mondtam.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Sose mondtam hogy nem jó. mást mondtam.
- Galacticos
azért ez enyhe túlzás nem?GT37 írta:eladjuk Alvest 35 millióért, Mascheranót 40-ért, Afellay-t 15-ért, Tellót 25-ért, Songot 32-ért, Alexist 50-60-ért, és meg is van.
mascherano hol ér negyven milliót? affelay pedig mikor játszott utoljára? ráadásul a szerződése is lejár jövőre és tudván hogy villát valami 5millióért adtátok el ez erősen álomvilág.
song se ér 32t. nagyon jó volt az arsenalban én itt is szívesen láttam volna -és igen rmcf song jó játékos(volt)- csak őt se játszatjátok vagy nem a posztján. gondold el nem tudom fejből mondom valami 25ért vettétek, szerinted most hogy nálatok van feljebb ment az ára? mondom én csak a villa bizniszből tudok kiindulni.
alexisért se fognak 60at fizetni, nem is értem hogy őt miért akarjátok eladni, ha nem kell messi alá játszania állítom van olyan jó mint a körberajongott brazil, és pedronál jobb.
alvest pedig eladnád? hát akkor megint +1 védőt kéne igazolnotok, azt adom hogy jóval visszaesett a teljesítménye a kezdeti szezonjaihoz képest de azért még mindig nem tudnék nála 5 jobb jobbhátvédet mondani.
odaát olvastam sok olyat hogy mandzukic fent, pedro/alexis a jobbszélen és neymar a balon messi meg mögöttük. erről te mit gt? most nem azért de ekkora hülyeséget rég olvastam még ott is. messi aki nem fut, nem küzd, nem hajt -és jöhettek a vb-vel tavaly is ezt csinálta már- totál motiválatlan őt beraknátok egy viszonylag melós posztra? mert ott neki komoly védekező szerepe kéne hogy legyen. de azt mondom adja az isten hogy így játszatok.

xavit el kéne felejteni. és akkor most jöhetne thiago de sajnos őt elszúrtátok. busquets korrekt lehozza amit neki le kell, nem rajta múlik. én azt sem tudom elképzelni hogy messi kimenjen a jobbszélre, neki gólokat kell rúgnia és nem cr hogy befele tologatva messziről tüzeljen és ezzel kihasználja azt hogy ellentétes láb/oldalon játszik.
kell nektek szerintem egy kapus, valdesnek jó szezonja volt de ki tudja hogy épül fel. erről a ter stegenről idén egy videót láttam. persze fiatal, meg nem szabad ebből kiindulni de azért na.

ott kéne kezdeni hogy xait elfelejteni messi hatalmánál meg vagy meghúzni a határt vagy eladni a picsába.
érdekes hogy shutter pont vidalt akarná, gt meg pont nem őt.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
miért ne férne. mi ettől már durvábbat is igazoltunk már. ezekből csak reus lenne nagy durranás. kroosnak lejár a szerződése, gündogan egy éve sérült, vertonghent kétlem hogy egy barca ne tudna leigazolni.akik ilyet szeretnének, hogy Hummels, Reus, Vertonghen, Gündogan/Kroos azok mit éreznek? Mert egyesek ùgy gondolják, hogy egy ilyen pakk belefér nyárra. Ja és még csatárt is olvastam padra...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jó, hát mindenhol vannak nagy FM-huszárok.Géci írta:akik ilyet szeretnének, hogy Hummels, Reus, Vertonghen, Gündogan/Kroos azok mit éreznek? Mert egyesek ùgy gondolják, hogy egy ilyen pakk belefér nyárra. Ja és még csatárt is olvastam padra...

Egyébként a listádról a második és a harmadik emberkét elfogadnám, Hummelstől kicsit félek, mivel ugyanolyan stílusú játékos alapvetően, mint Piqué, nem annyira gyors, és valamelyest sérülékeny is, Vertonghennek vagy Mangalának jobban örülnék. Gündoganra vagy Kroosra pedig nincs szükségünk érzésem szerint. Ha Busquets előtt a Fabregas-Iniesta páros lesz az alap, mögéjük pedig ott lesz még Xavi és Rafinha, az úgy nagyjából elég szerintem. Inkább a védőkérdésbe fektessünk több pénzt.
Vidalt én nem hoznám, nem mintha nem tartanám jó játékosnak, de szerintem meglennénk nélküle is, és baromi drága lenne, 45-50 alatt nem hiszem, hogy elengedné a Juve, így pedig a fontosabb igazolás(ok)ra nem biztos, hogy maradna elég pénz. Azt pedig nagyon nem szeretném, hogy megint igazoljunk egy top10-es védekező középpályást, hogy aztán megpróbáljunk középhátvédet faragni belőle.
-
Erre nem is gondoltamMyStiQ írta:Miért ne férne bele?
Neymar is csak 10 millióba került hivatalosan.

Amin viszont jót nevetek, hogy a többség ùgy gondolja, hogy az utánpótlásból simán megoldható... Remélem a vezetőség is így gondolja

Miért ne férne bele?

-
Őt eladják 5 milláért az Atleticonak 
Értelek Shutter, csak azt mond meg, hogy akik ilyet szeretnének, hogy Hummels, Reus, Vertonghen, Gündogan/Kroos azok mit éreznek? Mert egyesek ùgy gondolják, hogy egy ilyen pakk belefér nyárra. Ja és még csatárt is olvastam padra...

Értelek Shutter, csak azt mond meg, hogy akik ilyet szeretnének, hogy Hummels, Reus, Vertonghen, Gündogan/Kroos azok mit éreznek? Mert egyesek ùgy gondolják, hogy egy ilyen pakk belefér nyárra. Ja és még csatárt is olvastam padra...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alexis?'shutterisland írta:szerintem nem meglepő, egyrészt szeretnek a szurkolók football managerezni (ezt például itt is tapasztaljuk) másrészt meg volt ha jól rémlik egy nyilatkozat, hogy keretfrissítés várható a nyáron, aztán rápörögtek az emberek.
kapus ugye biztosan jön.
egy középhátvéd létszükséglet, pique jó, ha van egy értelmes társa, bartra ígéretes, mascherano hullámzó, és kb ennyien leszünk puyol visszavonulása miatt, szóval ezt már halogatni nem lehet.
egyébként most van egy olyan lázálmom, hogy xavi kezdőből ki, cesc be, iniesta egy sorral feljebb, és igazolni a kp-ra egy védekezésben és támadásban is helyt álló arcot, mint például vidal, cabaye vagy kpb.
aztán : új igazolás,busquets,cesc - iniesta,messi,ney formációt bepróbálni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
hát minek geeec....ott a topvkp song. én őt akarom fixbe jövőre.