Nem. Bár nem nagyon tudom megindokolni, de sose szerettem. Talán mert annyira nem tetszenek a képességei, persze attól elfogadnám őketRemy írta: Bírod-e Supermant?
De az új filmmel nem volt bajom.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 25., péntek 19:13
Nem. Bár nem nagyon tudom megindokolni, de sose szerettem. Talán mert annyira nem tetszenek a képességei, persze attól elfogadnám őketRemy írta: Bírod-e Supermant?

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 25., péntek 18:49
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 25., péntek 17:58
Én már csak Aaron Paul miatt is meg fogom nézni.rafael23 írta:Látta már valaki a Need for Speed mozifilmet? Aki nem autóbuzi annak érdemes megnézni ?
Súlyosan szar film.nmate írta:Aki fárasztó filmeket szereti, Movie 43-at is megéri egyszer meglesni, egy-két jó poén van benne, amúgy gyenge lett sajnos.
+ Machete Kills :Đ
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 25., péntek 15:16
Sok aranymálna díjat is kapott: legrosszabb film, legrosszabb rendező, a legrosszabb forgatókönyv.nmate írta:Aki fárasztó filmeket szereti, Movie 43-at is megéri egyszer meglesni, egy-két jó poén van benne, amúgy gyenge lett sajnos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 25., péntek 14:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 25., péntek 13:47
Mondjuk ezt nem értem, ha annyira nagy rajongó vagy, akkor hogy hogy nem láttad eddig még azt a filmjét? Már elég régen kijött.messideco írta:Elvetemült Woody Allen-rajongóként a Blue Jasmine is kihagyhatatlan![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 25., péntek 12:29
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 25., péntek 12:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 25., péntek 12:19
A wall street farkasat mindenkepp potold, ha mar a sci-fi-t emlitetted, akkor az Oblivion kotelezo, illetve egyszeri kikapcsolodasnak az Elysium es az Ender's game is megfelelo. (mindharom sci-fi)messideco írta:Van egy pár bepótolnivaló, de majd akkor ezek nélkül alkotom meg max. a sorrendet. Mostanában nagyon válogatós vagyok a filmekkel kapcsolatban, ami nem a szűkebb ízlésemnek megfelelő (távol-keleti kultúra, western, sci-fi, értelmes akciófilm) azokat hagyom, a drámákkal meg nagyon mellé tudok fogni újabban.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 25., péntek 12:03
Wall Streetet pótold be, szerintem be fog férni a top10-be. The bling ringet nyugodtan hagyd ki, katasztrófa. Többit én sem láttammessideco írta:Én még ezeket nem láttam:
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 25., péntek 12:01
Kód:
Wall Street farkasa
12 years a slave
Lone survivor
Don Jon
Blue is the warmest color
August osage country
Blue Jasmine
Nebraska
Inside Lewyn Davis
The best offer
The bling ring
Only God forgives
Elysium
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. április 25., péntek 11:31
The kings of summerEzeken kivul barmilyen mas 2013-as film amit latnom kell?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 25., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 25., péntek 1:47
Kód:
12 Years a slave
2 guns
42
A legyozhetetlenek
About time
American Hustle
Captain Phillips
Dallas Buyers Club
Delivery Man
Despicable Me 2
Don Jon
Drinking Buddies
Elysium
Empire State
Ender's Game
Escape Plan
Fast 6
Frozen
GI Joe Retaliation
Gravity
Grown Ups 2
Grudge Match
Homefront
I Give It a Year
Identity Thief
Inside Llewin Davis
Iron man 3
Jackass: Bad Grandpa
Jobs
Man of steel
Monsters University
Now You See Me
Oblivion
Pacific Rim
Pain & Gain
Parker
Prisoners
R.I.P.D
Red 2
Redemtion
Runner Runner
Rush
Snitch
The Big Wedding
The Conjuting
The Croods
The Family
The Hangover 3
The Hobbit: The desolation of Smaug
The Hunger Games: Catching Fire
The Internship
The Last Stand
The Nobles
The Secret Life Of Walter Mitty
The wolf of wall street
The World's End
The Worverine
This is the end
Thor:The Dark World
Trance
We're the Millers
World war z
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. április 24., csütörtök 18:58

HozzászólásSzerző: rafael23 » 2014. április 24., csütörtök 11:26
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. április 22., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. április 22., kedd 12:44
Én lezártam volna ott, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghal mindenkinmate írta:Nem volt rossz, bár ennyire nem jött át. Nagyon jó hangulata van, egyedi és kellően menő. Viszont a végén hiányérzettel kellett kinyomnom a lejátszót. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az fő események mozgatórugója, a Szarajevóban ragadt csaj... hát vele nem lett semmi végül. Ráadásul a vége "túlcsavart" lett picit.kelemen.istvan írta:Isteni műszak
Rég láttam magyar filmet, valamiért tegnap kedvet kaptam hozzá,mit is mondjak..nem kellett csalódnom![]()
A története egyedi,a színészekből kb egyet sem ismertem, mégis egytől egyig tetszettek, a karakterek parádésak voltak,személyes kedvencem Tamáska voltA film humora egyből elkapott,volt hogy percekig röhögtem és vissza kellett emiatt tekernem
Ajánlom mindekinek,hogy kezdje el, negyed óra után már tudni fogja,hogy ez az "ő filmje-e"
![]()
10/9
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 22., kedd 11:28
Hát igen, csak ők már nagyon nem vállalnak ilyesmit. Amúgy valóban eredeti nyelven éri meg nézni mindent ami képregényfilm, ez egyértelmű.Remy írta:pláne, ha Mark Hamill és Kevin Conroy is közreműködik.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem