Melle meg egy Kroos es tanar kp-nk lesz.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 29., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 29., kedd 7:40
Na annak örülök, ha már ilyen korán elkezdenek dolgozni a nyáron. De a vb-t mondjuk úgy is megvárják legtöbb esetben.madridronie írta:A France Football szerint Zizou idén is el kezdett "telefonálni"Zidane ha llamado ya a Paul Pogba, a francia maestro Paul Pogbat tárcsázta, azt hiszem mindenki számára világos és egyértelmű, hogy miért!
:Đ
![]()
Na mindjárt írok is bele.istimester írta:Ezen a fórumon sem a "Könyvek" topik a legpörgősebb.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 29., kedd 1:08
HozzászólásSzerző: cart » 2014. április 29., kedd 0:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 29., kedd 0:46
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. április 29., kedd 0:07
Xabi egy rendkívül intelligens ember a pályán kívül is. A többiekről ez csak a legritkább esetben mondható elToti írta:felkerült az az utazásos videó münchenbe. kicsit behind the scenes. gépen mindenki táblagép, telefon, játszik, laptop, filmet néz... xabi alonso olvas. hatalmas.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 28., hétfő 22:11
A France Football szerint Zizou idén is el kezdett "telefonálni"Zidane ha llamado ya a Paul Pogba
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. április 28., hétfő 16:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 26., szombat 20:28
Ezt soha sem értettem. A szakavatatlanság csúcsa. Maradona is mekkora edző volt,meg van basten,meg gullit.Buda Márton: “Reménykedjünk abban, hogy 2016-ban leül Zinedine Zidane a padra, és csodát fogunk látni…” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 16:52
Nincs ilyen kitétel.Vezetheti ha az uefa JT-e kiküldi.Viszont erre nem nagyon van példa,de ha hibátlanul működik a meccsen akkor akár...én Damir Skominara voksoltam volna,így hogy Proenca ezt a rangadót vezeti majd,de mivel a spori botrányosan szar volt a sevilla-valencia EL elődöntőn,(megjegyzem az asszisztens baszta el,ahogy azt a bődületes lest nem vette észre),de a felelősség attól még az övé.Tehát nem érzem hogy odaadnák neki a BL döntőt...talán Rizzoli lehet a befutó,mivel neki europaba a kora miatt,még egy ilyen lehetősége nem igen lesz...csabi* írta:ha esetleg bejutunk a döntőbe akkor azt a meccset is vezethetné ő ? vagy van ilyen szabály, hogy az elődöntő után a döntőt nem vezetheti ?Csabi írta:Keresetek meghallgatva, Proenca vezeti a visszavagot.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 26., szombat 16:39
A Lane-re jöhetne, kíváncsi lennék, hogy ízlene Townsendnek, Rose-nak, Kaboulnak meg a többieknek a tiki-taka.Remy írta:Majd megy a SpurshözSőt... tegyük fel ez nem kapcsa, akkor viszont van rá esély, hogy visszamegy a barcába.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 26., szombat 16:38
Én arra lennék kíváncsi - és talán ez a legfontosabb -, hogy a játékosok maguk hogy élik meg ezt a rendszert és felfogást. Mennyire érzik jól magukat a pályán most és mennyire érezték jól magukat 1 éve. Bár ez valószínű nem fog kiderülni, nyalás megy ide-oda úgyis.schranzer írta:Az AS szerint a Bayern München vezetősége szerint a csapat sokpasszos játéka nem illeszkedik a klub hagyományaihoz illeszkedő direkt stílushoz, így amennyiben a Real Madrid jut be a BL-döntőbe, Guardiola szerződését felbonthatják.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 26., szombat 16:35
Majd megy a SpurshözGéci írta:Simán kinézem a BM-ből, hogy ezt meglépi... Még végén Pep lesz a MU új edzőjeschranzer írta:Az AS szerint a Bayern München vezetősége szerint a csapat sokpasszos játéka nem illeszkedik a klub hagyományaihoz illeszkedő direkt stílushoz, így amennyiben a Real Madrid jut be a BL-döntőbe, Guardiola szerződését felbonthatják.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 26., szombat 16:28
Simán kinézem a BM-ből, hogy ezt meglépi... Még végén Pep lesz a MU új edzőjeschranzer írta:Az AS szerint a Bayern München vezetősége szerint a csapat sokpasszos játéka nem illeszkedik a klub hagyományaihoz illeszkedő direkt stílushoz, így amennyiben a Real Madrid jut be a BL-döntőbe, Guardiola szerződését felbonthatják.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 26., szombat 15:34
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. április 26., szombat 15:17
ha esetleg bejutunk a döntőbe akkor azt a meccset is vezethetné ő ? vagy van ilyen szabály, hogy az elődöntő után a döntőt nem vezetheti ?Csabi írta:Keresetek meghallgatva, Proenca vezeti a visszavagot.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 26., szombat 15:13
RMCF, sokszor egyet értek veled, mert nagyon jókat írsz, de kérlek hagyd már ezt a hergelést. Már túl van tárgyalva a dolog, de te még mindig ezen lovagolsz, hogy gyengék fejben. Oké megértelek. De van valós alapja annak, amiért sokan kimondtuk, hogy azok. Nem a mostani teljesítményük alapján, hanem a korábbi létfontosságú meccseink alapján. Azért volt jó néhány olyan meccsünk, amikor azért (is) kaptunk ki, mert egyszerűen elvesztették a fejüket, nem gondolkodtak. Amit manapság nyújtanak nem tükrözi ezt, de kérlek hagyd abba ezt a folyamatos szapulást, célozgatást. Tudjuk, hogy top védők, mert azok tényleg. Bármelyik nagy csapat elfogadná őket, de sokszor nem gondolkodnak, vagyis gondolkodtak. Tavaly, azelőtt és azelőtt. Ugye Pepe is mennyire megkomolyodott már, tőle telhetően. Ramos is. De még mindig bennem van a kétely, hogy bármikor elveszthetik a fejüket és belemennek egy olyan játékba, ami a csapat kárára menne.R.M.C.F írta:a madrid védelme remek? Ez a manus nem olvas madridistát? Hiszen köztudott hogy fejben gyenge bakikirályok a mieink.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 15:02
Én már nemtom hogy számolják ezeket a statisztikákat...mer az hogy Robben rendre felrúgta a Mir űrállomásra az oke....de hogy ez kapuralövés...hát nemtom.Én egyre emlékszem mikor Casillas kiszedte...de többre nem nagyon...Nem néztem utána,de nehezen hiszem el hogy a BM többet lőtt kapura,vagy igen,akkor azok ilyen limonádé próbálkozások lehettek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 26., szombat 14:46
Nem néztem utána,de nehezen hiszem el hogy a BM többet lőtt kapura,vagy igen,akkor azok ilyen limonádé próbálkozások lehettek.Guardiola: “Mindenki úgy elemzi a mérkőzést, ahogy akarja. Voltak dolgok amiben a Madrid dominált, másban mi. Több szögletet rúgtunk, több lövési kísérletünk volt. Gólt azonban nem tudtunk rúgni. Mindazonáltal büszke vagyok a csapatomra. A Madrid rúgott gólt, a Bayern nem. Voltak lehetőségeink, de nem várhatunk arra, hogy majd lesz 15, mert a Madridnak remek védelme van.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 14:05
Az fasza...Csabi írta:Keresetek meghallgatva, Proenca vezeti a visszavagot.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem