Egyesek nem is szégyellik!tudtam, hogy ratyik ezek ott![]()

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 25., péntek 17:24
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 25., péntek 16:08
tudtam, hogy ratyik ezek otthvg írta:Iniesta azt tanácsolta a fiatal magyar sportolónak, hogy eddzen sokat és keményen, legyen nyitott az újdonságokra, bízzon magában és a képességeiben. A futballista azt is hozzátette: a Barcelonánál Tajtinak minden esélye megvan rá, hogy fényes karriert fusson be, a feltétel adva van hozzá, a többi rajta múlik.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 25., péntek 13:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 25., péntek 13:23
A 06/07es szezon vegen a Barca B kiesett a harmad osztalybol a negyed osztalyba (utolso elottiek lettek), ahol ezelott a Barca C jatszott (a kozepmezonyben vegeztek). Laporta nem akarta a Barca C-t az otod osztalyban jatszatni, ezert megszuntette a csapatot. A 07/08as szezonban visszajutottak a harmadosztalyba, a 09/10-esben pedig a masodosztalyba.MorataMartin írta:A Barcelona megszűntette a C csapatát?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 25., péntek 13:09
HozzászólásSzerző: matador » 2014. április 25., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. április 25., péntek 11:36
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 25., péntek 6:57
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 25., péntek 1:12
"Spanyol sajtóértesülések szerint a sürgős gyomorműtét a daganatos betegség elleni radikális kúra mellékhatásai miatt vált szükségessé."füst írta:Pedig egyáltalán nem hihetetlen. Már több mint egy éve műtötték Titót, ez több mint elég idő arra hogy áttétes legyen. Ha ez megtörtént akkor már sajnos nincs visszaút, csak harc az idővel. Nem tudom hogy a halálhir mennyire igaz, de erőt és kitartást kivánok neki.de el nem tudom hinni ,hogy már itt tartana.
HozzászólásSzerző: füst » 2014. április 25., péntek 1:05
Pedig egyáltalán nem hihetetlen. Már több mint egy éve műtötték Titót, ez több mint elég idő arra hogy áttétes legyen. Ha ez megtörtént akkor már sajnos nincs visszaút, csak harc az idővel. Nem tudom hogy a halálhir mennyire igaz, de erőt és kitartást kivánok neki.de el nem tudom hinni ,hogy már itt tartana.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 25., péntek 0:57
csatlakozom, jobbulást kívánok Neki!ferni írta:ez egy oldalról van, az összes onnan hozta ezt le, sehol máshol nem láttam még ezt kint, csak erre hivatkozva...'shutterisland írta:több facebookos barcás oldal is posztolta ezt a képet.![]()
remélem, hogy nem igaz, bár mivel ma volt hír, hogy súlyos állapotban van...
az biztos, hogy elég nagy a gáz nála, de el nem tudom hinni ,hogy már itt tartana.
inkább be sem linkelem az oldalt, de tudtommal sehol máshol nem hoztak le még ilyet, szóval sztem kamu ez a hír, meg hát remélem is.
jobbulást neki.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 25., péntek 0:40
ez egy oldalról van, az összes onnan hozta ezt le, sehol máshol nem láttam még ezt kint, csak erre hivatkozva...'shutterisland írta:több facebookos barcás oldal is posztolta ezt a képet.![]()
remélem, hogy nem igaz, bár mivel ma volt hír, hogy súlyos állapotban van...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 25., péntek 0:33
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 24., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 24., csütörtök 14:28
Realista24 írta:A Barca megvenné Ozilt, 30 millióért
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 24., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 8:31
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 23., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. április 23., szerda 21:26
Szerintem is. A nagy dominancia már nem érhető el.Sőt,abszolut nem problémás,ez a normális ami most van ha a barca mint klub történelmét nézzük. Azért azt persze el kell tudni fogadni,hogy a 3as nélkül komoly minőségi esés lesz .....de attól még a barca egy jó csapat maradhat,vannak ott kitűnő focisták,mint sok más kitűnő klubnál.
Az a dominancia viszont a múlté lesz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 20:41
Sőt,abszolut nem problémás,ez a normális ami most van ha a barca mint klub történelmét nézzük. Azért azt persze el kell tudni fogadni,hogy a 3as nélkül komoly minőségi esés lesz .....de attól még a barca egy jó csapat maradhat,vannak ott kitűnő focisták,mint sok más kitűnő klubnál.Messze nem olyan problémás ott a helyzet, mint sokan remélik. Nem a játékosok képességével van a probléma,
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem