Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Igazságtalan és egyben nagyon szomorú is az, ami Tito Vilanovával történt. Bárkinek a halálhírét olvasva egy kicsit mindig elgondolkozok, de amikor egy 45 éves, papíron ereje teljében lévő ember távozik az élők sorából, aki papíron megkaphatja a legjobb kezelést, az tényleg nagyon elszomorít. Bár sok embert úgymond megutáltam a Barcelona háza táján az elmúlt években, Vilanova azon emberek közé tartozott, akivel szimpatizálni tudtam. Nem voltak sztárallűrjei, ráadásul őszinte embernek tűnt.
Nyugodjon békében!
OFF, és csak kicsivel írom:
("Sajnos van amikor a pénz és a legjobb orvosok sem tudnak segíteni."; "Ez a rák nevű betegség iszonyatosan kegyetlen.. és elképesztő, hogy nem tehetsz ellene semmit.". /// Ezekhez még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy egész egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs ellenszer. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de szerintem már évek óta gyógyítható, csak vannak olyan emberek, akiknek nem érdekük az, hogy adott esetben az átlagemberek felgyógyuljanak ebből a betegségből. Így is túlnépesedés van, ráadásul tudatosan mérgeznek is minket minden szarral...)
Nyugodjon békében!
OFF, és csak kicsivel írom:
("Sajnos van amikor a pénz és a legjobb orvosok sem tudnak segíteni."; "Ez a rák nevű betegség iszonyatosan kegyetlen.. és elképesztő, hogy nem tehetsz ellene semmit.". /// Ezekhez még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy egész egyszerűen nem hiszem el, hogy nincs ellenszer. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de szerintem már évek óta gyógyítható, csak vannak olyan emberek, akiknek nem érdekük az, hogy adott esetben az átlagemberek felgyógyuljanak ebből a betegségből. Így is túlnépesedés van, ráadásul tudatosan mérgeznek is minket minden szarral...)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A video megjelenésnél április 24-et ír, vagyis valaki idő előtt már lehozta, úgy néz ki manapság ez nagyon "trend" lett.

Tito nyugodjon békében, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan elmegy a súlyos betegsége ellenére sem.
Sajnos van amikor a pénz és a legjobb orvosok sem tudnak segíteni.

-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Teljesen ledöbbentem. Ha nem is sírtam, de többször könnybe lábadt ma a szemem, főleg a cikkeket olvasva, videókat nézve. Ha valaki tényleg megpróbált ez ellen a rettenetes kór ellen küzdeni, az Ő volt. Nyugodj Békében Tito!
Sem jogom, sem felhatalmazásom nincs, sőt talán értelme sem, de had köszönjem meg Nektek, az ősi rivális azon szurkolóinak, akik bármilyen formában részvétüket nyilvánították.
Sem jogom, sem felhatalmazásom nincs, sőt talán értelme sem, de had köszönjem meg Nektek, az ősi rivális azon szurkolóinak, akik bármilyen formában részvétüket nyilvánították.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tito halálhíre döbbenetes..
Ez a rák nevű betegség iszonyatosan kegyetlen.. és elképesztő, hogy nem tehetsz ellene semmit.
Szomorú..
Nyugodjék Békében!
Ez a rák nevű betegség iszonyatosan kegyetlen.. és elképesztő, hogy nem tehetsz ellene semmit.

Szomorú..
Nyugodjék Békében!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
U, ledöbbentett a hír. Sajnálatos dolog, kegyetlen az ilyen betegség és őt is legyőzte. Nyugodjék Békében!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát az biztos, de minden vihar után kisüt a nap.
egyébként cruyff születésnapja van ma.

egyébként cruyff születésnapja van ma.

-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azt sejtettem, hogy a sok sikernek ára lesz, mert az élet benyújtja a számlát, de kapjuk csőstül, még ha sok mindenről "mi" tehetünk.
Pep 4 év után lelép, Abidal betegsége, Messi adóügy, Rosell balhé, Neymar saga, Fifa balhé, Puyol nem bírja, Valdes lelép, most meg Tito halál híre.
Pep 4 év után lelép, Abidal betegsége, Messi adóügy, Rosell balhé, Neymar saga, Fifa balhé, Puyol nem bírja, Valdes lelép, most meg Tito halál híre.
Nagyon-nagyon szurkoltam Neki, sajnálom!
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát érdekes lesz a Barcelona hátralévő szezonja, most vagy teljes szétesés vagy megpróbálják tényleg a lehetetlent és behúzzák a hátralévő meccseiket.
Azért az élet idén rendesen megcincálta a Barcát, részvétem mindenkinek aki kötődik az FC Barcerlona-hoz,meg persze a családnak.
Azért az élet idén rendesen megcincálta a Barcát, részvétem mindenkinek aki kötődik az FC Barcerlona-hoz,meg persze a családnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ma egy fórumozót elküldtem, aki a halálhírét terjesztette
Sajnos igaz volt.
Nyugodjon békében.

Nyugodjon békében.
"And my heart will leave you never."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
sajnos akkor lehet, hogy mégiscsak volt valami alapja a tegnapi hírnek.
nyugodj békében tito!

nyugodj békében tito!

-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ahh...béke poraira...
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
atyaisten... nehéz ilyenkor szavakat találni..elszorul az ember szíve... legyen neki könnyű a föld..

"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Pedig januárban már olyan hírek érkeztek, hogy fokozatosan javul az állapota... Olyan hirtelen jött ez az egész... Örökké emlékezni fogunk Titóra. Isten nyugosztalja!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is most olvasom, nyugodjon békében.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hát erre nem is lehet mit írni, Nyugodjék békében...

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills