Szerintem nem fogja vezetni megint...majd odaadják Kassainak mint tavaly....Remy írta:Díjaznám, ha Webb kapná a visszavágót is, de erre nem hiszem, hogy van esély. Ha, nem angol meccset vezet, akkor szerintem az egyik, ha nem a legjobb bíró.
.

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 26., szombat 13:58
Szerintem nem fogja vezetni megint...majd odaadják Kassainak mint tavaly....Remy írta:Díjaznám, ha Webb kapná a visszavágót is, de erre nem hiszem, hogy van esély. Ha, nem angol meccset vezet, akkor szerintem az egyik, ha nem a legjobb bíró.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 26., szombat 13:52
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2014. április 26., szombat 13:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 26., szombat 12:56
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 26., szombat 12:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 26., szombat 8:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 25., péntek 22:04
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 25., péntek 10:58
1 szerintem nem lesz elég...Kettő már elég kell, hogy legyen, de én kicsit félek attól, hogy annyira magunkra húzzuk őket, hogy még kontrára sem lesz nagyon esély, mert Ramosék mindent kirúgnak majd a francba. Egyszerűen a korábbi tapasztalataim alapján nem tudom elképzelni, hogy lehozzuk kapott gól nélkül, és ha szereznek egyet a németek az eleje felé, akkor bőven megremeghetnek nálunk a lábak.1 et valahogy el kell rakni nekik!!
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 25., péntek 0:24
Benne van az is hogy kapunk egy nagy pofont, és kiütnek bennünket erőből , de ehhez gyáva , és gyenge játék is kéne , plusz zavarodottság!! na az benne van sajnos a csapatban láthattuk Dortmundban is , a hiba mindig benne van a játékban, ha úgy játszunk mint kint Dortmundban , kapunk 4-5 gólt ez nagyon valószínű , megesznek! kérdés milyen napot fognak ki! lehet majd a szerencse is kell! de ha jól játszanak úgy mint a szerdai meccsen nem féltem a csapatot! nagyon remélem hogy nem kapunk gólt az első 10 percben mert akkor pokoli nehéz lesz, 1 et valahogy el kell rakni nekik!! az görcsössé idegessé teheti őket! nagyon bízom a kontrákban Cr, Bale ,Benz , de felőlem Pepe is lőhetné , szerintem ha mi lőnénk az első gólt fejben megtörnének , több hiba csúszna a játékukba az idegesség miatt , valahogy tovább kell menni!!dzsi91 írta:Egyetlen kívánságom volt a tegnapi meccsel kapcsolatban, hogy 3 elődöntő után végre ne hátrányból utazzanak a srácok a visszavágóra, ezt megkaptam.Most kedden meglátjuk mennyire vagyunk képesek fejben érettek lenni, óriási vizsga lesz ez a támadó és a védekező szekcióra is.Az egyetlen kívánságom keddre ,hogy bejussunk a döntőbe, teljesen mind1 ,hogy hogy..Bíróval, mákkal ,buszozással, kontrákkal 90-10es labdabirtoklással, felőlem aztán játszhat CR is söprögetőt...
Egyébként tök pozitív rólunk az általános vélemény, a Bayern szurkolók is elismerik hogy jobbak voltunk, a többi drukkerek (Mu,Chelsea stb) mind nekünk szorítottak, egyedül a Barcások vergődnek ,hogy miért nem vagyunk olyan szimpatikusak mint ők és miért nem mentünk fejjel a falnak![]()
Megmondom őszintén attól félek a legjobban ,hogy a Bayern lemos minket kedden erőből, de bízok a srácokban nagyon ,hogy okosan fognak játszani,tördelni a játékot amikor kell, kontrákat jól befejezni, higgadtnak kell lenni...Pont az lehet a legnagyobb fegyverünk ha higgadtak maradunk mert a Bayern annyira fel lesz tüzelve ,hogy szerintem ész nélkül fognak rohamozni és ennél jobban semmi sem fekszik nekünk...
