de még egyszer, ez nem személyes, csak szerettem volna megjegyezni, hogy szerintem ez egy elég tanulságos lenyomata a (mai) focinak, és talán egy kórképet is ad ennek a sportnak a betegségéről.
peace
HozzászólásSzerző: matador » 2014. április 25., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. április 25., péntek 11:36
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 25., péntek 6:57
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 25., péntek 1:12
"Spanyol sajtóértesülések szerint a sürgős gyomorműtét a daganatos betegség elleni radikális kúra mellékhatásai miatt vált szükségessé."füst írta:Pedig egyáltalán nem hihetetlen. Már több mint egy éve műtötték Titót, ez több mint elég idő arra hogy áttétes legyen. Ha ez megtörtént akkor már sajnos nincs visszaút, csak harc az idővel. Nem tudom hogy a halálhir mennyire igaz, de erőt és kitartást kivánok neki.de el nem tudom hinni ,hogy már itt tartana.
HozzászólásSzerző: füst » 2014. április 25., péntek 1:05
Pedig egyáltalán nem hihetetlen. Már több mint egy éve műtötték Titót, ez több mint elég idő arra hogy áttétes legyen. Ha ez megtörtént akkor már sajnos nincs visszaút, csak harc az idővel. Nem tudom hogy a halálhir mennyire igaz, de erőt és kitartást kivánok neki.de el nem tudom hinni ,hogy már itt tartana.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 25., péntek 0:57
csatlakozom, jobbulást kívánok Neki!ferni írta:ez egy oldalról van, az összes onnan hozta ezt le, sehol máshol nem láttam még ezt kint, csak erre hivatkozva...'shutterisland írta:több facebookos barcás oldal is posztolta ezt a képet.![]()
remélem, hogy nem igaz, bár mivel ma volt hír, hogy súlyos állapotban van...
az biztos, hogy elég nagy a gáz nála, de el nem tudom hinni ,hogy már itt tartana.
inkább be sem linkelem az oldalt, de tudtommal sehol máshol nem hoztak le még ilyet, szóval sztem kamu ez a hír, meg hát remélem is.
jobbulást neki.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 25., péntek 0:40
ez egy oldalról van, az összes onnan hozta ezt le, sehol máshol nem láttam még ezt kint, csak erre hivatkozva...'shutterisland írta:több facebookos barcás oldal is posztolta ezt a képet.![]()
remélem, hogy nem igaz, bár mivel ma volt hír, hogy súlyos állapotban van...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 25., péntek 0:33
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 24., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 24., csütörtök 14:28
Realista24 írta:A Barca megvenné Ozilt, 30 millióért
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 24., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 8:31
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 23., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. április 23., szerda 21:26
Szerintem is. A nagy dominancia már nem érhető el.Sőt,abszolut nem problémás,ez a normális ami most van ha a barca mint klub történelmét nézzük. Azért azt persze el kell tudni fogadni,hogy a 3as nélkül komoly minőségi esés lesz .....de attól még a barca egy jó csapat maradhat,vannak ott kitűnő focisták,mint sok más kitűnő klubnál.
Az a dominancia viszont a múlté lesz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 20:41
Sőt,abszolut nem problémás,ez a normális ami most van ha a barca mint klub történelmét nézzük. Azért azt persze el kell tudni fogadni,hogy a 3as nélkül komoly minőségi esés lesz .....de attól még a barca egy jó csapat maradhat,vannak ott kitűnő focisták,mint sok más kitűnő klubnál.Messze nem olyan problémás ott a helyzet, mint sokan remélik. Nem a játékosok képességével van a probléma,
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 23., szerda 16:48
Valahogy így, ahogy leírtad. 4-6 új arc kell, ebből minimum 4 a kezdőbe. Nem kell világi dolgokra gondolni, bár tudom, itt páran azon drukkolnak, hogy elsüllyed a klub, mint a titanic. Nem fog.istimester írta: A kapussal együtt 4 igazolás, meg lehet oldani. Persze a sportszakmai részen kívül kiemelten fontos lesz az új edző személye.
Ezzel csak egyetérteni tudok.hehe írta:ha messi, neymar, alexis trióm lenne, kötetlenül nyomatnám őket, mint ahogy a válogatottban nyomja mindegyikük, nem állnak messze egymástól felfogásban és tradíciókban az országaik, bőgne az ellenfél rendesen.
persze, hogy se neymar, se alexis nem tudja leadni azt a teljesítményt, amit a megkötött lábaikkal képtelenek.
az agresszív letámadós taktikát nyomtanám, altatással, aztán robbantással, tökéletes rá a keret, de nem csak idehaza, hanem a világszerte tele van balfasz edzőkkel a terep, nem csoda, hogy nézhetetlen a mai fotball
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 23., szerda 16:44
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 23., szerda 16:32
Én is ezen a véleményen vagyok, ahogy korábban már írtam. Messze nem olyan problémás ott a helyzet, mint sokan remélik. Nem a játékosok képességével van a probléma, egyénileg csak a hátvédsorban gyengék az emberek. Oda kell a kezdőbe két ember, Pique és Alba mellé.Nos. Véleményem szerint merő túlzás (nem mellesleg tiszteletlenség) ilyen mértékben lenézni a katalán csapatot. 2-3 ügyes igazolással simán maradhatnak az elitben, ha van egy kis finesz a vezetőségben, akkor ezt egy átigazolási időszak alatt meg lehet oldani. A kapuskérdést most hagyjuk, lényegében fillérekből elhozták a legjobb elérhető opciót.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. április 23., szerda 16:06
Nos. Véleményem szerint merő túlzás (nem mellesleg tiszteletlenség) ilyen mértékben lenézni a katalán csapatot. 2-3 ügyes igazolással simán maradhatnak az elitben, ha van egy kis finesz a vezetőségben, akkor ezt egy átigazolási időszak alatt meg lehet oldani. A kapuskérdést most hagyjuk, lényegében fillérekből elhozták a legjobb elérhető opciót.dzsi91 írta: pedig nem csak arra lenne szükség...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 23., szerda 14:49
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem