Jó, hát mindenhol vannak nagy FM-huszárok.Géci írta:akik ilyet szeretnének, hogy Hummels, Reus, Vertonghen, Gündogan/Kroos azok mit éreznek? Mert egyesek ùgy gondolják, hogy egy ilyen pakk belefér nyárra. Ja és még csatárt is olvastam padra...

Egyébként a listádról a második és a harmadik emberkét elfogadnám, Hummelstől kicsit félek, mivel ugyanolyan stílusú játékos alapvetően, mint Piqué, nem annyira gyors, és valamelyest sérülékeny is, Vertonghennek vagy Mangalának jobban örülnék. Gündoganra vagy Kroosra pedig nincs szükségünk érzésem szerint. Ha Busquets előtt a Fabregas-Iniesta páros lesz az alap, mögéjük pedig ott lesz még Xavi és Rafinha, az úgy nagyjából elég szerintem. Inkább a védőkérdésbe fektessünk több pénzt.
Vidalt én nem hoznám, nem mintha nem tartanám jó játékosnak, de szerintem meglennénk nélküle is, és baromi drága lenne, 45-50 alatt nem hiszem, hogy elengedné a Juve, így pedig a fontosabb igazolás(ok)ra nem biztos, hogy maradna elég pénz. Azt pedig nagyon nem szeretném, hogy megint igazoljunk egy top10-es védekező középpályást, hogy aztán megpróbáljunk középhátvédet faragni belőle.