DiMaria vissza a helyére, BBC elől, Pepe-Ramos duótól meg még 90percet kérek hiba nélkül, utána felőlem bakizhatnak 10et is a bajnoki meccseken.Ja és a szombati bajnoki, tudom ,hogy nem szabad félvállról venni az Osasuná-t de egyszerűen most itt az esély ,hogy nagyot alkossunk, tartalékosan kell kiállni, Cé kapjon pár percet hogy játékban legyen...
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 24., csütörtök 21:41
Kíváncsi vagyok a stúdióban mikor szól be neki valaki végre, hogy mégis miről beszél és mit néz... ennyire elfogult idióta hogy lehet valaki.. és őt kell nézni.. mondjuk nekem nem, mert nem nézek tv-t... de akkor is...Banán írta:"Az egyetlen madridi akciót a sérült Ronaldo indította el" - Hegyi Bárszá Iván
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 24., csütörtök 20:55
Banán írta:"Az egyetlen madridi akciót a sérült Ronaldo indította el" - Hegyi Bárszá Iván
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 24., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 24., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 24., csütörtök 18:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 24., csütörtök 18:05
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 24., csütörtök 17:55
Jupp-ban sem lett volna már sok, 1 év még igen, vele meglehetett volna könnyen a duplázás. (lehet így is meglesz persze) Lecsaptak Guardiolara, amiért nem lehet őket hibáztatni, top edzők között van a mai mezőnyben, ugyanakkor amit ő akar, az ezzel a kerettel soha nem lesz 100%-os, aminek köszönhetően a célfocit játszó csapatok jó edzővel és jó játékosokkal verhetik őket.h3x0r írta: Szerintem a Bayern nem kicsit megszivatta magat Guardiolaval. A tavalyi focival iden szinte biztos hogy meg taroltak volna, talan meg jovore is. Utana mar kioregedett volna az a generacio, a tobbiek rajottunk volna a kivedesere, stb.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. április 24., csütörtök 17:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 24., csütörtök 17:35
Szerintem a Bayern nem kicsit megszivatta magat Guardiolaval. A tavalyi focival iden szinte biztos hogy meg taroltak volna, talan meg jovore is. Utana mar kioregedett volna az a generacio, a tobbiek rajottunk volna a kivedesere, stb.ziro4vr írta:Azért látszik ki ért hozzá..márpedig rá érdemes figyelni, a mindenkori bayern edzőnek is
Szerintem rossz úton jár a spanyol, nem feltétlenül 20 embernek kéne 1-hez igazodnia, lehet inkább fordítva, vagy legalább az aranyközépútra kéne törekedni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 24., csütörtök 17:11
Azért látszik ki ért hozzá..márpedig rá érdemes figyelni, a mindenkori bayern edzőnek isR.M.C.F írta:Igaza van a nagy fehér tollnak.Franz Beckenbauer: "A labdabirtoklás semmit sem ér, amikor az ellenfélnek vannak gólhelyzetei. Örülhetünk, hogy a Real Madrid csak egy gólt rúgott." Beckenbauer idén már többször is kritizálta Guardiolát; korábban úgy fogalmazott: "a végén eljutunk oda, hogy úgy fogunk játszani, mint a Barca és senki sem akar majd minket nézni".
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 24., csütörtök 16:51
Azért mondtam Rizzolira hogy talán....ha ezt a kettőt,a portugált vagy a szlovènt másra tartogatja az uefa.(EL,BL döntő....)Meglepően korrekt volt Webb, pedig én, mint PL-fanatikus, nem ehhez vagyok szokva... :mrgreen: Rizzoli nálam már nem tartozik az igazán jó bírók közé, de a portugál és a szlovén talán a két legjobb a jelenlegi mezőnyben. :agree:
Azt hiszem nem ő volt,akkor még Pep nem állította be talán...Svájni...de az sem biztos.Ha meg esetleg Alaba akkor kurvára vak vagyok...M1Ö...
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem