Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: matador » 2014. április 25., péntek 12:41

nem akarok személyeskedni, vagy semmi ilyesmi, de azért nem csak a szakmai hozzáértésből látszik, hogy RMCF focista volt. nem tudok elképzelni még egy olyan közeget, ahol ekkora pofákat tenyésztenek, rendszerint elég alacsony teljesítmény-színvonalra melleket döngetve. :ozil: :shutup: (ki mondott meg mit, hány éve...)
de még egyszer, ez nem személyes, csak szerettem volna megjegyezni, hogy szerintem ez egy elég tanulságos lenyomata a (mai) focinak, és talán egy kórképet is ad ennek a sportnak a betegségéről.
peace
Sportfilozófia: Roger Federer

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. április 25., péntek 11:36

A Barcelona megszűntette a C csapatát?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 25., péntek 6:57

banán: mert olyan mint amilyennek már évekkel ezelőtt itt mondtam. csak akkor még mindenki legyintett.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 25., péntek 1:12

füst írta:
de el nem tudom hinni ,hogy már itt tartana.
Pedig egyáltalán nem hihetetlen. Már több mint egy éve műtötték Titót, ez több mint elég idő arra hogy áttétes legyen. Ha ez megtörtént akkor már sajnos nincs visszaút, csak harc az idővel. Nem tudom hogy a halálhir mennyire igaz, de erőt és kitartást kivánok neki.
"Spanyol sajtóértesülések szerint a sürgős gyomorműtét a daganatos betegség elleni radikális kúra mellékhatásai miatt vált szükségessé."
de ki tudja mi igaz már itt... :-(

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. április 25., péntek 1:05

de el nem tudom hinni ,hogy már itt tartana.
Pedig egyáltalán nem hihetetlen. Már több mint egy éve műtötték Titót, ez több mint elég idő arra hogy áttétes legyen. Ha ez megtörtént akkor már sajnos nincs visszaút, csak harc az idővel. Nem tudom hogy a halálhir mennyire igaz, de erőt és kitartást kivánok neki.

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 25., péntek 0:57

ferni írta:
'shutterisland írta:több facebookos barcás oldal is posztolta ezt a képet. :|
remélem, hogy nem igaz, bár mivel ma volt hír, hogy súlyos állapotban van...
ez egy oldalról van, az összes onnan hozta ezt le, sehol máshol nem láttam még ezt kint, csak erre hivatkozva...
az biztos, hogy elég nagy a gáz nála, de el nem tudom hinni ,hogy már itt tartana.
inkább be sem linkelem az oldalt, de tudtommal sehol máshol nem hoztak le még ilyet, szóval sztem kamu ez a hír, meg hát remélem is.
jobbulást neki.
csatlakozom, jobbulást kívánok Neki!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 25., péntek 0:40

'shutterisland írta:több facebookos barcás oldal is posztolta ezt a képet. :|
ez egy oldalról van, az összes onnan hozta ezt le, sehol máshol nem láttam még ezt kint, csak erre hivatkozva...
az biztos, hogy elég nagy a gáz nála, de el nem tudom hinni ,hogy már itt tartana.
inkább be sem linkelem az oldalt, de tudtommal sehol máshol nem hoztak le még ilyet, szóval sztem kamu ez a hír, meg hát remélem is.
jobbulást neki.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 25., péntek 0:33

több facebookos barcás oldal is posztolta ezt a képet. :|

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. április 24., csütörtök 14:41

Nem tudom hova írjam, de talán ide passzol még mindig a legjobban, szóval: a nyilatkozatok és Pep. Nem akarok nagy feneket keríteni ennek de látszik honnan jött. Amennyiben van igazság a futballban, akkor ők ezek után kiesnek, nem lenne fair, ha egy olyan csapat jutna tovább, aki ennyire lenézi a másikat. Kikapnak 1-0-ra, egy-két helyzettel és akkor a másik csapat hármat nem tudott passzolni, meg most már sokkal pozitívabban látja az esélyeit. Miért nem lehetett a sablon javulnunk kell a visszavágóra szöveget nyomatni, miért kell ez? Jó, hogy nem tette mellé, hogy ő is simán lefuthatta volna Bale-t, ha akarja... És akkor még mi hallgatjuk, hogy folyton bírózunk, amikor kritizáljuk az ítéleteit, bazzeg abban is több ráció van, mint ebben a folytonos sírásban és magyarázkodásban.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 24., csütörtök 14:28

Realista24 írta:A Barca megvenné Ozilt, 30 millióért :D
:lol: :lol: :lol:
És a tékozló fiú hazatér..... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 24., csütörtök 8:44

Mehetne a közös bujocskaparti istenfijával. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 8:31

A Barca megvenné Ozilt, 30 millióért :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 23., szerda 22:57

Ter Stegen és Halilovic így már zsebben, ennek nagyon örülök, most pedig rá kell startolni egy vagy kettő középhátvédre (Vertonghen, Mangala, Laporte stb.). Aztán ha ez megvan, lehet gondolkodni a többin, Reus, jobbhátvéd-kérdés, középpályás, esetleg egy középcsatár, satöbbi. Mondjuk én középre nem hoznék senkit, ha Fabregast végre beépítjük Xavi helyére és Rafinhát is visszahozzuk kölcsönből, akkor nagy gondok ott nem lehetnek. (Bár, ha tűrhető áron meg tudnánk szerezni Kokét vagy Gündogant...)

Elöl Reusnak örülnék, ha távozik Sánchez vagy Pedro, egyébként nem prioritás a német leigazolása, pláne, hogy a B-ben is vannak most igen tehetséges támadók.

Ja, ma bedobták Keylor Navas és Reina mellé Willy Caballero nevét is, Ter Stegen mögé érkezhetne elvileg.

A mai győzelmetekhez egyébként grat, Ancelotti végre rájött, mit kell játszani ennek a Realnak, Guardiola meg eltaktikázta ezt, túl sok volt a tiki-taka, Ribéry gyenge volt, Rafinha is, a középpályán túl sok volt az alibi... A visszavágón direktebb támadásépítésekre lesz szükség a bajorok részéről, és akkor lehet esélyük megfordítani a párharcot.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2014. április 23., szerda 21:26

Sőt,abszolut nem problémás,ez a normális ami most van ha a barca mint klub történelmét nézzük. Azért azt persze el kell tudni fogadni,hogy a 3as nélkül komoly minőségi esés lesz .....de attól még a barca egy jó csapat maradhat,vannak ott kitűnő focisták,mint sok más kitűnő klubnál.
Az a dominancia viszont a múlté lesz.
Szerintem is. A nagy dominancia már nem érhető el.

Ha nyáron a védelmüket megerősítik, ahogyan azt már évek óta meg kellett volna tenni, akkor biztos nem maradnak kupa nélkül a katalánok jövőre.

Tata szerintem nem szégyenkezhet. Hozott egy kis dinamizmust ebbe a lomha gárdába. Nagy hiba lenne egy szezon után elküldeni...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 20:41

Messze nem olyan problémás ott a helyzet, mint sokan remélik. Nem a játékosok képességével van a probléma,
Sőt,abszolut nem problémás,ez a normális ami most van ha a barca mint klub történelmét nézzük. Azért azt persze el kell tudni fogadni,hogy a 3as nélkül komoly minőségi esés lesz .....de attól még a barca egy jó csapat maradhat,vannak ott kitűnő focisták,mint sok más kitűnő klubnál.
Az a dominancia viszont a múlté lesz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 23., szerda 16:48

istimester írta: A kapussal együtt 4 igazolás, meg lehet oldani. Persze a sportszakmai részen kívül kiemelten fontos lesz az új edző személye.
Valahogy így, ahogy leírtad. 4-6 új arc kell, ebből minimum 4 a kezdőbe. Nem kell világi dolgokra gondolni, bár tudom, itt páran azon drukkolnak, hogy elsüllyed a klub, mint a titanic. Nem fog. :) Vannak, akik Xavi, Iniesta, Messi kiválása után sok sok év középszerűséget emlegetnek, mert réges-régen bizony olyan is volt. Csak azt felejtik el, hogy Johan Cruyff edzősködése óta ez a klub gyökeresen megváltozott. Azóta is volt sötét korszak, az minden klub életében lesz. De ahogy a Dream Team után, Ronaldo után, Rivaldo után és Ronaldinho után se állt meg az élet, Messi után se fog. A 90-es évek elején egy korszakot határozott meg a klub, ahogy Pep idejében is. A kettő között is voltak sikerek, ezután is lesznek.
Persze a mostani elnökség (főleg Rosell) mindent megtett eddig, hogy kinyírja a klubot, de még így se sikerült lezülleszteni.
Nagy tartása van ennek a csapatnak és a mag egy része még évekig együtt tud lenni. Alba-Piqué-Busquets-Iniesta-Neymar-Messi (alexis-t meg nem tudjuk használni)...teljesen világos, hogy köréjük fog épülni az új csapat. Okosan igazolva, egy megfelelő edzővel 1 év alatt ki lehet alakítani a mostaninál sokkal ütőképesebb csapatot.
Ráadásul ennek a gárdának nem az a baja, hogy nem tud, hanem, hogy nem akar. Óriási különbség. Mivel az első dolgon nem tudsz változtatni ha beledöglesz sem.
hehe írta:ha messi, neymar, alexis trióm lenne, kötetlenül nyomatnám őket, mint ahogy a válogatottban nyomja mindegyikük, nem állnak messze egymástól felfogásban és tradíciókban az országaik, bőgne az ellenfél rendesen.
persze, hogy se neymar, se alexis nem tudja leadni azt a teljesítményt, amit a megkötött lábaikkal képtelenek.

az agresszív letámadós taktikát nyomtanám, altatással, aztán robbantással, tökéletes rá a keret, de nem csak idehaza, hanem a világszerte tele van balfasz edzőkkel a terep, nem csoda, hogy nézhetetlen a mai fotball
Ezzel csak egyetérteni tudok. :agree:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 23., szerda 16:44

azért ha én edző lennék a barcánál, sikítva ugranék az ágyikómba a gyönyörtől minden este, ebből a keretből simán állandóan béelldöntős csapatot lehet kihozni még jópár évig. persze kell évente az 1-2 kulcsigazolás, frissíteni, hiányposztra erősíteni.

ha messi, neymar, alexis trióm lenne, kötetlenül nyomatnám őket, mint ahogy a válogatottban nyomja mindegyikük, nem állnak messze egymástól felfogásban és tradíciókban az országaik, bőgne az ellenfél rendesen.
persze, hogy se neymar, se alexis nem tudja leadni azt a teljesítményt, amit a megkötött lábaikkal képtelenek.

az agresszív letámadós taktikát nyomtanám, altatással, aztán robbantással, tökéletes rá a keret, de nem csak idehaza, hanem a világszerte tele van balfasz edzőkkel a terep, nem csoda, hogy nézhetetlen a mai fotball
Kép
Kép
Kép

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 23., szerda 16:32

Nos. Véleményem szerint merő túlzás (nem mellesleg tiszteletlenség) ilyen mértékben lenézni a katalán csapatot. 2-3 ügyes igazolással simán maradhatnak az elitben, ha van egy kis finesz a vezetőségben, akkor ezt egy átigazolási időszak alatt meg lehet oldani. A kapuskérdést most hagyjuk, lényegében fillérekből elhozták a legjobb elérhető opciót.
Én is ezen a véleményen vagyok, ahogy korábban már írtam. Messze nem olyan problémás ott a helyzet, mint sokan remélik. Nem a játékosok képességével van a probléma, egyénileg csak a hátvédsorban gyengék az emberek. Oda kell a kezdőbe két ember, Pique és Alba mellé.
Ahogy Isti írta, Fabregas támadósorban játszatása óriási nagy baromság, én komolyan nem is értem. Arsenalban hozta sorban a remek idényeket hátrébb. Xavi helyére betenni, ezzel már sokkal direktebb lenne a játékuk. Iniesta egyénileg kiemlkedő játékos, neki nem kell a tiki-taka. Ahogy Neymar és Sanchez se azon nevelkedett, kicsit több hellyel ők is virgoncabbak lennének.
Tello-t is elő lehet venni, Pedro is korrekt csere. Ha Messi nagyjából visszatér, miután alákanyarintotta az x milliós szerződését, akkor újra komoly csapat lehet. És most se mondanám őket komolytalannak...

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. április 23., szerda 16:06

dzsi91 írta: pedig nem csak arra lenne szükség...
Nos. Véleményem szerint merő túlzás (nem mellesleg tiszteletlenség) ilyen mértékben lenézni a katalán csapatot. 2-3 ügyes igazolással simán maradhatnak az elitben, ha van egy kis finesz a vezetőségben, akkor ezt egy átigazolási időszak alatt meg lehet oldani. A kapuskérdést most hagyjuk, lényegében fillérekből elhozták a legjobb elérhető opciót.
Kell egy valódi csatár és ezen kívül 2 védő. Fabregast elfelejteni a támadórészlegben és visszarakni az eredeti helyére. Alvest rásózni az olajmaffiára, Piké mellé egy új, jegyzett társat, Bartra, Montoya és Alba maradhat. Középpályán kevesebb Xavi, Fabregast visszaintegrálni középre, elől jobban a csapat alá dolgozó Messi. Több szerintem nem kell, és akkor jövőre jöhetne a középpálya frissítése egy újabb játékossal. A kapussal együtt 4 igazolás, meg lehet oldani. Persze a sportszakmai részen kívül kiemelten fontos lesz az új edző személye.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 23., szerda 14:49

Engem egyáltalán nem zavar ,hogy mégis igazolhatnak, ez a vezetőség teljesen vak, nem fognak nagy változtatásokat csinálni, foltoznak, pedig nem csak arra lenne szükség...

De jót nevetnék ha így hogy nincsenek bannolva Messi fogná magát és továbbálna... :lol: :lol: :lol: Lenne sírás ,hogy miért nem maradt az eltiltás. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: