schranzer írta:
Amúgy lehetséges Modric esete, lehet, hogy pont ezt akarja Carlo, amit mar itt tegnap leirtam, azaz a gyémánt alakzatot.
------------Vidal------------
--Modric---------Verratti--
------------Özil-------------
es ha meg egyszder beirod, akkor tedd Verattit hatra, Vidalt meg feljebb. Veratti inkabb a vedelem elott jatszik, Vidal a tipikus box-to-box aki belyatsza az egesz palyat. Nem lenne rossz ez a gyement, de ez nem fog mukodni. mert szenyo nelkul nem lehet a gyemantot megvalositani. CR es Neymar nem szenyo hiaba raktad oda oket szelrol indulnak, Ozil kozepen egyedul nem el meg kozepen, raadasul rendszeresen kimozog szelre kozepen meg senki nem lenne. Ezzel maris megbukott az egesz. Ha beteszunk vkit szenyoba akkor meg feloldalas lesz CR miatt mert a balszelrol indul, kozepen Ozil egy szenyo elol jobboldalt meg senki. Ha meg ozilt kitoljuk jobbra akkor mar nem beszelhetunk gyemantrol.
Ancelotti ket taktikaval lett BL gyoztes.
1. volt a gyemant, ket szenyoval szelso tkp-k nelkul.
----------Pirlo------------
Gattuso------Seedorf
--------Rui Costa-----
---Seva------Inzaghi-
2. karacsonyfa 1 szenyo, szelso tkp-k nelkul.
Gattuso-Pirlo-Ambrosini
-----Kaka-----Seedorf--
---------Inzaghi---------
Szerintem( de ez magan velemeny), nalunk vmi mast kell kitalalni. CR miatt szerintem egyik sem mukodne. Vagyis hat vmilyen szinten mukodne, de nem lenne annyira hatekony mint amit ok jatszottak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou

KAK