ebben kurvára igazad van, de ha tovább is jutunk akkor pont két olyan felfogású munkás csapat jön akik ellen általában szenvedünk.
de valahogy nem tudom elképzelni azt hogyha végre valahára bejutunk a döntőbe, akkor azt ne nyerjük meg. talán még az atletico jobb ellenfél lenne, a chelsea tényleg 11 emberrel bekkelne...
Bejutni a döntőbe egy Bayern München ellen óriási lenne, döntőzni Mourinho ellen (direkt őt írom és nem a Chelseat) borzasztó nehéz lenne. Mourinho ellen alapból nehéz döntőt vívni, de ha még hozzárakjuk, hogy milyen körülmények között távozott Madridból, akkor aztán tényleg izgulhatunk. Képességekben persze jobb a mi csapatunk, de Mounak sosem kellett a végső győzelemhez ilyen szintű csapat. Fel lesz spanolva az öreg, és nem csak a döntő miatt, hanem mert jó pár játékossal meggyűlt a baja a klubban, és ezért biztosan megakarja mutatni, hogy ki az úr a háznál. Ilyen alapon a mi esélyünket is jónak látom, mert nem kizárt, hogy Iker minden labdát kifog majd, vagy hogy Ramos élete meccsét játssza majd. Mou kívülről belülről ismeri a mostani kezdő 11-ünk nagy részét, tudja, hogy mi az ami esetleg megállíthatja CR-t, mi Benzema gyenge pontja, hogyan lehet a védelmünket mattolni. A keretük lehet, hogy gyengébb, de Mourinho remek edző és olyan információkkal rendelkezik a csapatunkról, ami alapján én rendesen be lennék kaksizva ha velük kellene kiállnunk. Arról nem is beszélve, hogy bekkelésben nagy király, és ez szerintem sosem volt a mi kedvünkre. De sajnos kár is erről beszélni, nah meg arról, hogy miért is lenne jobb az AtMa mert igazából ők is kutyaerősek lennének. Ez a BL döntő, nincs könnyű ellenfél, eddig megkíméltük magunkat a gondolkodástól, mert nem jutottunk közel a lehetőséghez, most azonban rágódhatunk, hogy hogy lenne jobb. De előtte egy igen komoly akadályt kell abszolválnunk, ami megint nem tűnik kisebb fejfájásnak, mint a többi.
But he is a good boy...