baromi jó a bayern de ezt mondtam a párharc előtt, hogy hiába ők a legerősebb csapat az atletico, chelsea, bm hármasból tehát azok közül akiket kaphattunk a sorsolás előtt. számunkra ők a legkevésbé rossz ellenfél, mert itt olyan hogy jó nincsen. de mégis ők a "legjobbak" nekünk, mert ők támadnak, és ezt nem adják fel senki ellen. a chelsea meg az atletico pedig ellenünk is és a bayern ellen is beállt volna totál bekkelni, és nem vagyok benne biztos hogy egy szerdai cr-rel aki nem 100%-os és bale nélkül fel tudtuk volna törni a londoni buszt..
guardiola meg sírhat, magyarázhat hogy nem passzoltunk egymás után hármat. rá kéne jönnie hogy a focit kurvára gólra játsszák még mindig, ez a szánalmas vagdalkozása meg hogy a real mindig erre épített nevetséges. egyszerűen kidolgozott egy olyan taktikát pep amire ez az egyetlen ellenszer, mert mind a két csapat ahol dolgozott olyan játékosok voltak akik erre alkalmasak. még az első öt percben letámadtuk őket egyszer és a szélen alaba meg ribery simán elment. nem lett belőle veszély de két-három húzásból átjátszottak minket, egyértelmű hogy ez az egyetlen járható út arra hogy megverjük őket. és ezt sem mondanám olyan szintű bekkelésnek mint amit a chelsea bemutatott londonban, úgyhogy nem értem pep-nek miért sír a szája.
eurobarcát meg öröm olvasni. jó sok nagyokos -na meg irigy hogy mi még állunk és nem kaptunk még hetet..- írja hogy a real miért nem támadott ki és lett nyílt sisakos meccs.