Nem vagy egyszerű fazon.Matt009 írta:Nem kötözködésképpen, de mégis mire alapozod ezt? A tegnapi két eltalált szuper bombájára? Jobb napjain is ellődözgeti az ilyen lehetőségek felét az égbe, az, hogy most mákkal kettőt jól eltalált, nem jelenti azt, hogy formában van. De ha még formában lenne, sem lenne 100%, hogy ver egyet. 1 db helyzete volt hazain, nem hiszem, hogy több lesz idegenben sem, ha szarul alakulnak a dolgok.morientes írta:Nekem biztató hogy Ronaldo elkapni látszik megint a fonalat...egyet ver münchenben én biztos vagyok benne...
Amúgy nagyon kellene a gól CR-től, csak szerintem ez nem azon fog múlni, hogy formában van, vagy hogy akar-e vagy sem. Az egész azon múlik, hogy lesz-e lehetősége, meg mennyire lesz mákos a BM. Ha 10 perc után mennek kettővel, akkor végiggurigázzák a meccset anélkül, hogy helyzetbe kerülnénk.
3 vagy 4 helyzetünk lesz egész meccsen, abból kellene 2-t beverni, és így meglehet a továbbjutás. Másképp nem igazán hiszem. Lesz 3 gól a BM-ben kedden.
És te mire alapozod, hogy ver hármat a BM?? Egy biztos, hihetetlen pesszimista vagy, és állandóan csak a negatív dolgokat emeled ki.