VB - 2014
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: VB - 2014
ebben 4 barcás és 4 madridista van. ez így nem jó, boszkenél legalább 5 barcás a kvóta.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az én brazil kezdőm így nézne ki a VB-n:http://www.footballuser.com/981538/Brazil.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
A legjobb 4 megjósolásában általában jó szoktam lenni minden nagy torna előtt 
Szóval ezeket jósolom az elődöntőbe: Brazília, Németország, Spanyolroszág, Olaszország.
Az olaszokon bizonyára megvagytok lepődve, hogy besoroltam őket. Aki nézte a legutóbbi EB-t, és a konf. kupát az szerintem láthatta, hogy odacsapnak még ha kell. Nagyon bevált náluk ez a 3-5-2-es rendszer. A spanyolok elleni EB döntőt azért is vesztették el mert 4-4-2-ben mentek amit bedaráltak a vörösök. De a csoportkörben tökre partiban voltak a 3-5-2-vel. A legutóbbi konföderációs kupán is csak tizikkel verték meg őket.
A spanyolok remélem visznek egy kis dinamizmust a játékukba. A tiki-takát jól elintézték a brazilok.
Mellesleg az Argentinoknak és Uruguaynak fogok szurkolni.
Hiába van a gauchoknak a legerősebb támadószekciójuk, de szerintem ha szembetalálkoznak a fenti 4-es valamelyikével akkor nekik annyi.

Szóval ezeket jósolom az elődöntőbe: Brazília, Németország, Spanyolroszág, Olaszország.
Az olaszokon bizonyára megvagytok lepődve, hogy besoroltam őket. Aki nézte a legutóbbi EB-t, és a konf. kupát az szerintem láthatta, hogy odacsapnak még ha kell. Nagyon bevált náluk ez a 3-5-2-es rendszer. A spanyolok elleni EB döntőt azért is vesztették el mert 4-4-2-ben mentek amit bedaráltak a vörösök. De a csoportkörben tökre partiban voltak a 3-5-2-vel. A legutóbbi konföderációs kupán is csak tizikkel verték meg őket.
A spanyolok remélem visznek egy kis dinamizmust a játékukba. A tiki-takát jól elintézték a brazilok.
Mellesleg az Argentinoknak és Uruguaynak fogok szurkolni.
Hiába van a gauchoknak a legerősebb támadószekciójuk, de szerintem ha szembetalálkoznak a fenti 4-es valamelyikével akkor nekik annyi.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Elég sok egy erőt képviselő csapat van .
A legnagyobb esélyesek szerintem: Németország,Brazília. Utánuk :Spanyol,Olasz,Francia,Argentína ők szerintem egy szintet képviselnek most kb , a 2 szint között van Portugália. Utánuk meg Belgium,Hollandia,Chile,Uruguay.
Az angolok sehol nem lesznek , bármiben mernék fogadni és abban is hogy Németek nem fognak nyerni ,mert örök vesztesek , és Löwnek sok hülyesége van. Az Argentínok ,spanyolok szintén leszerepelnek szerintem.
Nálam a favorit az Portugália , nagyon szervezettek és ők képesek például a spanyolokat megfogni , láthattuk már nem egyszer . Én úgy gondolom nagyon együtt vannak ,és a nagy meccsekre felszívják magukat . Szóval én egy kierőszakolt Portugál győzelmet várok
A legnagyobb esélyesek szerintem: Németország,Brazília. Utánuk :Spanyol,Olasz,Francia,Argentína ők szerintem egy szintet képviselnek most kb , a 2 szint között van Portugália. Utánuk meg Belgium,Hollandia,Chile,Uruguay.
Az angolok sehol nem lesznek , bármiben mernék fogadni és abban is hogy Németek nem fognak nyerni ,mert örök vesztesek , és Löwnek sok hülyesége van. Az Argentínok ,spanyolok szintén leszerepelnek szerintem.
Nálam a favorit az Portugália , nagyon szervezettek és ők képesek például a spanyolokat megfogni , láthattuk már nem egyszer . Én úgy gondolom nagyon együtt vannak ,és a nagy meccsekre felszívják magukat . Szóval én egy kierőszakolt Portugál győzelmet várok

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Érdekes lesz. Pár hónapja írtam kis előrejelzést, azóta változott a véleményem. Akkor úgy éreztem, a spanyolok hamarabb kieshetnek, mint gondolnánk, most viszont azt érzem, 1-2 csapat van csak aki legyőzné őket egy egyenes kieséses meccsen, azoknak is nagyon nehéz lesz. Komoly esélyesek. A németekről azt gondolom, nem fogják megnyerni. negyeddöntő/elődöntő, szinte tuti, gyengébb kerettel is hányszor ott voltak már, ugyanakkor több tényező miatt nem fogják saját démonaikat legyőzni. Argentína érdekes lehet, meglátjuk Messi beteg lesz e
Brazilokat sok tényező segíteni fogja..
Uruguay, Belgium, Portugália, ezekre érdemes lesz odafigyelni

Uruguay, Belgium, Portugália, ezekre érdemes lesz odafigyelni
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ugyan nem vagyok hehe, de megnevezném a sajátomat:
Júlio César - Dani Alves, TS, David Luiz, Marcelo - Ramires, Fernaninho, Coutinho - Lucas, Hulk, Neymar. Szerintem ez lenne a legerősebb.
Júlio César - Dani Alves, TS, David Luiz, Marcelo - Ramires, Fernaninho, Coutinho - Lucas, Hulk, Neymar. Szerintem ez lenne a legerősebb.
- Galacticos
a portugálok baszott veszélyesek lesznek.
jól kontráznak, jól védekeznek, egyben vannak sokkal veszélyesebbek mint a belgák szerintem. náluk még hiányzik a rutin.
a brazilokat pedig alapjáraton kedvelem, de ezek ne nyerjenek neymarral. édes istenem a gyerek még a mostaninál is jobban lenne szopkodva, és akkor talán még okuk is lenne rá, nem csak az hogy mennyit bukfencelt egy sárgalapért.
úgyhogy igen inkább a németek nyerjenek, (ha már más nem scweinsteiger miatt még picit örülni is tudnék nekik) mint az argentínok vagy a brazilok.
a spanyolok meg nem fognak. kurva jó keret de ott el van baszva az egész hogy xavi-xabi-busquets-fabregas négyessel nyomulnak...
jól kontráznak, jól védekeznek, egyben vannak sokkal veszélyesebbek mint a belgák szerintem. náluk még hiányzik a rutin.

utálom a német válogatottat, lúzer csapatnak tartom őket főleg mert már nem is németek..realistahuni írta:easy lesz a németeknek ez a vb azt mondom. de inkább ők mint a két barcás istengyermek egyike.

a brazilokat pedig alapjáraton kedvelem, de ezek ne nyerjenek neymarral. édes istenem a gyerek még a mostaninál is jobban lenne szopkodva, és akkor talán még okuk is lenne rá, nem csak az hogy mennyit bukfencelt egy sárgalapért.
úgyhogy igen inkább a németek nyerjenek, (ha már más nem scweinsteiger miatt még picit örülni is tudnék nekik) mint az argentínok vagy a brazilok.
a spanyolok meg nem fognak. kurva jó keret de ott el van baszva az egész hogy xavi-xabi-busquets-fabregas négyessel nyomulnak...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A belgáknak nem lesz könnyű, a németekkel vagy a portugálokkal fognak találkozni a tizenhat között valószínűleg.nmate írta:A második vonalból (belga, uru, svájc) is számítok egy elődöntősre.
Nálam négy fő esélyes van, Brazília (hazai pálya, többet is nem kell mondanom), Spanyolország (talán a legerősebb keret, bár VdB konzervativizmusa visszavetheti őket), Argentína (Messi, brutál erős támadóalakzat), Németország (baromi jó keret, tapasztaltak, fegyelmezettek, de lendületesek, kreatívak is).
A hollandoktól én sem számítok sokra, olaszok dettó, a franciákban és az angolokban (de főleg előbbiekben) benne lehet a meglepetés, nagyon is. A portugálok remélhetőleg hamar kiesnek a fenébe

Chilében és Uruguayban bízom még, talán oda tudnak csapni valamelyik nagynak (persze lehetőleg ne a spanyoloknak és az argentinoknak

Amúgy hehe, ha erre jársz, leírhatnád nekem a szerinted legideálisabb brazil kezdőt a vébére, kíváncsi lennék rá. (Az a verzió nem játszik, hogy Pato - Pato, Pato, Neymar, Pato - Neymar, Neymar - Neymar, Pato, Neymar - Pato.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Brazilok mások lesznek idén. Nem azért kell majd félni tőlük, mert egy Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho trió szemben, hanem mert otthon lesznek, és a brazil közönség előtt hihetetlen mód fognak menni. Messze nem a legjobb kerete van a Selecaonak, de legalább olyan esélyesek idén, mint a németek. Spanyolok szerintem lebőgnek (legalábbis remélem :Đ ), hollandok örök vesztesek, sosem nyernek ilyen tornán, argentinok még ott lehetnek a 4-ben... de ahhoz kell, hogy mutasson valamit Messi. Francia, olasz, portugál trió... passz, nem érzem. A második vonalból (belga, uru, svájc) is számítok egy elődöntősre.
- ziro4vr
biztos nem lesz az szerintem..nem tud belépni a mennyország kapujába az a csapat, több okból semrealistahuni írta: easy lesz a németeknek ez a vb azt mondom. de inkább ők mint a két barcás istengyermek egyike.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
ilyesztő névsor.itt a 8 amúgy: Thiago Silva, David Luiz, Júlio César, Fred, Willian, Oscar, Ramires és Paulinho
ja nem.

easy lesz a németeknek ez a vb azt mondom. de inkább ők mint a két barcás istengyermek egyike.
- ziro4vr
az hátR.M.C.F írta:Frédi az fred? Hiszen benne volt a tv-ben,azért.ziro4vr írta:Scolari megnevezett 8 embert, köztük Frédit a vb-re utazó keretből. A gólkirály ezzel már meg is van

itt a 8 amúgy: Thiago Silva, David Luiz, Júlio César, Fred, Willian, Oscar, Ramires és Paulinho
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Scolari megnevezett 8 embert, köztük Frédit a vb-re utazó keretből. A gólkirály ezzel már meg is van
Frédi az fred? Hiszen benne volt a tv-ben,azért.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
Scolari megnevezett 8 embert, köztük Frédit a vb-re utazó keretből. A gólkirály ezzel már meg is van

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát nem tudom, én szerelmes vagyok a srác játékába, hihetetlen sokoldalú, jól cselez, jól passzol, gyors, a csatár mögött és a szélen sem jön zavarba, és akkor is megőrzi a hidegvérét, ha neki kell befejezni a támadást. De mondom, lehet, hogy kicsit elfogult vagyok vele szemben.realistahuni írta:Mit tud ez a Lallana, hogy így követeled a kezdőbe?![]()
Nálam Ox és Sterling a két szélső, azért az nem lenne kutya.
Mondjuk Hodgson még meglephet mindenkit egy jó Lennon-Townsend párossal...pheco írta:Úgy látom a válogatott gerincét Spurs játékosok alkotják

- ziro4vr
az elrontott igazolások válogatottjáét biztosanpheco írta:Úgy látom a válogatott gerincét Spurs játékosok alkotják

Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Úgy látom a válogatott gerincét Spurs játékosok alkotják

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mit tud ez a Lallana, hogy így követeled a kezdőbe?

- ziro4vr
És Hodgson csapata: Hart-Johnson-Lescott-Cahill-Cole-Carrick-Lampard-Gerrard-Welbeck-Sturridge-RooneyGT37 írta: --------------------Hart--------------------
-KW/GJ----Jagielka---Cahill-----Baines-
---------Gerrard----------Wilshere-------
-Ox/Sterling-----Rooney-------Lallana--
-----------------Sturridge------------------
Ez adná.

Nem illik.