Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 24., csütörtök 1:36

füst írta:
Azt hogy jól helyezkednek a védőink és nem engedik lőni az ellenfelet az légyszi ne legyen már szerencse
Hát pedig de. :)
Épp ez az hogy bőven volt lehetősége lőni a Bayernnek, a gólunk előtt is Pepe blokkja simán életveszély kategória volt. Igy utólag minden marhajól jött ki, de ezek csak egy hajszálon múlnak, Robben, Müller, Shweini azaz inkább a komplett Bayern támadó részleg szeret átlövésekkel operálni, és értenek is hozzá. Most nem jött nekik össze, de egy kicsit sem lettem nyugodtabb, mert jövő héten ugyanigy fognak próbálkozni, és csak imádkozni tudok hogy Pepe & Ramos éppen aktuális testrésze mindig a megfelelő helyen legyen majd, amikor a bőrgatyások lövésre készülnek.
Blokkoltak a loveseket kozel voltunk hozzajuk nem volt olyan lehetoseguk hogy tisztan lojenek ..tegnap a Chealsea szinte mindent blokkolt pont ez miatt szoros emberfogas taktika resze nem olyan konnyu atloni 3-4tomorulo labak kozott akik fel meterre allnak ..sajnosabb hogy elakad..egyebkent a70/30labdabirtoklas ellenere megmentettuk a borgatyajukat egy nagy zakotol..ez luxus de nem vagyok telhetetlen tetszett a jatek!!

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. április 24., csütörtök 1:18

Azt hogy jól helyezkednek a védőink és nem engedik lőni az ellenfelet az légyszi ne legyen már szerencse
Hát pedig de. :)
Épp ez az hogy bőven volt lehetősége lőni a Bayernnek, a gólunk előtt is Pepe blokkja simán életveszély kategória volt. Igy utólag minden marhajól jött ki, de ezek csak egy hajszálon múlnak, Robben, Müller, Shweini azaz inkább a komplett Bayern támadó részleg szeret átlövésekkel operálni, és értenek is hozzá. Most nem jött nekik össze, de egy kicsit sem lettem nyugodtabb, mert jövő héten ugyanigy fognak próbálkozni, és csak imádkozni tudok hogy Pepe & Ramos éppen aktuális testrésze mindig a megfelelő helyen legyen majd, amikor a bőrgatyások lövésre készülnek.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 24., csütörtök 1:17

Szerintem a gol nem kontrabol szuletett ..akkor mar visszaertek a Bajorok..az egy nagyon szep akcio gol volt par huzasbol ..sakk-matt rajzolni sem lehetett volna szebben.Nagyon jo hogy kapott gol nelkul lehoztuk ez nagy szo!! Egy arva pici golra van 90percunk ..3at nem hiszem hogy ilyen koncetralsag mellett kapunk..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ramioli 2014. április 24., csütörtök 1:21-kor.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. április 24., csütörtök 1:16

Remelem Pep kiveri otthon a labdabirtoklasi es passz statisztikara. :) Passzoltak megint vagy 600-at, meg lottek 15 szogletet, de a golt csak mi szereztuk.

Amikor negyedjere csinaltak meg azt hogy korbepasszolgattak vagy haromszor, aztan valakit elfuttattak a szelen, az beadta, es..... semmi. Akkor mar sejtettem hogy ebbol kb ez lesz egesz meccsen.

Kimaradt 2 nagy lehetosegunk, ahol mar kb minden vedo verve volt, csak DiMaria es CR is felelotte. Kar ertuk, azert 2-0al kicsit nyugodtabban varhatnam a visszavagot. Az 1-0as elony kicsit karcsunak tunik nekem, de azert nem indulunk rossz helyzetbol. Ha sikerul betalalnunk az Allianzban akkor szerintem tovabbjutunk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. április 24., csütörtök 1:15

Egyszer már nekünk is kijöhetne a lépés. A csapatunk szerintem most jobban akarja ezt a BL-t, mint a többiek. Valahogy ezt érzem, sikerülnie kell végre! :luck: :zoldsalas:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. április 24., csütörtök 1:10

füst írta:Pepéék számos veszélyes lövést blokkoltak vagy háritottak, ezeket sok mindennek lehet nevezni, de én javarészt fortuna számlájára irom
Azt hogy jól helyezkednek a védőink és nem engedik lőni az ellenfelet az légyszi ne legyen már szerencse... :(

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 24., csütörtök 1:09

füst írta:Én nem látom olyan fényesen a helyzetet, ma egy kis túlzással megettük a Bayernt, de könnyen lehetett volna sirás a vége. Pepéék számos veszélyes lövést blokkoltak vagy háritottak, ezeket sok mindennek lehet nevezni, de én javarészt fortuna számlájára irom, mert Müllerék lába nem igazán szokott megremegni a 16-os környékén. Nagyon büszke vagyok a csapatra, de kicsit sem vagyok nyugodt, Münchenben minden befele fog pattanni ami most kifele. Ilyen a mi szerencsénk.
Az utolsó 20 perc az nem tett túl jót, szétizzadtam még a fotelt is. De tetszett amit ma (tegnap) a csapattól kaptam.
Mindjárt itt a szezon vége, még egy utolsó combos hajrát szeretnék a fiúktól.
Azért engedd már meg az ellenfélnek, hogy próbálkozzon :lol: Szerinted létezik olyan meccs, ahol nem lő az ellenfél kapura, ahol nem kell blokkolnia a védőknek? Ha ilyen meccset vársz, akkor nagyon csalódott leszel.

Lehozták kapott gól nélkül a meccset a fiúk, méghozzá egy Bayern ellen, és még ebben is a hibát kell keresni. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. április 24., csütörtök 1:06

Én nem látom olyan fényesen a helyzetet, ma egy kis túlzással megettük a Bayernt, de könnyen lehetett volna sirás a vége. Pepéék számos veszélyes lövést blokkoltak vagy háritottak, ezeket sok mindennek lehet nevezni, de én javarészt fortuna számlájára irom, mert Müllerék lába nem igazán szokott megremegni a 16-os környékén. Nagyon büszke vagyok a csapatra, de kicsit sem vagyok nyugodt, Münchenben minden befele fog pattanni ami most kifele. Ilyen a mi szerencsénk.
Az utolsó 20 perc az nem tett túl jót, szétizzadtam még a fotelt is. De tetszett amit ma (tegnap) a csapattól kaptam.
Mindjárt itt a szezon vége, még egy utolsó combos hajrát szeretnék a fiúktól.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. április 24., csütörtök 1:01

Guardiola: “Büszke vagyok a csapatomra, hogy dominálták a labdabirtoklást. A Real Madridnak nem volt három egymást követő passza az első félidőben.”
Beckenbauer: “A labdabirtoklás nem ér semmit, ha az ellenfél ilyen helyzeteket dolgoz ki. Örülhetünk, hogy csak egy gólt kaptunk”
Érzitek a különbséget? :)

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 24., csütörtök 0:56

robben többet várt? 2 vagy 3at? nem elég az 1?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 24., csütörtök 0:46

Guardiola: “Büszke vagyok a csapatomra, hogy dominálták a labdabirtoklást. A Real Madridnak nem volt három egymást követő passza az első félidőben.” Forrás: Madridom.hu
azért ez így.. mintha frusztrált lenne a csodálatos Pep. Amúgy a focit nem passzra, hanem gólra játsszák. ez egy ilyen játék na...
mondjuk a gólunk előtt tuti volt 3 egymást követő passz. lehet volt az vagy 5 is.
szal.. a saját tizenhatosuktól az ellenfél ötöséig 5 passzal le lett játszva a tavalyi Bl győztes.
Ez szerintem inkább pozitív, mintsem negatív. :D

Na jó, arcból vissza.
Majd jövőhéten örüljünk, ha örülhetünk, azért kemény egy meccs volt ez a mai, előnyben vagyunk, de minimális előnyben, meg kell ezt tartani, ami nem lesz könnyű.
Már nagyon közel a döntő, most még egy nagy erőbedobás kell, gyerünk srácok!

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 24., csütörtök 0:38

hala_madrid írta:Tesa, sokszor az ellen vagyok amit írsz, de ez megy aláírásbam ha nem gond. :D
általában baromságokat írok. úgy hogy nem sértődöm meg.

hala_madrid
Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest

HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2014. április 23., szerda 23:52

Tesa, sokszor az ellen vagyok amit írsz, de ez megy aláírásbam ha nem gond. :D
Modric - Kroos

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 23., szerda 23:52

Realista24 írta:
Géci írta:Azért a bajoroknak sem nagyon tetszik ez a tili-toli foci ahogy olvasom...
Volt egy cikk, Pep a világ ellen. Nagyjából arról szólt, hogy senki nem támogatja a Pep féle stílust, de ő mégis ezzel akarja sikerre vezetni a bajorokat.
Lathatoan nem fekszik ez a stilus a csapatnak ezzel megoli azt a foci amit jupp megalkotott ott. Lassuk be ezzel nagy sikereket nem fog elerni, mert ez nem a barca es azoknak az idoknek vege. Velemenye szerint meg idore van szuksege hat kivancsi leszek.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 23:47

Realista24 írta:
Géci írta:Azért a bajoroknak sem nagyon tetszik ez a tili-toli foci ahogy olvasom...
Volt egy cikk, Pep a világ ellen. Nagyjából arról szólt, hogy senki nem támogatja a Pep féle stílust, de ő mégis ezzel akarja sikerre vezetni a bajorokat.

Át kell vinni messit,iniestát és xavit. Problem? ja,és egy időgépet. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 23., szerda 23:45

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 23:44

Azért a bajoroknak sem nagyon tetszik ez a tili-toli foci ahogy olvasom...

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. április 23., szerda 23:35

TBone írta:
Galacticos írta:ha ramos v alonso meg asszem még illarra a veszélyeztetett. ha ők besárgulnak a visszavágón akkor ott lehetnek a döntőben adott esetben?
csak mert régen ilyen eltiltás volt, de mintha bevezettek volna valami újat... vagy hogy is van ez?
én úgy tudom, hogy maradt a szabály, a cikk alapján legalábbis. '12-ben pl hat ember hiányzott a döntőről sárga lapok miatt.
nem angolosoknak itt van a magyar verzió is: Nincs amnesztia a sárga laposoknak a BL-döntőben

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 23., szerda 23:35

Realista24 írta:
Visszavágón szívem szerint a Chelseat kérném, de eszem szerint az Atleticot mert ellenük több esélyünk
Milyen visszavágón? :lol:
Sok sőr... :mrgreen: :lol:
Akarom mondani döntőben :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 23., szerda 23:34

Realista24 írta:
Visszavágón szívem szerint a Chelseat kérném, de eszem szerint az Atleticot mert ellenük több esélyünk
Milyen visszavágón? :lol:

Petróleumot ivott almaborra. nyugi,

Vissza: