Ezek odacsapnak rendesen.Géci írta:bőrtön...

Tanulj már meg helyesen írni 'zze

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 24., csütörtök 0:06
Ezek odacsapnak rendesen.Géci írta:bőrtön...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 24., csütörtök 0:06
Amikor a Liverpool megverte a City-t, a meccs vegen Gerrard odahivta a csapattarsait es mondott nekik egy beszedet. Meccs utan megkerdeztek az ujsagirok hogy mit mondott a tobbieknek, o pedig annyit valaszolt hogy semmi kozuk hozza. Ennyi a kulonbseg. Az egyik megmondja a masik szemebe az igazat, a masik meg "elfelejti".Realista24 írta: Kérdezték, hogy mit mondott Robbennek, azt válaszolta, nem emlékszik...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 24., csütörtök 0:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 24., csütörtök 0:03
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 24., csütörtök 0:02
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. április 24., csütörtök 0:01
A kupát nem adnám oda nekik. Ezt a bajnokságot meg bárki megnyerte volna kis túlzással. Igen csak tele van a töke az egész szurkoló tábornak Peppel , úgy tűnik a vezetőségben is támadnak kétségek.El Unico írta:Ez sem komplett. Most már biztos.Guardiola: “Büszke vagyok a csapatomra, hogy dominálták a labdabirtoklást. A Real Madridnak nem volt három egymást követő passza az első félidőben.” Forrás: Madridom.hu![]()
![]()
![]()
![]()
Semmi gond Pep.![]()
Köszi Realista!Nyomjad a híreket és a nyilatkozatokat,kíváncsi vagyok,ők hogyan látták a meccset.
Azért ez túlzás. Nem hinném,hogy emiatt menesztenék Pep-et. Csak nyer egy bajnokságot meg vélhetően egy német kupát...Kissé odaszúrt Pepnek az öregHa továbbmegyünk ,szerintem Guardiola keresheti az új csapatát.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 24., csütörtök 0:01
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 24., csütörtök 0:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 23:58
Hát azért ez nem egy bőrtön...ikarus93 írta:Van nyomás Guardiolán rendesen, nem akármilyen emberek baszogatják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 23., szerda 23:58
Nem mindenhol az eredményeket nézik csak, főleg, ha a vezetőségben olyan emberek vannak.Azért ez túlzás. Nem hinném,hogy emiatt menesztenék Pep-et. Csak nyer egy bajnokságot meg vélhetően egy német kupát...
Én csak loptam a hírt, Csabi volt, aki fordította.Nyomjad a híreket és a nyilatkozatokat,kíváncsi vagyok,ők hogyan látták a meccset.
Az uralás az jogos, mert Ramos is elismerte és kb mindenki látta, hogy nem a Real uralta a meccset, már ha a labdatartást értjük alatta.robben is hasonló full kreténbe nyomja, ő azt mondta, hogy többet várt a realtól és ők uralták a meccse
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 23., szerda 23:57
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 23., szerda 23:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 23., szerda 23:55
Ez sem komplett. Most már biztos.Guardiola: “Büszke vagyok a csapatomra, hogy dominálták a labdabirtoklást. A Real Madridnak nem volt három egymást követő passza az első félidőben.” Forrás: Madridom.hu
Azért ez túlzás. Nem hinném,hogy emiatt menesztenék Pep-et. Csak nyer egy bajnokságot meg vélhetően egy német kupát...Kissé odaszúrt Pepnek az öregHa továbbmegyünk ,szerintem Guardiola keresheti az új csapatát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 23., szerda 23:55
A császár már a szezon elején megmondta, hogy úgy fogják végezni, mint a Barca, nézhetetlen focival.oroszisti írta:szerda, 23:50 Guardiola: “Büszke vagyok a csapatomra, hogy dominálták a labdabirtoklást. A Real Madridnak nem volt három egymást követő passza az első félidőben.” Forrás: Madridom.hu
Beckenbauer: “A labdabirtoklás nem ér semmit, ha az ellenfél ilyen helyzeteket dolgoz ki. Örülhetünk, hogy csak egy gólt kaptunk” Forrás: Madridom.hu
Kissé odaszúrt Pepnek az öregHa továbbmegyünk ,szerintem Guardiola keresheti az új csapatát.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. április 23., szerda 23:55
Ez komolyan hazamegy, és erre hokizik, már elnézést...Realista24 írta:Guardiola keményen tolja.![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 23:54
Nem baj... Támadjanak csak. Beíveléseket legalább gyakorolják.Realista24 írta:Guardiola keményen tolja.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 23:54
Guardiola: “Büszke vagyok a csapatomra, hogy dominálták a labdabirtoklást. A Real Madridnak nem volt három egymást követő passza az első félidőben.” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. április 23., szerda 23:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 23:52
Vaszod.....beck is nézte a meccset? na,ez már igazságközeli állapot. Lesz itt még szakmailag jó álláspont is,csak várni kell rá.Beckenbauer: “A labdabirtoklás nem ér semmit, ha az ellenfél ilyen helyzeteket dolgoz ki. Örülhetünk, hogy csak egy gólt kaptunk” Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 23., szerda 23:52
http://madridom.hu/blog/2014/04/23/guar ... a-realnak/El Unico írta:Miért? Mi történik? Nyilatkozik,vagy mi?Guardiola keményen tolja.![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem