Jó lesz ez,ha a gálakezdőt tudja felküldeni Carlo a visszavágóra!!

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. április 24., csütörtök 8:15
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 22., kedd 14:48
Ha így gondolkozik a vezetőség is, akkor Kroos sosem fog fehérben játszani... Ennél rafkósabbak a németek, biztos eladják jó pénzért még most a szezon végén.ziro4vr írta:jöjjön mindkettő :Đ nekem Pogba a szerkezet miatt, illetve a tehetsége miatt jobban kéne, elméletileg tökéletes 21. századi kp-s a gyerek, a mentális gondjai tán orvosolhatók, egy jó Zinedine doktor segíthetpeti_madrid írta:Én félek Pogbától, hogy Özil-szindrómája lenne... Idejön nagy felfedezettként, megkapja a hatalmas zsét, aztán elkezd habizni. Jöjjön inkább Kroos, aki egy sokkal visszafogottabb, de iszonyat munkabírású, kreatív, harcias játékos, aki nincs beszarva a kapu előtt sem. Ráadásul szerintem olcsóbban is megúsznánk... Hátha a vezetőség elkezd okosan igazolni végre.Kroos ha jönne, az Illarra, Xabi, Modric hármasból egynek mennie kéne, az öregre egy évet számítanék még, Illarra érdemel még egy évet, Luka meg tabu. Jöjjön Kroos, 2015-ben, ingyen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 19., szombat 14:22
jöjjön mindkettő :Đ nekem Pogba a szerkezet miatt, illetve a tehetsége miatt jobban kéne, elméletileg tökéletes 21. századi kp-s a gyerek, a mentális gondjai tán orvosolhatók, egy jó Zinedine doktor segíthetpeti_madrid írta:Én félek Pogbától, hogy Özil-szindrómája lenne... Idejön nagy felfedezettként, megkapja a hatalmas zsét, aztán elkezd habizni. Jöjjön inkább Kroos, aki egy sokkal visszafogottabb, de iszonyat munkabírású, kreatív, harcias játékos, aki nincs beszarva a kapu előtt sem. Ráadásul szerintem olcsóbban is megúsznánk... Hátha a vezetőség elkezd okosan igazolni végre.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 19., szombat 13:56
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. április 19., szombat 1:13
Matt009 írta:Modric játszott a szezon elején amolyan hátsó irányító féleséget, különbül megoldotta, mint Xabi manapság. Ha Pogba is tud, akkor én őt tenném leghátra. Az csak jó.Pogba is jó lehet hátra, illetve pont egy ilyen alkatú játékos kell oda, de az ő stílusában nem azt látom, hogy hátulról szervezkedik, míg Modric azt is tökéletesen megoldja. Kroos is ott játszott a MU ellen... Ez a 3-as jó szerintem mindenre, nagyon adná jövőre.
Kroost meg Pep rakta oda hátra, ez Pep agymenése, Kroos sokkal jobb egy kicsit előrébb, leghátsó kp-sként full alibi, előrébb viszont sokkal hasznosabb, kész életveszély a meglátásai és a lövései miatt. Én is a Modric-Pogba-Kroos kp sort szeretném jövőre látni (DM-et esetleg Kroos helyén, de a hátsó irányítóinkat takarítsuk el, mert mind Xabi, mind Illara katasztrófa.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 19., szombat 1:05
Modric játszott a szezon elején amolyan hátsó irányító féleséget, különbül megoldotta, mint Xabi manapság. Ha Pogba is tud, akkor én őt tenném leghátra. Az csak jó.Pogba is jó lehet hátra, illetve pont egy ilyen alkatú játékos kell oda, de az ő stílusában nem azt látom, hogy hátulról szervezkedik, míg Modric azt is tökéletesen megoldja. Kroos is ott játszott a MU ellen... Ez a 3-as jó szerintem mindenre, nagyon adná jövőre.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 19., szombat 0:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 18., péntek 21:52
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. április 18., péntek 19:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 18., péntek 18:19
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 18., péntek 18:12
Toni Kroost.attareal írta:Alonso már jövőre nem lesz jó. Kit hoznátok?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 18., péntek 18:08
Ezzel csak az a bajom hogy nagyon ritkán játszatták együtt a két játékost...Kerlon írta:Én meg akárhányszor láttam, annyiszor játszott sokkal előrébb, mint Alonso. Soha se a mélységi játékos posztján kevergett, ott inkább Mottat láttam, mint őt.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. április 18., péntek 18:07
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 18., péntek 18:02
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. április 18., péntek 17:54
És szted milyen lenne egy Modric-Verratti-Di Maria kp?Kerlon írta:Én meg akárhányszor láttam, annyiszor játszott sokkal előrébb, mint Alonso. Soha se a mélységi játékos posztján kevergett, ott inkább Mottat láttam, mint őt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 18., péntek 17:50
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 18., péntek 16:06
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. április 18., péntek 16:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 17., csütörtök 20:13
Én szerintem ezt összegyúrni egy szezon alatt nem lehet.Az,hogy Ancelotti ne munkálkodna edna rzen,sztm nem igaz.Bármilyen furcsán hangzik,mék keresi az aktuális csapatát.Pont ezért nem várt senki még a nyáron semmi kiemelkedőt,(Real szinten),még ettől a csapattól.De időközben,mivel mind a ligában,mind a BL-ben,simán oke vagyunk,pláne azzal hohy megnyertük.a kupát,megnőttek az igények.RealMiki írta:Tegnap a mérkőzés több szakaszában olyan érzésem volt,hogy nem csapatot látok,hanem kiváló futballisták halmazát.
Nincs összhang,harmónia a játékosok között.
Egyrészt nem látom rajtuk azt,hogy képesek egymásért,bajtársiasan ( ahogy Di Stefano szokott kritizálni ) küzdeni.
Másrészt nem érzik egymást a játékosok.Többször láttam olyant,hogy két játékos támadás közben összefutott.
Ez egyfelől Ancelotti sara, hogy nem tudja őket csapattá összegyúrni,másrészről a keret magja hosszú évek óta együtt játszik.Hogy lehet,hogy nem ismerik egymás mozgását?
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 17., csütörtök 18:31
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem