Szerintem attól félnek,hogy ha feljebb védekeznének,akkor benyomnák azonnal a Robben-Ribery kettősnek a labdát.Őket meg senki nem éri utól.CS0ki írta:Ez a baja Mattnek is, meg nekem is. Szerintem egyikünket se zavarná, ha Neuerrel passzolgatnának hátul 90%-os labdabirtoklással. Az a bajunk, hogy ezt a 16osunk előtt teszik, gyakorlatilag lőtávolban a kaputól.ha feljesbb tudnánk őket tolni egy 10 méterrel, akkor ott félpályánál annyi passzt csinálhatnak, amennyit csak akarnak.
Akkor ideje lenne elsajátítani. És nem azért, hogy a támadásainkat így építgessük, hanem kvázi védekezésképpen. Ha nem tudunk gyors támadást indítani, és az eredmény tartása a cél, akkor rohadt jól jönne, ha 1-2 percig nálunk lenne ilyenkor a labda. A tavalyi München is már a második legtöbbet birtokolta a labdát a Barca után, aztán mégis mindenki úgy emlékszik rájuk, hogy mindig csak átrobogtak az ellenfeleken.Nem egyszerű, de mint a Bayern is bizonyítja magasan képzett játékosokkal elég gyorsan elsajátítható. Xabi, Modric, CR, Benzema mind-mind nagyon labdabiztos játékosok simán menne ez.
Vagy még az lehet,hogy a kapu előtti területet olyan 30-35 métert minnél sürübben lefedni,hogy csak nagyon kicsi hely legyen ahol a labdát feltudják passzolni a védelemére a csapatnak.Minnél sűrűbben védekezni és abból gyors támadásokat építeni.
Ugye azt meg tudják hogy passzolgatni nem lehet ellenük,mert egyből visszatámadnak 6-7-en,onnal meg kihozni a labdát egyszerüen képtelenség.
Szerintem.